צ´יפ ושמו MAGIC3.1

loopster

New member
המממ אמת לאמיתה

תגידו לי משהו כמה עולה משיח גרסא 2 ? כמה עולה MAGIC31 ? לפי מה שראיתי באינטרנט המחיר הוא זהה פחות או יותר..5 דולר לכאן או לכאן. גם בארץ?

game boy

New member
מחירים..

משיח 1,משיח 2,מגי´ק 3,מג´יק 3.1,מג´יק 3.5 , apple: כולם זהים במחיר: 600-850 ש"ח כולל התקנה ואחריות לשנה(טווח המחירים המשתנה =תלוי במתקין). רק לידיעתך,לופסטר: במכשירך,מדגם v3 זמן ההתקנה הינו שעתיים וחצי של עבודה רצופה..

loopster

New member
בחיי אני כבר לא יודע מה לעשות

זה מאד יקר זה כמעט משתווה לחצי מהעלות של המכשיר עצמו אני מבין שהעבודה היא לא פשוטה לוקחת זמן ככל שיש יותר חוטים יותר עבודה..אבל בכל זאת זה טירוף :( אני מוכן לשלם. אבל לא 600 שקל . אני חשבתי על משהו כמו 450 שקל + הטבות למיניהם. :) האם אתם יכולים להפנות אותי למישהו במרכז?

game boy

New member
אהההההההה...הטבות..../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif

אין מה לעשות,חביבי.
תמיד הכי יקר. אולי בעוד חצי שנה עלות התקנת ציפ first class תהייה 450 ש"ח. רק להזכירך-שעד לפני כחצי שנה היתה עלות המשיח כ-1000 ש"ח(אצל כולם).

kastro

New member
אמיר שלנו . . .

אמיר את תמיד יודע הכל ! אז תרשה לי לתקן אותך . . משיח הוא לא המלך . . . . אתה הוא
ואני מתקוון לכל מילה.

loopster

New member
היחיד שאני יכול לחשוף

רב הפורומים בהם אני נמצא הם פורומים פרטיים סגורים והסיבות מובנות. הפורום היחיד שאני יכול לתת שאולי מתקרב קצת לפורומים הפירטיים הוא ב www.isonews.com הידוע לחובבי ה - WAREZ למיניהם יש להכנס למעלה לתפריט פורום. אם תסתכלו קצת על האתר הזה ומה שיש בו - מלבד הפורום...על הגרופים האלה אני מדבר!

game boy

New member
טוב,אני רואה ש"חייר" לא ייצא הלילה

הזה מלינקים שבהם לובסטר יכוון אותנו ל-נ-ק-ו-ד-ה העיקרית( ו-ל-א סתם לאיזשהו אתר גדול-מיימדים וללא שום הצדקה והיא:היכן ב-ד-י-ו-ק מפורסם שציפ בן 10 ימים...
טוב יותר,נמכר יותר,מקצועי יותר,חדיש יותר וכו´ וכו´ וכו´ מה-
הוותיק בן השנה וחצי(כמעט)-כך ע"פ ידידנו לופסטר...... הבה ננסה את מזלנו מחר

game boy

New member
אנא ממך...

הבא אותנו למאמרים/ביקורות/המלצות ספציפיות שבהם תובא לידיעת הציבור בארצנו הקטנטונת דבר עליונותו של
על ה-
ולא סתם לזרוק לנו אתר..שבו אנו לא מוצאים את הידיים והרגליים....

loopster

New member
הבא אתה לנו סימוכין

לעליונותו של המשיח. מדוע חובת ההוכחה היא עלי ולא עליך? אני מפנה אותך לפורומים פשוטים של אנשים רגילים שאין להם שום אינטרס כלשהו מלבד להנות ולשחק במשחקים צרובים. למאמרים בנושא ....אני לא בטוח שיש. פה זה לא PCMAGAZINE .

game boy

New member
מחר,מחר אציף אותך

בפורומים שבהם תוכח עליונותו של ה-
. אבל רק מחר.. אל דאגה... נ.ב רק להזכירך: מי שבירבר מלכתחילה לגבי "פורומים" ו..נעליים
זה היית אתה!. אז יאללה,תכין גם אתה שיעורי בית למחר..
נתראה מחר.

למעלה