פתיל סיכום FROGgy מס' 1.5

Nihau

New member
סריניטי היה יעיל כמו פקק בסכר

אבל לפעמים פקק זה כל מה שצריך כדי לקבל עוד כמה שניות נחוצות. מי שבאמת תרמה רבות להרעת\הצלת המצב הייתה הסוס המדבר. כשרון, פשוט כשרון.

DDN

New member
בהחלט כישרון.

אפילו שגרידו לא הצליח לשכנע אותה שהיא למכירה בסופו של דבר. . ..

Nihau

New member
קפטנים מטעם עצמם מתנהגים מוזר...

זה כלל ידוע לאורך כל ההיסטוריה. עצתי לך היא להפוך לגמל שלמה ענקי לאכול אותו! (אם נשאר לך מקום אחרי כל האוכל בפרוגי)

hsotrt

New member
הגברת בסגול...

ניראת לי מוכרת... המממ...ביגור 3, לילה כבד. זוג מוזר מחפש משחק להידחק עלייו!
LOL! אני זוכר אותך!!

למה??? למה???????????

היית צריך לתפוס אותי דווקא עם המאהב????????? יש לך מושג כמה חבר שלי יכעס כשהוא יראה את זה??????????????? לא נחמד לצלם אנשים בתהליך טרום-התמזמזותי באמצע פיקניק ללא ידיעתם...

hsotrt

New member
O...K... עכשיו תסבירו את עצמכם!!

נ.ב. כן אני יודע שהברזתי לכם, כן אני יודע שאני מרושע. אימא שלי מכשפה! גגררר!

היית יכול להודיע.

זאת לא הפעם הראשונה והשניה והשלישית שאמרתי - תודיעו. יותר לא ארחיב בנושא. אלה שראו מה הלך בפיקניק בסוף דבר כבר יודעים בדיוק מה יש לי לומר בנושא (ובלופ - שוב תודה. בסוף לא הייתי צריכה את ה-20 הנוספים, אז אני חייבת לך).

hsotrt

New member
אני אידיוט תתחשבי!

ועוד ניסיתי לקפוץ מהחלון אבל עצרו אותי... בלאט!

DDN

New member
../images/Emo2.gif

למה? כמה את צעירה? שתדעי, שלמפגש של פורום 13 שערכנו (פורום היאבקות WWE) טווח הגילאים של אנשים שהגיעו היה בין 13 (הכי צעיר) ל30 (הכי מבוגר). . .. ובפורום אנחנו כולנו בין 13 ל29(אם אני לא טועה) אז מה? את פחות מ11 או יותר מ40? בקיצר: תירוצים תירוצים!

אוקיי, בואי נגיד ככה...

בת כמה את? אם אין לך איך להגיע, יש טרמפים מכל מקום בערך, ואנשים בהחלט מוכנים (והעניין כבר נבדק בכנסים קודמים) לעשות סיבובים לא-רציניים לפה ולשם. אם את חוששת שאנחנו חבורת רוצחים פסיכופתים וחסרי כל מיומנויות חברתיות - את צודקת. הנה, עוד דבר שלא צריך לדאוג לגביו. אם את מעל גיל 0 ושחקנית תפקידים, את יכולה להגיד "אני רוצה לבוא" ונגרום לזה לקרות ("הרי אם תרצי אין זו אגדה", אמר אחד), ו... אה, כן, אם את צעירה, זה דם חדש. אנחנו צריכים כזה (במיוחד הערפדים שבינינו... מוהאהאהאהאהא!!!!!!!). ביצה עם ניבים.

סנדרין

New member
אני בת 13. ../images/Emo142.gif

ולא יכולה לראות את עצמי איתכם במפגש... מוזר פשוט.

Larik

New member
לברוך (לא זוכר את הניק שלך בפורום)

זאת לא קטאנה אוטנטית, ITS A BLOODY REPLCA! יש ברשותי חרב דומה רק בלי ידית (כי שברתי אותה). כאשר קניתי את החרב בחנות המוכר הסביר לי שקטאנה אמיתית אמורה להיות חדה כתער, בגלל האופן שמכינים אותה. לוקחים שכבה קטנה מאוד של פלדה ומצמידים לעוד שכבה, וככה עושים את זה בערך 100-200 פעם ככה שבסוף נוצר להב עבה יחסית. החרב שאתה הבאת (והזאת שיש לי) זה סתם גוש מתכת אחד שעיצבו לצורת חרב והשחיזו אותו קלות. אני חייב לציין שמה שאמרתי עכשיו נתמך על ידי הסרט HIGHLANDER, ששם החוקרת מסבירה שהמתכת בחרב של מקלאוד קופלה 200 פעם (יעני פלוס מינוס אותו הדבר שהמוכר הסביר לי).

למעלה