פתיל סיכום FROGgy מס' 1.5

אליפות אירופה

כן כן לא הגעתי בגלל מבחנים לחו"ל ומיסתבר שאני טס בינתיים רק לאליפות אירופה באוסטריה. כנראה זה יהיה בסביבות אוגוסוט אין לי תאריך מדוייק כרגע. אבל מה אתם אומרים היה שווה להפסיד פרוגי?

מזל-טוב בארגי!!!!!

המון המון המון!!!!!!!!!! אמנם לא היה שווה להפסיד פרוגי, אבל היית איתנו ברוחך

ogmios

New member
אני נהניתי נורא

למרות שהגעתי מאוחר יחסית (לקח לחיים: אל תסמכו על מודיעין דן. הם או שקרנים או טיפשים. או שניהם), ועזבתי מוקדם יחסית (שוב, אילוצי תחבורה ציבורית), נהניתי מאד מפרוגי. היה טוב לפגוש את האנשים שמאחורי הכינויים, לגלות שטירוף הוא תכונה נפוצה כאן, להבין מה לעזאזל ננסק רוצה מארינאה ואפילו ללמוד איך לשחק אילומינטי (למרות שלא היה לי את הזמן להשתתף). ותודה רבה לננסק על הטרמפ בחזרה ולרמץ על הנכונות לתת טרמפ למפגש, אפילו שלא ניצלתי אותה בסוף. אדיוס, אוגמה

רמץ

New member
שלום, ותודה שהתקשרתם ל'דן'...

אתה מספר 72 בתור... אוגמיוס, היה נחמד לראות גם אותך. דרך אגב, מה מקור השם? כתב ה-Ogam הדרואידי? אתה מספר 71 בתור... לה לה לה לה לה לה אתה מספר 76 בתור... לה לה לה...

ogmios

New member
טיפטיפה היבריס

אלא אם כן אני ממש טועה, הכתב נקרא על שמו של אוגמיוס. אוגמיוס הוא אל הידע במיתולגיה הקלטית. האירים מכנים אותו Ogma, ואפילו בממלכות נשכחות הוא קיים כOgmha. למה אל הידע? שאלה טובה

Larik

New member
אני מקווה שהאינטרטנט

יטיב עימי כך שאוכל לשלוח מספר קיבצי תיעוד.

Larik

New member
אני עדיין

לא מאמין שהוא הכריח את הדמות שלי לקום מהכיסא! בייחוד שהדמות שלי ישנה כל כך טוב.

Larik

New member
CAPTION THIS

על מה אתם חושבים, שביצה חשבה באותו רגע?

ומה עם מנעל האוויר??

פיורין כל-כך רצה לצאת... חור בקיר של האנטרפרייז, הליכה קלילה למנעל האוויר... למה סרניטי חייב להציל אותם בזה שהוא תמיד הורס הכל??? (לשם שינוי, סרניטי אכן היה יעיל).

למעלה