פתיל סיכום FROGgy מס' 1.5

פתיל סיכום FROGgy מס' 1.5

אז מה אתם אומרים? איך היה? נהניתם? מה צריך לשפר לפעם הבאה? מה צריך להוריד? ומי בעד לחזור ליער בן-שמן? אישית, נהניתי נורא. אין מה לומר, הפרוגים הם דבר נחמד בעליל. מישהו מתנדב לארגן בפעם הבאה (קיץ?), או שהאחריות תיפול שוב עליי?

DDN

New member
חסרת לנו. . . .

היה אחלה. אני עדיין מאמין שצריך לתלות את אלו שאמרו שיגיעו ולא הגיעו. . . לא יודע, גם לי היה הרושם שנהניתם יותר ביער בן שמן. הנוכחות הכריזמתית של ננסק חסרה לי. . . .

ננסק

New member
לננסק יש נוכחות כריזמטית?../images/Emo80.gif

ברור שיש לנו חלוקה בין "אנחנו רוצים לשחק משהו שהוא לא מ"ת", לבין "אנחנו רוצים לשחק פרי-פורם", ואולי צריך ממש למסד את זה. אולי לא. מה שכן, באמת היו יותר מדי סלטים.

Nihau

New member
יש תיעוד? איפה התמונות?

היה נורא כיף! במיוחד משחק חופשיטה מופרע לחלוטין שהיה מוצלח ביותר. לוקח בקלות את כל משחקי הקלפים לאלתר(גם קאטאן, גם אילומינטי, גם מאג'יק) בפעם הבאה יהיה טוב יותר לחזור אל היער השקט\הירוק(באז'\אופ-וויט)\בן-שמן יותר מידי סלטים סגולים שתמיד קונים ואף אחד לא אוכל... בסופו של דבר חזרנו הבייתה עייפים אך מרוצים ובהחלט לא רעבים :) כן ירבו.

DDN

New member
בנוגע לתמונות, לא יצאו משהו.

ביצה מרשה להעלות את ה-תמונה שלה לפורום?

daveScorpions

New member
שלום לכולם

טובמקודם כל אני רוצה להגיד שאני מתנצל על כך שנעלצתי ללכת מוקדם מאוד, פשוט בלאבאריוס (יעקב) לא כל כך נהנה כי הוא ראה כי איננו משתלבים אני אישית דיי רציתי להישאר אך לא אנטוש חבר. כולם אנשים שנראים ממש ממש נחמד and lets hope that the next time will be beter

אירוני משהו הא ? מחר (טכנית היום)

הבגרות.. ואז אני רק במרחק בגרות אחת בהיסטוריה מחודשיים של סטלבט והרצה של הקמפיין החדש והמופלא שלי :) שלא להזכיר משחק בקבוצה הקיימת (רק חבל שמישהו נוסע לחול ל3 שבועות) יש למישהו הצעה איך להמשיך לשחק כששחקן נסע לחול ? אם בכלל כדאי להמשיך לשחק..

קודם אני צריך את הסכמתו ../images/Emo13.gif

אבל אולי בקרוב אני אזדקק לשחקן במשרה מלאה.. אבל מדובר על שחקן לקמפיין ארוך.. ארוך מידי
דגש גדול על אולי בכל אופן

רמץ

New member
היה אחלה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

במיוחד אהבתי את המיקום הפשוט והנוח. יש להניח שלא אוכל לבוא למפגש הבא, אז ממש לא אכפת לי אם הוא יתקיים ביער האבדון בעל 1000 השבילים שוב, העיקר שלא יהפוך למקום מפגש קבוע. לפעם הבאה יש לקצץ בסלטים (לקח שלא נלמד מהפעם שעברה) ולהוסיף רטבים. רוטב ברביקיו, על כל פנים. או שאפשר לאסוף מליון שקיות רוטב מהבורגראנץ'...

למעלה