פתחתי הודעה חדשה

tiptip4u

New member
אפשר

אבל ההודעות ימחקו. למה? כי למיכל ה(לא!) קדושה נימאס מהדולמייקר והיא מוחקת את כול ההודעות שקשורות בזה. מה מיכל את זה פיספסת? קרדיט לענת ושירה

מזתומרת למיכל נמאס מהדולמייקר???

את מתכוונת שאין דולמייקר שהרעיון התבטל? או שפשוט נמאס לה לעשות רקעים שקופים למי שלא יודעת? או שאת מתכוונת שנגמרה ההרשמה ושאין כניסה לעוד בגדים? ?????????????????????????????????????????????????????

Mooa-Numi

New member
וכאילו זה מרצון...

היום אם אתה לא פרה, ולא מת-אין מצב להיות קדוש. חבל...

../images/Emo46.gif חוצפה.

לא בא לה לעשות לדולמייקר. אז מה? זה הופך אותה לסנובה? זה הופך אותה למתנשאת? מעל דולמייקרים? וכו´?
לא. זה פשוט אומר, שלא בא לה לעשות לדולמייקר. נמאס לי מאנשים שחושבים, שמי שלא עוזר להם כל הזמן הוא בנאדם רע או משהו כזה. נמאס לי מאנשים אנוכיים שחושבים שהכל מגיע להם, ורוצים שכל היום אנשים יאכילו אותם גרבר עם כפית - כאילו שהם חייבים להם משהו בכלל. ואם מישהו לא רוצה לעשות את זה - אז פתאום הוא איש רע ומניאק שלא עוזר לזולת. חידלו! ואין לי מושג מה או למה רשמתי את כל זה, ולמה כאן דווקא ולא בעוד הרבה מקומות אחרים אבל סתם שפכתי כאן כל מה שהיה לי על הלב סעלעמעט

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo117.gif

{שאני יהרוס את הרצף?
} אבל באמת, סיגל צודקת בנות.

tiptip4u

New member
טוב דיי!

פשוט מאוד היא לא הייתה צריכה למחוק את כול הישרשורים בנושא. אני מרגישה שכולם פה מתחילים לשנוא אותי. על כול דבר שלי הם מתנגדים. אז חלאס! אני נהייתי עצבנית- ואני לא מסוגלת! מאז שמיכל חזרה בהודעה שהיא מחקה את כול הדולמייקר אני מרגישה מעוצבנת, אני מנסה לתקן, אבל אני לא מצליחה... שימו
שההודעה היחידה שבה נשמעתי שפויה היא של הדולמייקר, שם גם הייתי נחמדה ופעילה. אבל כול זה בעיקר כי יש לי שתי עבודות מפגרות על הראש ובצפר משעמם עוד שבוע... סליחה על כול מי שהתעצבנתי עליו, באמת שסליחה ואני מנסה לחזור לעצמי אבל לא ממש מצליחה. אבל לפחות אני לא מקללת!

TRaffiC LiGhT

New member
אני רק רוצה לציין... ../images/Emo117.gif

שזה שיש לך שתי עבודות מפגרות על הראש, ממש לא צריך לשנות את ההתנהגות שלך בפורום ובטח שלא לגרום לך להוציא את הכעס והעצבים שלך על הבנות בפורום. תמצאי לך שק אגרוף אחר.

Mooa-Numi

New member
אה... אובג´קשן?

לא מחקתי את כל ההודעות על הדולמייקר, מחקתי 97 אחוז מהם. הראשית היתה בסדר, השאר- לא.

motib4

New member
הקובץ לא עולה לי! שמישהו יעלה אותו

שוב! פליז!!!!!!!!!!!

למעלה