פתחתי הודעה חדשה

בלבלה

New member
פתחתי הודעה חדשה

סתם כי בא לי ! ולמי שיש בעיה עם זה.... שיקפוץ לי
ועכשיוווווווו אני רוצה שרשור ענק, של בנות שירשמו לי : "למה לפתוח ?!?!?!?!?! למה לא שרשרת ?!?!?!?!?!?! מה את מפגרת ?????????????????? יואוווווווווו זהו, הרסת ת´פורום, פתחת הודעה חדשה ולא שרשרת, צריך להרוג אותך !!!!!!!!" אז יאללה... אני מחכה
וזה סתם, כדי שתראו איזה פרנואידיות אתן, ואיזה מצחיקות אתן, שאתן כועסות על כל הודעה שמישהי רושמת פה, ורגע אחרי זה אתן בוכות שהפורום לא זז, אבל.... בגלל שאני נשמה טהורה, ואני לא רוצה שתשנאו אותי, טוב נו.. אולי קצת, הוספתי לכם משהו נחמד
אנג´ויי

איזה יפההההההההההההה!!!

דאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייי, זה כזה יפהההה..........כאילו, הטקסט שצירפת. ממש אהבתי.

RinRan

New member
כן גם אני- ממש מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חחחחחח,חחחחחח,חחחחחח

אין תגובות של "למה פתחת הודעה חדשה"... כנראה שנבהלו מההודעה שלך....
מנועה

coolit

New member
אוף,|בלוןכ|

אני רואה רק ריבוע עם איקס... אממ... אבל על כל פנים.. נראה לי שכבר אי אפשר להוסיף לדולמייקר, אבל בכל זאת.. כי עבדתי על זה קשה..
אז אני סתם משועממת.. ורעבה! רעבה! רע-בההההההה... *נשמטת*

Co¥oTe

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo181.gif

תקפצי לי את! למה לא שרשרת?! את יודעת שיש רק 10 הודעות בעמוד ואז אם את פותחת שרשור חדש הודעה עוברת עמוד ואף אחד כבר לא קורא אותה! איזה מפגרת! חכי חכי שמיכל תבוא ותרחיק אותך מהפורום!
לא עולה לי

צו צאנג

New member
ניצלו"ש דחוף! אני רוצה לפתוח פורום

על סדרת ספרים, בלגריאד וגם ספרי ההמשך מאת הסופר דיוויד אדינגס, אם קראתם ספר כלשהו מהסדרה, אן את כולם ואהבתם שימו |בן| בכותרת וגם אם לא אז שימו
בשביל לעזור (
)לי לפתוח פורום לאחת מסדרות הספרים הכי טובות!!

מה אי אפשר יותר לשים לדולמייקר!?!?

אבל הכנתי את זה.....שמלונת חשופנת למסיבונת... אולי בבקשה שישימו עוד?! יש לי עוד חצי גמורים

Agent U

New member
אפשר לשים לדולמייקר!

פשוט זה לא ייכנס מהר... אני לא עומדת בקצב!

גם אני שמתי כאן

בגדים שעשיתי במיוחד בשביל הדולמייקר ולא התייחסו בכללל! וגם לא שמו בדולמייקר והכנתי במיוחד בשביל הדולמייקר שלנו!!!
אז הנה אני שמה שוב, אם צריך לשים כל פריט בנפרד אז תגידו לי.

ובלבלה... ובעצם כולם../images/Emo4.gif

זה היה קטע קטנוני ולא ממש בוגר... אפשר לחשוב שכועסים עליכם באופן אישי. מה את רוצה? יופי פתחת הודעה חדשה. מצחיק. קיבלת צומי. אף אחד לא שונא אותך, ואף אחד לא יבוא להרוג אותך את יודעת שזה מוצדק השירשורים ואף אחת לא כועסת סתם. עכשיו, ממש עכשיו, קברת הודעות מלפני יום או יומיים שעדיין היו יכולות להיות פעילות. סתם מפגר... בעעע תבואו ותנצלו את השירשור הזה לפחות.למשהו שקשור בדולי!!

זה חשוב!

אם כבר מישהי פתחה שרשור סתם אז מה הבעיה לנצל אותו? יש לי יומולדת עוד כמה ימים ורציתי לשים בהזמנה דולי שלי אז אני מבקשת עזרה! הנה הפרטים שלי: יש לי שער גלי בצבע חום כהה עד הכתפיים אני בדרך כלל לובשת חולצות צמודות עם מכנסיים מתרחבים אין לי משקפיים אם תוכלו לעשות בובה שלי בבסיס של מנגה זה יהיה מצויין אבל גם אמוקיס זה בסדר (ממילא אתן מכינות בדרך כלל בובות מהבסיסים האלה) לכל מי שתוכל להכין לי בובה אני ממש יודה לה

למעלה