פתחוו MTV

../images/Emo204.gif

למה לעזאזל את משווה את בריטני לשחקניות אחרות? כשאנג'לינה ג'ולי יצאה עם ה"ילדים" שלה, כולם היו בני שלוש-שבע. מן הסתם שהיא העדיפה להשאיר את הילדים שלה בבית כשהם עוד היו קטנים ללא יכולת ללכת. בריטני לא כזו, ואין לה בעיה [טוב, אני כבר בספק] לצאת עם שון, לטייל איתו ולחיות חיים נורמליים ורגילים כמו כל אחד אחר. היא לא נותנת לעובדה שהיא כוכבת להפריע לה למהלך היום וכל הכבוד לה. בנוגע לשאלות שלך- שון נפל מהכיסא במושב אחורי? מעניין לשמוע. כל מה שראיתי מהתמונות [ואני מניחה שלא ראית אחרת] היה שהראש של שון נטה קצת הצידה. להגיד "שון נפל", זה קצת בילוף של התמונות. "בריטני עם הנעליים שלה והכוס שלה"- איזו תאוריה טיפשית. כל בנאדם יכול למעוד, אפילו עם נעלי ספורט. כן, אני עיקמתי את הרגל כשהייתי עם נעלי ספורט [!]. תגידי שאני עקומה אבל זו הוכחה לכך שכל אחד יכול למעוד. אז בואי נסכם שעם הנעליים האלו, או בלי- היה לה סיכוי ליפול. אני בטוחה שאם לבריטני לא הייתה את הכוס ביד, היא לא הייתה מחזיקה את שון בצורה אחרת. תירוצים. רק כדי שאני אבין, מה את רוצה שבריטני תעשה עד שהיא "תצרוך ניסיון בטיפול בתינוקות"? מה, תתן אותו לאומנת שתשמור עליו כל היום? אבל אז בחיים לא יהיה לה מושג איך מטפלים בתינוק. בשורה התחתונה- אל תסיקי מסקנות. יום טוב

איך שנכנסת בה

מסכנה. איזה עצבים. אנשים עצבניים מצחיקים אותי. (אני מוזר. אני יודע. לא חשוב)

freesoul24

New member
חחח..

את פאטאתית אני אפילו לא טורחת להגיב על הבולשיט שלך...!!!!ומאמי אני אסיק מה שבא לי או קיי!

Lily Potter

New member
ממשיכה שרשור מכאן ../images/Emo26.gif

דעתי, שכבר רציתי לכתוב אותה הרבה פעמים כאן. דבר ראשון, הרבה מכם מעריצים את בריטני הערצה עיוורת. וברור לי שתכחישו את זה, אבל זה ככה. פשוט עיוור. על כל תמונה פלוצה שלה אתם אומרים שהיא נראית טוב וישר קופצים להגן עליה בכל שערוריה שפורצת [ופורצות מספיק]. לדעתי, אתם צריכים להרגע קצת עם כל הסיפור. בריטני היא בן אדם (כמו שאתם לא מפסיקים לומר) ולא אלה. תרגעו עם ההערצה העיוורת הזאת - תקבלו שיש דברים שהיא עושה שהם לא בסדר, ועד עכשיו בקושי ראיתי אנשים פה שבאמת לוקחים דברים בפרופורציה. דבר שני, כמובן שיש את אלה המגזימים. כל דבר קטן שבריטני עושה מבקרים אותה. כמו שאמרו פה קודם (ובלי סוף) היא באמת סך הכל בן אדם, באמת סך הכל אמא די חדשה, אז give her a break. בריטני כרגע לבד, בהריון, ועם ילד בין 8 חודשים על הראש. ואם זה לא מספיק, כל צעד שלה מחושב ומבוקר על ידי עיתונים שמפיצים שקרים ושמועות (נכונות או לא). מן הסתם, יהיה נמאס לה. מן הסתם, היא תהיה עייפה מלהתמודד עם כל הסיפור. ודעתי על כל העניין החדש: היא סה"כ מעדה. עשו מזה סיפור הרבה יותר גדול ממה שזה באמת. אבל ברצינות, היא לא עשתה כלום. הייתה לה כוס ביד. אבל יודעים מה? תכל'ס, מי היה חושב בחלקיק שנייה להפיל את הכוס ולהחזיק אותו?

כולם הפסיקו

אל תדליקי את האש שוב. ל"ג בעומר עבר. חכי לפעם הבאה שבריטני תעשה שטות (זה בטח יקרה שבוע הבא...)

BritneyHeart

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבערך

תראי .. 1.התמונות ה"פלוצות" (
) - כשהתמונות לא יפות רוב האנשים כאן אומרים את האמת על התמונות,נכון יש תמונות גרועות,יפות,וחלקית נגיד השיער לא יפה אבל הבגדים כן או ההפך דברים כאלה אומרים כאן (לפי מה שאני רואה
) 2.Protect Britney (יצא לי באנגלית
) - ברור שאנחנו נגן עליה העיתונות לא מפסיקים להפיץ שקרים ומכל דבר קטן שהיא עושה ישר עושים שערורייה,מן הסתם מי שבאמת אוהב אותה יתמוך בה לא ? ובקשר לכל השאר את צודקת

למעלה