פש"כ

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif חח. ../images/Emo3.gif

האמ היה לי ולחברה שלי קטע מפגר בגיל 12-13 של התלהבות מזה שאנחנו נהיה טינאייג'ר. אוח היינו פקאצות קטנות :|

bleu cat

New member
אין טעות בכינוי שלי!!!!../images/Emo13.gif

כמו שקראתם אין טעות זה לא אמור להיות blue cat אלה כמו שזה כתוב bleu cat ומה זה???? האמת שאני חולה על חתולים וצבע כחול ורציתי לקרוא לעצמי חתול כחול אבל...... חתול כחול היה תפוס ו..... bleu זה כחול בצרפתית!!!!! אז למה לא זה לא היה תפוס אז סבבבבבה

../images/Emo15.gifנמנמ.

אין לי כוח להסבר
, לא שהוא ארוך... אבל אין לי כוח>< שמתי לב שכוווולן הגיעו לפה פקצות קטנות (מודה, מודה
), והפורום הפך אותן למאגניבות
. נמנמ. כן.

Girl From Mars

New member
../images/Emo69.gif

היה לי כיוני מטומטם במשך כמה שנים נראה לי... קיצר הוא היה מטומטם ורציתי להחליף אותו. אז סתם שגעתי לאנשים את השכל לגבי כינויים ובסוף החלטתי על girl from mars שזה שיר של ash שאני מאוד אוהבת.

אממ,זה סתם נחמד...../images/Emo79.gif אני פשוט אוהבת שפיריות,וגם את המילה שפירית[הכל התחיל באיזה כינוי מעאפן במסנג'ר../images/Emo3.gif]וסתם,איזה יום חשבתי על זה[אני מניחה שראיתי סטיקר של נחמן מאומן../images/Emo122.gif]ופתחתי כינוי חדש../images/Emo3.gif

funky girl2

New member
../images/Emo73.gifשנופציק

כי הייתי פאקצה קטנה שהתלהבה שהיא יודעת אנגלית והתלהבתי מפאנקי פיש אז החלטתי לשנות לפאנקי גירל ופשוט לא בא לי לשנות כי זה כבר זהות..

Shusho

New member
את אמרת שנופציק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chompi2

New member
ממממ

כי מאז שהייתי קטנה קראו לי צ'ומפי...וה2 כי מישו משתמש בשם משתמש שלי X_X

©big smile©

New member
שרוך של פלאפון.

שעליו כתוב big smile, הוספתי את ה© בגלל שהכינוי היה תפוס. זהו.

000יובל000

New member
יש כינוי נורא מקורי../images/Emo3.gif

קוראים לי יובל והאפסים בצדדים כי מן הסתם הכינוי יובל היה תפוס.

למעלה