פש"כ

פש"כ ../images/Emo68.gif ../images/Emo110.gif

לא לא, תרגעו, זה לא שדח"ם. וזו גם לא עוד פינה עם ראשי תיבות מוזרות שאף אחד לא זוכר מה הפירוש שלהן. זה... פירושים של כינויים
נו, בקיצור, לכל אחד יש כינוי, חחחח מצחיקה, חביבה פלוססס, ושאר כינויים שמסתובבים פה בפורום.. מה שלא ידעתם, זה שמאחורי חלק מהכינויים יש סיפור ארוך ומעניין
. אז יאללה, שכל אחת תספר למה היא בחרה דווקא את הכינוי הזה! אם זה שם של שיר, קטע משיר, בדיחה פרטית, או כל דבר אחר. נגה

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל בא לי שדחם><
pooh and me סתם כי פו הוא מאגניב^.^ אני רוצה להחליף כינוי
משעמם לי>< כדאי להחליף?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

ג'ינג'ימניה<- תפוז לא הסכים לצ'ופצ'יק למעלה ג'ינג'י = אני ג'ינג'ית מ{א}ניה=שיגעון שגעון ג'ינג'י למה דווקא את זה? אחותי ואני רבנו ואחותי אמרה לי ג'ינג'ימניה

אז שיהיה גם אני :X

אוקי, הכינוי הוא שם של שיר, לשיר קוראים רוח גדולה [או, מפתיע] והוא של מופע הארנבות של ד"ר קספר P: "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה"

meidl

New member
אחלה שיר

ידעתי את זה כל הזמן .. ''יכולנו לשתוק במבוכה או לתכנן עוד מהפיכה עוצמים עיניים כי רוצים לעוף רחוק..''

חהחהחה.

בתקופה שנגה הייתה "נמלה אומללה" ביקשתי ממנה שתמצא לי גם כינויי מגניב, [כי אז היה לי אהמ..כינוי אחר.] והיא מצאה לי את "לובסטרית בהקפאה" הבעיה היא שאני סנילית, ומשום מה זכרתי שהיא אמרה לי "לובסטרית בהכחשה" ומאז אני ככה.

Science Fiction

New member
Science Fiction, ../images/Emo119.gif

Double Feature
שיר הנושא של רוקי [הורור, לא המתאגרף, למקרה ותהיתם]. זה גם אחלה ז'אנר ספרותי, למי שלא ידע P: Science fiction, double feature Doctor X will build a creature. See androids fighting Brad and Janet Anne Francis stars in Forbidden Planet Wuh uh uh oh o-o-oh At the late night, double feature, picture show.

meidl

New member
ד''ר אקס..

סקס סקס סקס.. שאלה הזויה.. היית בהקרנה?

meidl

New member
הוו מגניב גמאני.. איך קוראים לך?

ומתי היית.. בכוכב אני מתארת לי לא?

Science Fiction

New member
ביום שישי השלוש עשרה P: ../images/Emo119.gif

[אפריל, אם אני לא טועה.] כן, בכוכב.

../images/Emo180.gifחח.. באתי לשלוח דולי ../images/Emo6.gif

אמ... דה פנטום אוף דה אופרה זה מחזמר שמועלה בלונדון, כשהיתי שם ראיתי אותו ואהבתי.. הכינוי שלי הוא דה פנטום אוף אופרה כי תפוזעומדבצומת לא נתן לי להכניס עוד מילה><

yaeloolik

New member
יעלוליק:)../images/Emo25.gif

סבתא שלי קןראת לי ככה. כל פעם כשאני מסיימת לאכול אצלה (אני רוצה לציין שהיא שמה לי מלא אוכל!
) אז היא אומרת מן יעלוליק כזה בקול מטורף (
) ואז אומרת לייייייבריאות! ועד היום אני יעלוליק בריאה

למעלה