פש"כ

אנבלייי

New member
דבורה עם שפם חביב../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

אהם, כן. סליחע נו, זה שיעשע אותי. זה כמו- ארמדיל עם פלומה אוורירית. העD: עמ. כן. ביי.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמה לא ברור.. ? :|

זאת הייתה תקופה שהייתי מכורה לאפרסמון. יא, אחרי זה השפתיים התנפחו לי מאלרגיה [אני רגישה לאפרסמון.] וזה היה כ"כ מגניב כי לא הלכתי לביה"ס והיו לי שפתי סיליקון ענקיות. הקדשתי את הכינוי שלי לאפרסמון.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאפשר להיות אלרגי לכל דבר

. חברה לי אלרגית לאפרסקים ולדבש... זה לא משנה למה שיש אלרגיה ><

8ar8ie

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gifאמממ

לא ברור מה עבר עלי... לא יודעת למה בחרתי את זה... מממ אין לי כח להחליף:) אז בינתיים אני ברבי טיפשה... וזהו... אולי זה דווקא נחמט

../images/Emo110.gifהסיפור מאחורי הפינגווין:)

בחטיבה מתישהו היה לנו מירוץ שליחים עם כדור ברזל.. הגיע תורי.. רצתי רצתי ובינתיים חברה שלי התחילה לצחוק עליי שזה נראה כאילו אני רצה כמו פינגווין:p מאז הם קראו לי פינגווין ואני פינגווין בהכחשה.. אבל אני כבר לא בהכחשה, אני מודעת וגאה בכך:)

שלי נראה לי די ברור..../images/Emo12.gif

'אני בז למשחק ונכנע לדמעות..' מתוך השיר 'מודדת' של ירמי קפלן.
ועדן עזרה לי לבחור ^^ (נכון?><)

shooroo

New member
עאעאה ><

וואל, כשנרשמתי לתפוז לא ידעתי ששם המשתמש הוא גם הכינוי, ושם המשתמש שלי הוא shooroo בדרך כלל, סתם כי זה נוח. גחילעכיג, אני צריכה להחליף כינוי.

o0Invisible0o

New member
נמנ.../images/Emo3.gifתחושה תמידית.

והעיגולים ושיט זה כי השם כבר היה תפוס..

917635

New member
חוסר מקוריות../images/Emo13.gif.../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif

לחצתי על המקלדת בצד ימין [איפה שהמספרים] וזה מה שיצא.

Little Chiwawa

New member
נמ

לא הצלחתי להיכנס לכינוי שלי ויטמין c אז אילנע אשתי הכוסיט והמוכשרת(
) עזרה לי לחפש כינוי מאגניב כזה...ואז נזכרתי שזה היה במסנג'ר שלה פעם...הליטל סוג של כלב הזה...ושאלתי אותה אם אפשר להשתמש בזה. היא אמרה שכן אבל עמדה על זה שצ'ופ סטיקס יותר מאגניב. בקיצור...תודה לך אילנע ולכינוי הקודם קודם שלך במסנג'ר!

מ א י ו

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo33.gifנמנמנמ. וול.

שם חיבה נפוץ בקרב מכירי מאי><
אני אלך לישון, עדיף

הסיפורים שלכן מצחיקיםXD../images/Emo96.gif

נאמ. אני הייתי עם איזה כינוי נורא שעדיף שאני לא אגיד אותו, ורציתי להחליף אותו. הלכתי לפורום אוף טופיק וזה מה שיצא^^. מאז יש לי חיבה גדולה לסוסוני ים^=^

מ א י ו

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo33.gifאני מזה אוהבת את הכי

נוי שלך הוא כזה מתוק
באמת!

tamaguchi girl

New member
ממ

אין בדיוק סיפור, פשוט מאז שיש לי את האתר שלי, טמגוצ'י, אני בכל מקום נרשמת בתור טמגוצ'י גירל [tamaguchi girl], בדר"כ זה בפורומים של אתרים ואתרי שירות לבוני אתרים, ואז מכירים אותי ע"פ הכינוי, אבל מאז אני נרשמת לכל מקום עם הכינוי הזה, אפילו באימייל, במסנג'ר, באיסיקיו ובכל מקום אפשרי.. וגם כי כבר התרגלתי, ולמצוא כינוי אחר ולשנות בכל מקום זה סיפור ארוך [אני רשומה לפחות ב40 מקומות (ספרתי
) שאני נמצאת בהם ומשתמשת בכינוי לפחות פעם בשבוע-שבועיים...]

אני מפלוץ ../images/Emo11.gif

בקיץ שעבר, כשהיינו בניו יורק, אח שלי (היה אז כמעט בן 3 וחתיכת שובב. אבל השובב נשאר גם עכשיו
) השתולל המון והיה לנו קשה להשתלט עליו. כדי להנות איתו המצאנו סיפורים על משפחה של מפלוצים (נו, כמו מפלצות, אבל משהו מגניב יותר.). את הסיפורים אבא שלי המציא (והם קורעים
), ואת השמות של המפלוצים אני המצאתי (כל המשפחה נמצאת בחתימה שלי.). בשביל הקטע, החלטתי שאני המפלוץ קריימר, אח שלי המפלוץ קוסמו ירום הודו (מאיפה הבאתי את השם הזה?!) ואת ההורים שלי אתן יכולות לנחש לפי החתימה. אני מתה על הסיפורים האלה (הם תמיד מסתיימים במלחמת כריות או בהשתוללות שלי ושל אח שלי), וכשרציתי להחליף את הניק הקודם שלי (MICKEY AND MINNIE), זה מה שעלה לי בראש. מפלוצים שליטע!

למעלה