פש"כ

Stinki Winki

New member
נמנמ

טינקי וינקי זה הסגול ההוא מטלאטאביז, תוסיפו ס'- ומה יצא?? ווינקי המסריח
. הברקה של 11 בלילה
.

little beetle1

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo19.gif

כתבתי עבודה... והייתי צריכה לכתוב סיפור[באנגלית] על משהו כתבתי על חיפושית... ואז כתבתי את שם הסיפור ליטל ביטל אני חיפושית קטנה

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifהממ..טוב../images/Emo11.gif

פעם היה לי כינוי הממ אני לא אגיד אותו
. וחשבתי לעצמי, הוא נורא קיטשי
אז נחליף אותו. ועוד לפני שהחלטתי להחליף חשבתי על פינק אינק כי זה חרוז, וזה מאגניב.. אז לא היה לי מה לחשוב..וזהו ניראלי..><.. כן,כן סיפור מעפן.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifאגב יש עוד חרוזימ../images/Emo6.gif

כמו:red ped וגם: yellow pillow [שכחתי איך רושמים כרית אז נגיד שככה טוב?
] ו: brown town אממ: black lak
אוו: rich peach אהה: green it's so in!! חח סתם, את זה עכשיו המצאתי..
אני זוכרת שהיה לי עוד אבל אנ'לא זוכרת..

DaRk ShinES

New member
בייס מפאפיה../images/Emo20.gif

או שלא
אממ Dark Shines זהו שם של שיר של muse. נורא אהבתי את השם של השיר והייתי צריכה להחליף כינוי כבר, אז בחרתי בו

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמממ.. ככה..

זה היה לפני שנה כמעט בדיוק [?] ונורא אהבתי את הסטייל של הפקאצות והכל שלהן [כיתה ז'
].. לאחת החברות שלי קראו במסנג'ר שושה היפיופה עם סימנים פקאציים [ראו מסנג'ר שלי. טוב נו אז השארתי את זה שם..
ככה מזהים אותי..
] והתלהבתי ואז התחלתי לקרא לעצמי בכל מקום ככה ובלה בלה בלה..
נו אני פקאצה, יש בעיות

DOLLS GIRL

New member
אממ ../images/Emo4.gif

שהתחלתי להיות בפורום אז אממ ממש ממש ממש אהבתי דוליז חיחי למרות שהייתי גרועה חיחיחי והיה לי כינוי דבילי ולא קשור חיחיחי אז החלפתי לדולז גרל כאילו ילדת דוליז חיחיחי אבל אני הולכת לשנות אותו יחיחיחי אז קבלו תשינוי בקרוב

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifטוב..

כשהגעתי לכאן הייתי די פקאצה והחלטתי להלחיף לכינוי נורמלי יותר-DaNa161אבל הוא נורא רגיל ומשעמם אז רציתי להחליף. פתאום במקלחת צץ לי הכינוי-Blue Pencil[עיפרון כחול] ומאז הוא לא יצא.

אנבלייי

New member
אני הולכת לשנות את הכינוי שלי.עכשיו

ברגע זה ממשששש עא
כן. אהמ. אז קוראים לי אנבל. זואי.(נו אני אומרת את זה כי זה השם שלי בחתימה ודברים
) (אה, יש לי עוד שני שמות ושם משפחה! D:
) ומסתבר ש- אנבל, בתפוז היה תפוסס!!!! אתם יודעים מה זה אומרר??? זה אומר שיש עוד אנבליות בעולם!D: אזזז. ניסיתי כלמיני דברים. ואנבלייי לא היה תפוס. |מבטמטום| הכינוי הקודם שלי היה מיס פיגי בשמלה ורודה. אני לא יודעת למה. זה מוזר. הצעות לכינוי חדש?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifץפוזונע תשלח ../images/Emo7.gif.

בידיריל דבורה משעממת מפוקימון עם שפ חביב
.

למעלה