פששששש....

feldmanom

New member
פששששש....

פשששש...אני רואה שזה פרום של בוגרים חיים אני אוהב אותך

feldmanom

New member
סתם חברה

סתם חברה... אני מבין שאנחנו בסה"כ דגים באקווריום של בצפר... אל תשכחו שתייגים אותנו לפני מספרים ולא לפי מי שאנחנו. אז אם יש בכם אהבה תתעודדו.

עומר...וכל מי שרוצה...

עומר יא זיין שכל...(מצטערת הייתי חייבת להגיד את זה..) אני רואה שיש לך הרבה כעס וטענות כלפי בי"ס, חלקן צודקות וחלקן לא אבל בתור אחד שבאמת יש לו מה להגיד אני חושבת שללכת ולפזר ססמאות (נכונות ככל שיהיו) כמו 'אנחנו בסה"כ דגים באקווריום של בי"ס' בלי לעשות מעשה נלווה - זה חסר טעם וזה לא יניב שום תוצאות. רבים לפנייך כבר גילו את סלידתם כלפי הממסד הצבוע הזה שנקרא בי"ס (כמוני למשל..) בצורות שונות כמו גרפיטי, חוסר כבוד כלפי המורים או סתם דיסקוסים בינינו לבין חברינו על המערכת המושחתת בה אנחנו 'מבלים' שעות רבות מחיינו. אני מניחה שבתור חניך בתנועה ובתור בנאדם חושב, מטרתך היא להביא לשינוי בשיטה ולא סתם לזרוע עוד שנאה כלפי הבי"ס אז אם אתה באמת רציני (וזה לא מופנה רק אלייך - אלא לכל התלמידים שבאמת חושבים שמשהו פה מסריח ויש מקום לשנות), יש מה לעשות. אם נצעק, לא יקשיבו לנו, אך אם נפנה אל ההנהלה במכתב שבו יפורטו כל טענותינו המוצדקות כלפי המערכת, אני בטוחה שיקשיבו לנו...אם נזכיר להם למה הם פה ולמה למשרד החינוך קוראים משרד החינוך ולא משרד הלימוד, אולי זה יזיז משהו, אולי יתחיל שינוי. אף אחד לא יקשיב לעוד תלמיד ממורמר שרוצה ללכת הביתה אחרי המתכונת. צריך לעשות משהו אחר, וצריך לעשות את זה בדרך חכמה! אז אם אתה בפנים - תגיד לי ואני מוכנה להתחיל לחשוב על משהו. אני אומרת שכל מי שיש לו באמת טענות כלפי בי"ס, טענות מהותיות ורציניות, אפשר להתארגן באיזו קבוצת דיון ולהחליט מה עושים בקשר למצב - כי למרות מה שהרבה אומרים, אני מאמינה שכן יש מה לעשות! מור - עוד
(זמני) באקווריום....

מה שנכון נכון

אין לי שום טענה על מה שכתבת אבל לא ברור אם את/אתה בן/בת "בתור אחדשבאמת יש לו מה להגיד אני חושבת " הייתי שמחה לדעת מה אתה? או שמע דומיני בכל מקרה אל תקח/י ללב תיקח/י לראות -זה "הרבה יותר טוב" ואם כבר הגעתי למעמד הזה אז אני רוצה לומר לך שיש לך חתיכת פה וכדאי לך לעשות איתו משהו ולא רק לכתוב פה שגם זה ,זה לא נקרא לעשות משהו מי יודע מה..........

אני בת...והבהרה...

כנראה זה לא היה ברור, כשאמרתי "בתור אחד שבאמת יש לו מה להגיד" - התכוונתי לעומר...וה"אני חושבת" היה על עצמי....

נשמה...הבהרה....

כדי להגשים חלום מספיק רצון שכן" אם תרצו אין זו הגדה" ובזה אני בטוחה היום היה לי מתכונת על הרצל !!!!!

חחח כן וזה רק מוכיח את....

כמות השטויות שמלמדים בבי"ס... בשביל להגשים משהו צריך אמונה, כמובן שרצון לא מזיק, אבל בלי אמונה - הוא לא שווה הרבה, אם בכלל. והמשפט "כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא עוצמים את עיניהם.." לקוח מתוך שיר שנקרא 'מקום בלב' ומבוצע ע"י בועז שרעבי ואמנים אחרים...שיר מאד יפה.

וואי מור......

את כותבת דברים דיי נכונים....אבל לעזאזל כתבת את זה בשפה כל כך פפפפלללצצצננניייתתת!!!!! שזה עושה עצבים לקרוא את זה... להחזיר עטרה ליושנה!!!!

למור

עכשיו אני אגיד לך דוגרי את סתם מחפשת עכשיו סיבה לרדת על בית-הספר כי במקרה הזה (לשם שינוי) הבית ספר צודק במאה אחוז. היסטוריה תעזור לך בכל מקום, היא מראה על אינטיליגנציה וזה דבר הכרחי להצלחה בכל תחומי החיים. חוץ מזה אני לא ממש מבין למה בדיוק את חושבת שאמונה זה מרכיב חשוב, נראה לי שקראת יותר מדי האלכימאי, אמונה זה נחמד אבל אם אתה לא שואף למשהו אפילו אם אתה מאמין בו אתה לא יכול להגיע לכלום, ובגלל זה רצון זה דבר חשוב, בלי הרצון לשאוף קדימה את לא תשיגי כלום את רק תאמיני שזה קיים איפשהו. ועוד דבר אחרון אני לא מדבר על בהכרח על מובנים כלכליים אני מדבר על הגשמת חלומות, בכל התחומים.

מה שאמרתי לא סותר את...

העובדה שאני חושבת שצריך לשאוף למשהו...או לרצות משהו. האמונה שאני מדברת עליה היא לא אמונה שמה שאני רוצה ושואפת אליו קיים איפשהו, אלא האמונה בכח של עצמי להשיג ולממש את השאיפות והרצונות שלי! יש הרבה אנשים עם שאיפות וחלומות (לא ממומשים), וזה לא ממש עוזר להם אם הם לא מאמינים שהם יכולים להגיע לפסגת שאיפותיהם. אתה יכול לא להסכים איתי אבל זה כבר הבדל בהשקפה...(פלורליזם אתה יודע...כן כן אזרחות נתקע לי במח...) ורק בשביל הפרוטוקול - אני כן חושבת שהיסטוריה זה מקצוע חשוב, אפילו חשוב מאד, אבל יש נושאים במקצוע שאנחנו לומדים אותם ואני חושבת שהם מיותרים לחלוטין...! ועדי - מצטערת על הפלצנות...

טוב בקיצור

בשביל לצעוד קדימה חייבים את השאפתנות(רצון) לעבור את כל המכשולים ותמיד להסתכל קדימה. וחייבים את האמונה בכוחות שלך כדי לשכנע את עצמך שאתה מסוגל לעבור כל מכשול... ועוד משהו אם את חושבת שאמונה זה דבר כל כך חשוב אז אני מציע לך לראות כמה את טועה (לפי הסיפורים שיש שם) ולקרוא את הספר "לטרון" מאת רם אורן.

ZNZ

New member
את ילדה בלי חיים

"נשים מתמסרות לאלוהים כאשר לשטן נמאס להתעסק איתן" סופי ארנו

ולך יש חיים???? חחח היית מת

אם היה לך חיים לא היית נמצא פה ביום שישי בערב....... מסכים איתי לא? אני אומנם פה אבל אני יוצאת עוד מעט .אבל אתה????

ZNZ

New member
אני כן יוצא אבל לא כמוך ל...

אני מצטער מראש אם אתם נפגעים מהמילים שאני הולך להגיד ואם לא מקבלים את התנצלות אז על זיין שלי אני לא יוצא כמוך לבית זונות ואני לא עובד כמוך בשבת

למעלה