עומר...וכל מי שרוצה...
עומר יא זיין שכל...(מצטערת הייתי חייבת להגיד את זה..) אני רואה שיש לך הרבה כעס וטענות כלפי בי"ס, חלקן צודקות וחלקן לא אבל בתור אחד שבאמת יש לו מה להגיד אני חושבת שללכת ולפזר ססמאות (נכונות ככל שיהיו) כמו 'אנחנו בסה"כ דגים באקווריום של בי"ס' בלי לעשות מעשה נלווה - זה חסר טעם וזה לא יניב שום תוצאות. רבים לפנייך כבר גילו את סלידתם כלפי הממסד הצבוע הזה שנקרא בי"ס (כמוני למשל..) בצורות שונות כמו גרפיטי, חוסר כבוד כלפי המורים או סתם דיסקוסים בינינו לבין חברינו על המערכת המושחתת בה אנחנו 'מבלים' שעות רבות מחיינו. אני מניחה שבתור חניך בתנועה ובתור בנאדם חושב, מטרתך היא להביא לשינוי בשיטה ולא סתם לזרוע עוד שנאה כלפי הבי"ס אז אם אתה באמת רציני (וזה לא מופנה רק אלייך - אלא לכל התלמידים שבאמת חושבים שמשהו פה מסריח ויש מקום לשנות), יש מה לעשות. אם נצעק, לא יקשיבו לנו, אך אם נפנה אל ההנהלה במכתב שבו יפורטו כל טענותינו המוצדקות כלפי המערכת, אני בטוחה שיקשיבו לנו...אם נזכיר להם למה הם פה ולמה למשרד החינוך קוראים משרד
החינוך ולא משרד הלימוד, אולי זה יזיז משהו, אולי יתחיל שינוי. אף אחד לא יקשיב לעוד תלמיד ממורמר שרוצה ללכת הביתה אחרי המתכונת. צריך לעשות משהו אחר, וצריך לעשות את זה בדרך חכמה! אז אם אתה בפנים - תגיד לי ואני מוכנה להתחיל לחשוב על משהו. אני אומרת שכל מי שיש לו באמת טענות כלפי בי"ס, טענות מהותיות ורציניות, אפשר להתארגן באיזו קבוצת דיון ולהחליט מה עושים בקשר למצב - כי למרות מה שהרבה אומרים, אני מאמינה שכן יש מה לעשות! מור - עוד
(זמני) באקווריום....