פשוט קשה לי מבפנים

fwooper

New member
גדלו בדרך נס.......

כן גם חמותי מתפארת בזה שהיא גידלה את הילדים שלה וגם אז זה מעצבן אותי
כי תני לי להגיד לך מה אני חושבת על גידול ילדים- ילד לא צריך הרבה כדי לגדול ולצערנו אנו עדים לילדים ברחבי העולם שגדלים תחת תת תנאים של עוני הזנחה והתעללות מצד ההורים שלהם- וגדלים! כך שלקבל קרדיט על להצליח לגדל ילדים זו לא חוכמה.
שנית- אם תאמרי לי שאת לא דיברת על עצם זה שהילדים רק גדלו אלא גדלו להיות אנשים "מוצלחים" אז בן הזוג היקר שלי והאחים שלו באמת גדלו ומחזיקים בעבודות מכובדות ויוקרתיות (כדי שהיא תמיד תגיד בגאווה שהבן שלי רופא/רו"ח/עו"ד , בחר את התשובה הנכונה...) אבל הוא שגדל להיות מוצלח לא היה רוצה לגדל את הילד שלו באותה הצורה.
כילד שחטף מכות פה ושם (כי ככה צריך לחנך), לא קיבל הרבה אהבה או תשומת לב בבית אבל הוציא ציונים, שהרי זה המדד לגידול נכון של הילד... הנה היום הוא עו"ד/רופא/רו"ח/הייטקיסט וכו')
כשאני רואה את החמות שלי צועקת על הבן שלי (מגיל חודש בערך) שקט!! שקט!! כל פעם שהוא בוכה, אין לה טיפת סבלנות אליו, לא מסתכלת עליו ועוברת מאוד מהר לעיתון/טלוויזיה בזמן שהוא מטפס על משהו ועוד רגע עומד ליפול ממנו או עומד להכניס משהו קטן לפה אבל זה לא מעניין אותה....ואם תשאלי איך הילדים שלה גדלו שלמים ובריאים? (ואנחנו מדברים על בריאים פיזית, כן? כי חסכי ילדות קיימים גם קיימים....) אני באמת לא אדע לענות לך. יכול להיות שזה נס כמו שאמרת יכול להיות שזה קשור בעובדה שהם גדלו עם מטפלות מגיל 0 (מישהו צריך לעבוד!) יכול להיות שהיו הרבה תאונות של "כמעט ו..." כמו שהיה לי איתה שתיארתי בהודעה הקודמת שלי ויכול להיות שזה אפילו נגמר כתאונה ולא רק כמעט ו....מי יודע מה עבר עליו בגיל שנה? היא בטח לא תדע לומר כאשה שלא מודעת לעצמה ולא בריאה כ"כ בנפשה (לא אומרת את זה כסנלג)
בקיצור כל המונולוג הזה בא להבהיר שאם אמא אומרת שהיא לא סומכת על חמותה, אז המשפט האלמותי של "אני גידלתי 3/4/5 ילדים בעצמי" לא ממש משכנע ולא אומר שום דבר, כי כמו שאמרתי בתחילת ההודעה, ילדים לא צריכים הרבה כדי לגדול.
סליחה אם זו נראית התנפלות , זה לא אישי אלא תגובה לכל האנשים שאומרים משפטים כאלו...

את לא מנסה

להיות נחמדה וזה ממש מגעיל יום אחד תצטרכי אותה והיא לא תהיה שם בשבילך אז הם מתלהבים אז מה מותר להם תנצלי את ההזדמנות לצאת עם בעלך ולתת להם זמן איכות במקום שתקבלי באהבה את חושבת רק על עצמל

או שבעצם

יכול להיות שבסיפור הראשון היא לא רצתה לתת פרטים מדויקים אז שינתה את מין הילד ושכחה מזה אחר כך

אני לא חושבת שזה סיפור מומצא

ויותר הולכת לדבר שכתבת בהמשך. במיוחד נוכח הכתיבה שלה בכל הפרדס.
לפעמים מנסים לטשטש פרט או שניים למניעת זיהוי ושוכחים שכבר חשפת אותו.

אורית 192

New member
לאסתי קלי לגבי התינוק

אני מאד חברה של חמתי אבל גם שילדתי את תאומיי היא היתה מאד מודעת ורצתה לדעת מה מותר היום לעומת מה שהיה פעם וכך היא למדה שוב להיות עם תינוקות יותר מאמא שלי שבכלל בקושי יודעת להיות עם קטנים. ולעניין אני מטפלת של ילדים וגם עבדתי בשילב ולגבי הגדרה של הלבשת תינוק בן חודש היום בחום של היום זה בסדר גמור כי הוא גם ככה מתחמם וזה בדוק על ידי רופאים! ולעומת זאת יש להלביש תינוק בן חודש שנולד בינואר לדוגמא כן בבגדים ארוכים ובשתי שכבות בגלל שאז קר יותר מאשר ספטמבר ובאמת לא יכול לחמם עצמו אז מומלץ בשל החודשים הקרים להלבישו חם !!!
ולר22 היחידה אל תתרגשי מחמתך למרות שאני באמת לא הייתי סומכת על חמות כזו אבל תשבי עם בעלך ותבהירי לו מה הנקודות שתסכמו ביניכם!! לגבי חינוכו וחמתך. כל אחד והדרך שלו וכמה עצוב שעם אמא שלי אני לא יכולה לסמוך עליה במטר לעומת חמותי שסומכת עליה בעיינים עצומות. ואגב במבה בסביבות גיל שמונה חודשים כבר נתתי ואם היה אלרגיה היה מתגלה מהר מאד. ולגבי האקסל הייתי לוקחת ממנה הילד במקום ומזהירה אותה!!! איזה מין דבר זה???. בכל מקרה תהיי בריאה.

אם את מטפלת בילדים ראוי שתדעי

שתינוק בן חודש במקום ממוזג (לי היה קר)
חייב להיות לבוש ביותר מגופיה ותחתון

ואין על זה כלל ויכוח

אבל היא צודקת

גם אימא שלי שילדה אותי לפני 32 שנה כמעט וגם אני שילדתי את הבת שלי לפני כמעט 4 שנים קיבלנו אותה הנחיה:
עד גיל חודש יש להלביש שתי שכבות בחורף ואם בקיץ לפחות שכבה אחת.
אני מודה שאצלי היא הייתה תינוקת מאוד מזיעה ומגיל חודשיים הייתה רק עם חיתול.

זה נורא תלוי מצב בשטח

מן הסתם אם תינוק בן שבוע יהיה בחדר מקורר אמורים לנהוג בו אחרת מאשר תינוק שיוצא החוצה באמצע אוגוסט.
גם להפך בבית מחומם.

תינוק בן חודש הוא תינוק בן חודש

מעבר לעובדה שלדעתי לא מוציאים תינוק כזה מהבית למרכזים המוניים וסגורים כמו קניון ומרכזי קניות יש להלביש אותו בהתאם, במיוחד אם המקום ממוזג.

כמו שקלי אמרה, אין להם ויסות גוף בגיל הזה עדיין.

הבת שלי נולדה באמצע אוגוסט

בחום זוועתי. כשהיא היתה בבית הממוזג, באופן הגיוני הלבשתי אותה עם בגדים ארוכים ושמיכה קלה לכיסוי. אבל אם יצא והסתובבנו בחוץ - אני שונאת קניונים - ומעדיפה את מרכזי הקניות הפתוחים סטייל "ביג" או ישבנו באיזה אירוע שנערך בחוץ (יקח אותם אלוהים) הלבשתי לה בגדים קצרים עם שמיכה בהישג יד - לערך כשהיא היתה בת 3 שבועות וחיפשנו בגדים לחגים ולאירוע.

OK אז התאמת את זה

היא תיארה תינוק בן חודש עם חולצה קצרה או משהו כזה, לא זוכרת כבר.

למעלה