פשוט יפה!

יש סרט כזה שקוראים לו "יאמאקאסי"

שעשו אותו בצרפת לפני כמה שנים, פשוט מדהים, מראים אותו מדי פעם באחד מערוצי הסרטים ב-YES, שווה צפייה!

ספיידי1

New member
תאמת זה לא כזה קשה מכיוון ש

זה טכניקה מסויימת הגלגול על הגב שאתם רואים שעושים בכל קפיצה כמעט היא בולמת את הנפילה לכן הגלגול הזה עושים אותו גם כאשר צונחים... הוא פשוט ממשיך את התנועה וכל העוצמה מהנפילה הולכת לגלגול... ולכן זה לא כואב אם עושים את זה נכון... אגב, את הגלגול נורא קל ללמוד זה טכניקה פשוטה

Dark Muse

New member
אני יודע שהגלגול עוצר את המכה

מהנחיתה, וזה לא משמפחיד. כמה אנשים אתה מכיר שמוכנים לקפוץ מגג של בית לגג של בית אחר?

flecktor

New member
זה לא רק הגילגול

זה הגילגול, וגם היכולת של מערכת השרירים שלהם לעשות בלימה ראשונית של הנפילה , של המפרקים שלהם לעמוד בלחצים האדירים האלה בלי להישבר או לפרוק אותם... זה אכן משהו שהייתי רואה אותך , ספיידי, עושה ... , כי זה כך כך קל וכיף

ספיידי1

New member
איזה לחץ על המפרקים בידיוק?

זה ידוע שנחתיה מקפיצות גבוהות(או בכלל) אסור "ליפול" עם רגליים נעולות, הם "נופלים" עם רגליים מקופלות וישר עוברים לגלגול, הם לא מגיעים למצב שיווצר לחץ על המפרקים, הדבר היחיד שזה נותן להם זה תנופה לאחר הגלגול ואז אולי הם יכולים לעוף מטר - מטר וחצי קדימה... אגב, אם מדברים על זה שאני או מישהו בחיי היום יום היה עושה את זה.. במקרה יש לי חבר שמתאמן שנתיים באפקידו, והוא עושה גם ברייקדאנס אז הוא חשב ליישם את הגלגול הזה ומה שהוא עושה זה הוא רץ וקופץ משהו כמו 3-4 מטר קדימה בגובה של 2 מטר מהריצפה והגוף ממש מקביל לריצפה! ז"א לא קפיצה רגילה אלהממש הגוף מקביל לריצפה(מה שבנאדם אחר יפחד לעשות) והוא פשוט עושה את הגלגול הזה מגובה של 2 מטר באויר ותנופה של 4 מטר(וכמובן שלפני זה הוא רץ בשביל לצבור מרחק כזה)... והוא יכול לעשות כאלה שהוא רוצה.. ולכן אני חוזר ואומר שזה קל... מה שכן, קפיצה מגובה רב בלי תנועה של הגוף קדימה ז"א שאתה נופל בקו ישר למטה אז אי אפשר לעשות את הגלגול(עד כמה שידוע לי) ואז... זה כואב

RozwareZ

New member
לא אומר שאתה לא מסוגל

אבל אני רוצה לראות אותך קופץ מבניין לבניין...

ספיידי1

New member
אמממ, מנסה:

לא בידיוק קפיצה מבניין לבניין אבל... טיפוס בין שתי עמודים בגובה 10 מטר גם נחשב? אגב, התמונה היא מלפני שנה בערך וזה רק שהתחלתי להתאמן(בבית)...

RozwareZ

New member
ראיתי את התמונות מרשים מאוד

אבל להשוות בין זה לבין קפיצה מבניין לבניין זה שמים וארץ

RozwareZ

New member
אפילו שבשתיהם סביר להניח שישברו

לי הרגלים ועוד חלקים נוספים קלים

ספיידי1

New member
תאמת לא הייתי רחוק מליפול את ה10

מטר האלה... וכמו שציינתי במקרה שאתה קופץ בקו ישר מלמעלה למטה אז אין ממש באפרותך לעשות את הגלגול.... אולי פעם הבאה אני יעשה את זה עם חוטים? :)

ספיידי1

New member
תראה

כולנו נמות בשלב מסויים... ובכל דבר בחיים יש סיכונים מאיפה אתה יודע שבזמן שאתה מכין חביטה המטבח לאיעלה באש ותישרף בעודך בחיים? מאיפה אתה יודע שכשאתה מתחיל עם משהי במסיבה עם לא חברה של איזה עבריין עולם תחתון שיהרוג אותך? מאיפה אתה יודע שכשאתה הולך ברחוב אתה לא הולך להיות קורבן של איזה פיגוע או רוצח סידרתי משועמם? ההבדל ביננו זה שאני מנצל ונהנה מהחיים ולצאת קצת מהשיגרה מידי פעם נראה לי דבר טוב כמו בכל דבר אני אוהב להציב לפניי אתגרים וליישם אותם... חלק מהאתר היה לגעת בתיקרה של הקניון(והשמיים הם הגבול! אולי גם לשם אני יגיע יום אחד) והצלחתי(למורות שמשום מה אני לא מוצא את התמנוה ודווקא זאת הכי טובה אוף!) כל אחד והמטרות שלו... המטרה שלך היא לפתח גוף? סבבה שלי הייתה לגעת בגג...

Dark Muse

New member
חביתה אחי חביתה

זה כזה מעדן עם בצל מטוגן בלחמניה עם קוטג'
בכל אופן, זה נכון שאפשר למות מכל דבר קטן. אתה לעומת זאת מגדיל את הסיכונים שלך שאתה עושה דברים מסוכנים אז...

sgold666

New member
דווקא מה שהוא עושה לא כל כך מסובך

והסיכויים שהוא יפול יחסית קטנים

למעלה