פשוט בושה

פשוט בושה

בושה שאנשים כאלה נחשבים ישראלים ושתבינו אנחנו השמאלנים נקראים בוגדים שהורסים את המדינה איך אתם יכולים לתמוך באנשים כאלה איך?! מועצת ישע צריכה להקים מדינה משל עצמה ולנתק את עצמם באיתנו בידיוק כמו הפלסטינאים ומרזל צריך להיות בכלא הישראל לשנים רבות http://news.walla.co.il/?w=/1/884215

lithium1914

New member
הבושה צריכה להיות אצל השמאלנים!

אם המאפיה השמאלנית-פלשטינאצית-תל אביבית-הומואית בוחרת לעשות פרובוקציות, שלא יבכו כשהם מקבלים את מה שמגיע להם!!

מה הקטע בזה שהמתנחלים יקימו מדינה?

מה כל קהילה תקים מדינה?אז יהיו פה 20 מדינות או יותר במקום להרחיק אותם צריך לנסות להתקרב כולם ביחד ולהיות עם מאוחד

ק ש ר

New member
כמה דברים:

- כנס לפורום האיחוד הלאומי ותראה שזו הצעה שלהם. - מה זה לקרב אותם? לשתוק להם על כל מה שהם עושים? לתת להם להיות מעל החוק? מי הם שחוקי מדינת ישראל לא תקפים לגביהם? - מי שנותן אולטימטום למדינה שלי, מי שמכה חיילים, מי שמשתמש בשואה, מי שזורק אבנים על משפחות שכולות... הוא לא אחי.

ק ש ר

New member
כמה דברים:

- כנס לפורום האיחוד הלאומי ותראה שזו בכלל הצעה שלהם. - מה ז"א לקרב אותם? לשתוק להם על כל מה שהם עושים? הם מעל החוק? מי הם שיתנגדו לחוקי מדינת ישראל? - מי שנותן אולטימטום למדינה שלי, מי שמכה חיילים, מי שזורק אבנים על משפחות שכולות... הוא לא אחי!

אתם שמים לב, חברי למחנה השמאל

שאתם מגלים כאן תרבות דיון שיורדת מתחת לכל ביקורת, כן? למקרה שמישהו, ימני או שמאלני, לא מבין את זה: זה מאוד טיפשי לפתוח פורום בשביל שיכנסו לכאן נערים משני המחנות, ויעשו קרב ירידות. למה זה טיפשי? כי הבדיחות שהשמאלנים כאן מוצאים מצחיקות, הן ככל הנראה מטומטמות או עצובות במקרה הטוב בעיני הימנים, וכמובן, זה פועל גם ההיפך. מן הסתם, קשה להאמין שמישהו מהצדדים משתכנע, או לומד, וכך גם הקוראים הפאסיביים (יש יותר כאלו ממה שנדמה לכם). בקיצור, מי שעבר את גיל 14, ראוי לו שינהג בהתאם.

ק ש ר

New member
חחח אנחנו בעד פילוג העם

אבל מי שמציע הקמת מדינת יהודה, בגלל שבחירות דמוקרטיות לא יצאו כמו שהוא רצה, או מי שקורה לרדוף חיילים, אלו לא בעד פילוג העם? מדהים איך אתה כל הזמן מתחמק מלומר משהו על מה שהמתנחלים עושים. מצידך הם יכולים לעשות מה שבא להם, ואנחנו נהיה האשמים, אה?

אתה ממש טועה......

אני לא בעד מה שהמתנחלים עושים אני רק מבין אותם... ולא זכור לי שעשו משאל עם על ההתנתקות בגוש קטיף

ק ש ר

New member
מה הקשר עכשיו?????.

אז תסביר לי למה אתה מבין אזרחים שיוצאים נגד המדינה? ואגב, כשדיברתי על בחירות דיברתי על עכשיו, שהם מציאים עכשיו להקים את מדינת יהודה בשטחים, בגלל שתוצאות הבחירות הדמוקרטיות לא לטעמם. אז יאללה, בלי להתחמק, תענה לי על השאלה.

עוד פעם אתה טועה

את הקטע של מדינת יהודה הם הציעו לפני הפינוי של גוש קטיף... היה על זה בטלויזיה עם איתמר בן גביר שבא והתראיין ודיבר על זה. ואני מבין את מצוקת המתנחלים איך שגירשו אותם מהבית והשאירו אותם ברחוב

ק ש ר

New member
נדחף לפינה אז אתה זורק שטויות?

מה הקשר עכשיו לגוש קטיף? אתה לא מצליח להכניס לראש הקטן שלך שעכשיו הם שוב מציאים את זה? ועכשיו זה עוד אחרי בחירות דמוקרטיות? תפעיל את המוח קצת, כי באמת שאם הייתי רוצה שיחה עם ילדים הייתי מדבר עם ילדים. ובקשר לחלק השני: - אף אחד לא השאיר אותם ברחוב, נתנו להם פתרונות דיור זמניים וקבועים, מי שנשאר באוהלים עשה זאת רק כי הוא החליט שהמדינה חייבת לשים את כל ההתנחלות באותו מקום. - כל חודש מצטרפים חסרי בית אמיתיים, אז יש להם זכות לעבור על החוק ולבגדו במדינה? - מה עם המתנחלים שלא פינו? להם מותר לעבור על החוק בגלל שהם קרואים "מתנחלים"? ממש דמוקרטיה! - ומה הקשר לחיילים, מותר להכות אותם? מותר לזרוק אבנים על הורי חללים?

עכשיו אם אולמרט מפנה את הישובים

זה יהיה דמוקרטי לחלוטין! כי הוא אמר שזה מה שהוא יעשה והעם בחר בו... ואני מזמן אמרתי שאני מתנגד מאוד להכות חיילים ועל זריקת אבנים על הורי חללים

ק ש ר

New member
אחלה

אז אני כועס על המתנחלים, על שזרקו אבנים על משפחות שכולות, מותר לי לעשות להם הכל תחת ההצדקה של: "קשה לבחון אדם בשעת צערו"? אם לא, מה ההבדל ומי שם אותם מעל החוק?

למעלה