פרשת הרומן החדשה

הפולני 2

New member
עכשיו זה סופי ...

אם עד עכשיו היה לי קצת ספק , לאחר בירור מעמיק [יש לי חבר במכבי חיפה] וההוכחה הכי טובה : מי שראה את פתיחת המשחק היום , לא יכל לפספס !!! את מי הראו יורדים מהאוטובוס ראשונים , את בלבול ואחר כך את אלמדון !!! אל תגידו צירוף מקרים . יכלו להראות את רוני לוי , את יניב קטן שחוזר מפציעה , את אלון חרזי שזומן מחדש לנבחרת . אבל במקומם הראו את בלבול[עם פרצוף תשעה באב] ותום אלמדון [לא הכי שמח] . עכשיו תעשו את החשבון לבד !!!

eyalpolan

New member
אני לא מבין!!! אמרו אישתו של שחקן

ותום אלמדון לא נשוי! וגם עברו כבר יותר מיומיים מאז שבלבול פרש.

קיר קמט

New member
מה?

למה לעזאזל זה כ"כ מעניין שאתה צריך להתחיל לרקום סביב זה תיאוריות קונספירציה כאלו ואחרות? חלאס זה כדורגל לא מדור רכילות... התקשורת בארץ באמת אנגלופילית, רק ההתעסקות בשטויות האלה מוכיחה את זה... כאילו ידיעות אחרונות זה סאן של ישראל..

גשM

New member
גיורא אנטמן???

הוא גם בצוות המקצועי ועונה לתיאור...

mongol1

New member
למה נראה לי שזה במכבי ת"א?

רק במכבי קורים דברים כאלה

ziv86

New member
עוד 3 דברים ...

בוואן אמרו שהשמועה עברה מפה לאוזן ומשם המרחק לתקשורת קטן ... זה נשמע לכם משפט הגיוני וקשור ?! אולי כן אבל בטוח הוא היה מנוסח אחרת אם זה לא היה ממכב חיפה ... המילים אוזן וקטן מוזכרים שם לא סתם ... למרות שאף אחד משני השחקנים לא בהנהלה , אבל אולי אחד מהם זה הקורבן .. , או שאמרו ת'שמות שלהם כדי לרמוז שזה חיפה ... דבר שני יכול להיות שזה חיים רביבו ויוסי אופיר ... לא יודע למה אבל פעם השמות שלהם הוזכרו ... דבר שלישי שמעתי שזה שמוליק לוי... **אבל אני מאמין שזה מרקו בלבול וחברה של תום אלמדון***

מה שמוליק לוי מה רביבו ?

איזה קבוצה מנהל שמוליק לוי ? הוא היה מנהל את הקטרגל.. מה לא מובן שזה בלבול ואלמדון. חצי מדינה יודעת כבר. כל כתב ספורט שתשאלו יגיד לכם שזה הם.

ilan15

New member
הרומן

תקראו באתר ספורט לין את הכתבה המלאה עם כל הפרטים וזה נותן מלא רמזים רק בלי השמות, אפשר ללמוד מזה המון!!!!!

ilan15

New member
הרומן

זה בטוח לא אלמדון בגלל שבכתבה אומרים שחקן שהפך להיות שחקן הרכב ולאחר מכן שוב הפך לשחקן ספסל ואומרים שזה שחקן גבוהה, אז או שזה אוזן או שזה ברדה

eli001

New member
אם הנבגד הוא תום

אז הבוגדת אכלה אותה בגדול כזה חמוד נאה וחכם וספורטאי תום , תודה לבובול שניפה לך את הפריחה, ממתינות לך ים של חתיכות רק תציץ

למעלה