מי זאת אישתו של בלבול?
פ פרנק ב פרקר New member 2/1/05 #20 אה טעות שלי מדובר באישתו של השחקן.. חח אם כבר אז הייתי הולך חזק על אישתו של דוידוביץ'
ה האיש עם הדגל New member 2/1/05 #19 אני יכול לאשר אך אם תבינו על מה מדובר... אתם תראו שהסיפור הזה נופח בצורה חסרת פרופורציות.
ש שחר .ו New member 2/1/05 #24 אכן נופחה מעבר לכל פרופורציה ובאמת, חבל להתעסק פה בסקוקלציות, עוד הר שהוליד עכבר. שיא האירוניה אגב הוא, שמי שמפרסמת את האייטם הזה היא אופירה אסייג- לאמור, סייג לחוכמה שתיקה....
אכן נופחה מעבר לכל פרופורציה ובאמת, חבל להתעסק פה בסקוקלציות, עוד הר שהוליד עכבר. שיא האירוניה אגב הוא, שמי שמפרסמת את האייטם הזה היא אופירה אסייג- לאמור, סייג לחוכמה שתיקה....
D dylan New member 2/1/05 #28 לא רק בספקולציות.. חבל להתעסק ברכילות מגעילה.. ועוד אח"כ מתלוננים על זה שעיתוני הספורט הפכו לצהובונים..
לא רק בספקולציות.. חבל להתעסק ברכילות מגעילה.. ועוד אח"כ מתלוננים על זה שעיתוני הספורט הפכו לצהובונים..
P P a z i T 2 New member 3/1/05 #76 אני שמעתי כמובן על פי שמועות בינתיים..שזה מרקו בלבול וחברה של אלמדון :/
א ארביטמן 28 New member 2/1/05 #33 אוחנה.. גם ניהל רומן עד לפני חודשיים, עם הבת של פניגל, קרן. היום הוא יוצא עם עדי גלסקה כתבת ספורט שווה
אוחנה.. גם ניהל רומן עד לפני חודשיים, עם הבת של פניגל, קרן. היום הוא יוצא עם עדי גלסקה כתבת ספורט שווה