כל השמות שרצים + אלימינציה
עד כה, מה שברור באמת זה שהבוגד עובד בקבוצה בה שיחק, שהוא נשוי ופרש לא מזמן. לגבי הנבגד מה שברור זה שהוא רווק ושגילה את הבגידה לפני מספר שבועות. הקבוצה היא בכירה ובכמה מקומות אף צוין ש"בכירה מאוד". אז הנה כל השמות שרצים ברשת ובנוסף, כמה עובדות שיעזרו לצמצם אפשרויות. השמות ברשת (של הבוגדים): רביבו, אלון חזן, אלי דריקס, אלי אוחנה, יניב כהן (נצרת), מרקו בלבול, רוני לוי וחזי שירזי. תחילה, בואו נצמנם אפשרויות: -את יניב כהן (מנכ"ל נצרת ושחקנה לשעבר) אפשר מיד למחוק כי עם כל הכבוד, הם בקושי קבוצה בינונית... - רביבו הוא לא בדיוק איש צוות, הוא ממש אחד הבעלים/שותפים. הוא אחד שיש לו הכל ויכול להשיג כל אחת (אם ירצה לבגוד) ולא שמענו שערוריות מהכיוון שלו כשהיה בטורקיה. למרות שכשהקטן עומד הראש לא חושב, הוא בכל זאת אחד שלא היה נופל בפח, כי פשוט יש לו יותר מידי מה להפסיד. - אלי דריקס פשוט לא נראה אחד כזה, לא שהוא לא היה רוצה אבל פשוט לא מסוגל וגם פחדן לא גדול. (אני יודע שזו רק דעה אישית אבל בכל זאת...) - אלי אוחנה פשוט גרוש ונישואיו נסתיימו לא עם פרחים, אם נאמר כך.. אז הוא לא היה מצלצל ל"אשתו" וטורח לספר שלא היה ולא נברא. נשארנו עם אלון חזן, רוני לוי, מרקו בלבול וחזי שירזי. זה החלק הכי מעניין והנה כמה עובדות... -אלון חזן הוא אמנם מנכ"ל אבל בכל זאת שייך לצוות והוא שיחק במועדון לפני שפרש, לא מזמן. דרך אגב, שמו גם נקשר בזמנו לפרשת נערות הליווי. בנוסף לכך, את השבוע שעבר הוא בילה בתאילנד, עם חבר. (ללא אישתו). אולי כדי להירגע קצת? חוץ מזה, איזה גבר נשוי נוסע לתאילנד בלי האישה? גבר שרוצה "לחגוג"... - רני לוי: את האמת אין לי ממש מה להגיד עליו, אחד כזה שאני אומר לעצמי "לא נראה לי" אבל בכל זאת השארתי ברשימה. לשיפוטכם.. מרקו בלבול: אין ספק שהוא השם הלוהט ברשת. שמות הנבגדים משתנים ממקום למקום, אבל לרוב נצמדים לשמו של בלבול. בידיעה אחת קראתי שהבגידה היתה ממש סקס לשמה, כלומר, נפגשו במיוחד למין, זה מה שהבחורה חיפשה. אז אחד מכוער כמו בלבול אפשר לצפות שינוצל על ידי מישהי ולא שיזכה בכל הקופה. בנוסף לכך הוא אמנם לא פרש לפני 20 שנה אבל בכל זאת זה לא היה אתמול.. לא יודע, למרות שהשם שלו רץ ברשת בטירוף, אני הולך דווקא על אופציה אחרת וזו בעצם האפשרות האחרונה שנשארה: חזי שירזי. - חזי שירזי: הוא שיחק בבני יהודה ופרש ממש לא מזמן. הוא החל לעבוד בצוות המקצועי של אותה קבוצה. מעניין אם שמתם לב שאתמול, במשחק מול בית"ר הוא ישב ביציע. אולי זה מרמז על משהו? ועוד משהו... במקרה הזה אני גם מנחש מי הכדורגלן.. לדעתי זה גבריאל לימה. הוא גם רווק, גם נפרד מחברתו לאחרונה (אולי בעבות הפרשה?) ובנוסף, לדעתי יותר קל להעיז ולהתעסק עם זרים, אז ההימור שלי הולך אליהם. מה אתם אומרים?