פרשת אהוד ברק וג'פרי אפשטיין ..

xyxy210

Well-known member
אין מה לרחם עליו, הוא חי בעולם משלו ולא מרגיש כלום.
אני לא רוצה להעליב את האנשים עם התסמונת שהוא לוקה בה, לכן לא אציין את שמה.
אני מאחל לך להיות חדה, קוהרנטית , הגיונית בעלת ידע נרחב בהמון תחומים כמו אהוד ברק. בכל גיל.
הבעיה היחידה שאני [כלא מקצועי] הייתי מזהה אצלו - חוסר סבלנות ויכולת לעבוד עם אנשים רגילים.
מהסיבה הזאת הוא יוצר אנטגוניזם אצל פלח נכבד מהציבור.
ותתפלאי , הוא בעל רגשות שלא שונים משלך....ואני אומר זאת מהיכרות עם האדם. [היכרות קצרה בלבד, לא יותר מכך].

אני מאחל לך להיות חדה, קוהרנטית , הגיונית בעלת ידע נרחב בהמון תחומים כמו אהוד ברק. בכל גיל.
הבעיה היחידה שאני [כלא מקצועי] הייתי מזהה אצלו - חוסר סבלנות ויכולת לעבוד עם אנשים רגילים.
מהסיבה הזאת הוא יוצר אנטגוניזם אצל פלח נכבד מהציבור.
ותתפלאי , הוא בעל רגשות שלא שונים משלך....ואני אומר זאת מהיכרות עם האדם. [היכרות קצרה בלבד, לא יותר מכך].
אל תקלל ;) לא יודעת, איך אהיה בגיל שלו, אני מקווה שעדיין הזקנה לא תיפגע בי בגיל שלו, יש לי גנטיקה טובה, סבתי הייתה חדה עד יומה האחרון והיא הצליחה להגיע לגיל תלת ספרתי :)

Harrington

Well-known member
מנהל
מה, יש גם צילומים של טראמפ מגיע לביתו של הפדופיל עם הפנים מכוסות?
מזכיר את הבדיחה הישנה (לא זוכר במדויק, אז כותב רק את הקווים הכלליים של הסיפור) של חבורת גברים ששהתה בבית זונות, כאשר אשת אחד מהם נכנסה לשם בטעות (יעני לא במסגרת עבודת המקום). כולם היו ערומים, אך בגדיהם היו לידם, כך שהם כולם לקחו מיד את כובעם וכיסו איתו את ערוותם. טיפשים, אמר רב הקהילה כאשר שמע על הסיפור. אם היה להם שכל היו משתמשים בכובע לכסות את פניהם ולא את אזור החלציים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אם היום כתב בישראל היה שואל את ברק בראיון את השאלות האלה, ברק היה מאיים בתביעת דיבה נגדו שהוא חוזר על השקרים האלה. אבל בחול לברק אין ברירה והוא נאלץ לענות :-D

למעלה