פרשת אהוד ברק וג'פרי אפשטיין ..

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל עכשיו מדברים על אהוד ברק. טראמפ הוא חבר שלנו, אבל הוא נשיא ארצות הברית. ברק היה ראש ממשלה בישראל.
נראה שבתקופת הידידות עם ג'פרי אפשטיין הוא היה "רק" שר ביטחון, אם כי למרות הקדנציה הקצרה הוא זכה להיות ראש ממשלה גם בסוף המאה ה-20 וגם בתחילת המאה ה-21.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל עכשיו מדברים על אהוד ברק.
יש כאלה שכאשר אינם יודעים להתייחס עניינית או שחשוב להם לערפל נושא מסוים שעלה, יעברו מיד לwhatboutism מטופש. רלוונטי? כמובן שלא, ברוב המקרים בכל אופן. עובד? הנוהגים כך משוכנעים כנראה שכן, כי הם מקפידים על השיטה לאורך שנים :). במציאות? מסופקני. שוב ושוב אנו למדים שמחנה מסוים (בד"כ שמאל פוליטי) משוכנע שהציבור מטומטם ושוב ושוב אנחנו למדים שזה ממש לא המצב.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא, אבל טוענים שיש צילומים אבל עדות מוקלטת של ג'פרי אפשטיין שטרמאפ ביקר אותו בידיעה מה הוא עושה בבנות.
אפשר כמעט לרחם על אהוד ברק. מצד אחד הוא מאוד מבוקש בתקשורת העולמית, מצד שני כל הזמן שואלים אותו על הקשרים שלו עם הפדופיל, אז זה מוציא את החשק ללכת להתראיין שם |חיוךרחב| :-D

אפשר כמעט לרחם על אהוד ברק. מצד אחד הוא מאוד מבוקש בתקשורת העולמית, מצד שני כל הזמן שואלים אותו על הקשרים שלו עם הפדופיל, אז זה מוציא את החשק ללכת להתראיין שם |חיוךרחב| :-D
אין מה לרחם עליו, הוא חי בעולם משלו ולא מרגיש כלום.
אני לא רוצה להעליב את האנשים עם התסמונת שהוא לוקה בה, לכן לא אציין את שמה.

certified.woke

Well-known member
שמועות כאלה נפוצו מדי פעם מפי "נשמות טובות" אך הופרכו...הוא יליד פברואר 42' ולפיכך כבן 84...במשפחתי, כולל זו המורחבת, כמה בני גילו וכולם חדים ובמצב גופני טוב למדי.
לשם השוואה, אהרן ברק כבן 89, וראיתיו באפריל השתא בנסעו להולנד לישיבת בית הדין הבינלאומי ICC-ICJ, מחליף הערות עם נוסעי האקונומי שחלפו על פניו (טס בביזנס)...הוא נראה חד למדי...

נערך לאחרונה ב:
שמועות כאלה נפוצו מדי פעם מפי "נשמות טובות" אך הופרכו...הוא יליד פברואר 42' ולפיכך כבן 84...במשפחתי, כולל זו המורחבת, כמה בני גילו וכולם חדים ובמצב גופני טוב למדי.
לשם השוואה, אהרן ברק כבן 89, וראיתיו באפריל השתא בנסעו להולנד לישיבת בית הדין הבינלאומי ICC-ICJ, מחליף הערות עם נוסעי האקונומי שחלפו על פניו (טס בביזנס)...הוא נראה חד למדי...
התסמונת שהוא לוקה בה לא קשורה לגיל.

xyxy210

Well-known member
אני מאחל לך להיות חדה, קוהרנטית , הגיונית בעלת ידע נרחב בהמון תחומים כמו אהוד ברק. בכל גיל.
הבעיה היחידה שאני [כלא מקצועי] הייתי מזהה אצלו - חוסר סבלנות ויכולת לעבוד עם אנשים רגילים.
מהסיבה הזאת הוא יוצר אנטגוניזם אצל פלח נכבד מהציבור.
ותתפלאי , הוא בעל רגשות שלא שונים משלך....ואני אומר זאת מהיכרות עם האדם. [היכרות קצרה בלבד, לא יותר מכך].

אני מאחל לך להיות חדה, קוהרנטית , הגיונית בעלת ידע נרחב בהמון תחומים כמו אהוד ברק. בכל גיל.
הבעיה היחידה שאני [כלא מקצועי] הייתי מזהה אצלו - חוסר סבלנות ויכולת לעבוד עם אנשים רגילים.
מהסיבה הזאת הוא יוצר אנטגוניזם אצל פלח נכבד מהציבור.
ותתפלאי , הוא בעל רגשות שלא שונים משלך....ואני אומר זאת מהיכרות עם האדם. [היכרות קצרה בלבד, לא יותר מכך].
אל תקלל ;) לא יודעת, איך אהיה בגיל שלו, אני מקווה שעדיין הזקנה לא תיפגע בי בגיל שלו, יש לי גנטיקה טובה, סבתי הייתה חדה עד יומה האחרון והיא הצליחה להגיע לגיל תלת ספרתי :)

למעלה