נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
לא שואלים אותו כי הוא מהמחנה "הנכון"אבל עובדה שבישראל כבר לא שואלים אותו שאלות כאלה.
לא שואלים אותו כי הוא מהמחנה "הנכון"אבל עובדה שבישראל כבר לא שואלים אותו שאלות כאלה.
וגם כי מפחדים מתביעות.לא שואלים אותו כי הוא מהמחנה "הנכון"![]()
אני מאחל לך להיות חדה, קוהרנטית , הגיונית בעלת ידע נרחב בהמון תחומים כמו אהוד ברק. בכל גיל.אין מה לרחם עליו, הוא חי בעולם משלו ולא מרגיש כלום.
אני לא רוצה להעליב את האנשים עם התסמונת שהוא לוקה בה, לכן לא אציין את שמה.
אל תקללאני מאחל לך להיות חדה, קוהרנטית , הגיונית בעלת ידע נרחב בהמון תחומים כמו אהוד ברק. בכל גיל.
הבעיה היחידה שאני [כלא מקצועי] הייתי מזהה אצלו - חוסר סבלנות ויכולת לעבוד עם אנשים רגילים.
מהסיבה הזאת הוא יוצר אנטגוניזם אצל פלח נכבד מהציבור.
ותתפלאי , הוא בעל רגשות שלא שונים משלך....ואני אומר זאת מהיכרות עם האדם. [היכרות קצרה בלבד, לא יותר מכך].
מזכיר את הבדיחה הישנה (לא זוכר במדויק, אז כותב רק את הקווים הכלליים של הסיפור) של חבורת גברים ששהתה בבית זונות, כאשר אשת אחד מהם נכנסה לשם בטעות (יעני לא במסגרת עבודת המקום). כולם היו ערומים, אך בגדיהם היו לידם, כך שהם כולם לקחו מיד את כובעם וכיסו איתו את ערוותם. טיפשים, אמר רב הקהילה כאשר שמע על הסיפור. אם היה להם שכל היו משתמשים בכובע לכסות את פניהם ולא את אזור החלציים.מה, יש גם צילומים של טראמפ מגיע לביתו של הפדופיל עם הפנים מכוסות?
כסוי חלק מן הפנים נעשה מחמת הכפור...מה, יש גם צילומים של טראמפ מגיע לביתו של הפדופיל עם הפנים מכוסות?
כסוי חלק מן הפנים נעשה מחמת הכפור...
רק לידיעה, טראמפ הוא זה שהתעקש שיפתחו את תיק הפדופיל ואם היה צריך להסתיר משהו, לא היה עושה זאת, כך שאתה יכול להסיק את המסקנה לבדמהצד שלנו דונאלד טראמפ, מהצד שלכם אהוד ברק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.