פרשתי מהרדיו...

Atex445

New member
תחשוב רעננה תחשוב ציפי

תזכור את זה! זאת הזדמנות שלך להכיר אותה!! אתה חייב לבוא לרעננה! אין ציפי בפתח תקווה.

עוד פעם אחת אתה מנדב אותה...

ואין לאו בכפר סבא או ברעננה או בכל אזור השרון....

בישי89

New member
נהההההההאאא..........

קודם מציע לי נישואים ואז אומר ללאוניד למכור אותי.... לאן נעלמה האבירות!? איפה נעלמו הג'נטלמנים? אך אך הנוער של ימינו.....

בישי89

New member
לפי ההתנהגות שלך

אני חייבת להגיד שאתה גם לא ממש גבר

CHEN106

New member
לאבישג

אממ...שמעי אני לא כוסון אני לא מאגניב (אולי קצת אולי קצת הרבה) ואביר על הסוס על הלבן אני לא כל כך...אולי איזה סוס שחור מאגניב רצחני עם עיניים אדומות שכאלה...XD בכל אופן אני כותב שירים ו...אולי אני קצת יותר רגיש, לא הומו!! רגיש...טיפה...

Atex445

New member
אין מילים לתאר אותך...

להגיד שאתה שפיץ? להגיד שאתה סוס? אני כבר לא יודע...

חן...נראה לי שאתה לא מבין נכון..

לאוניד רצה אותך רק בגלל שאתה מפורסם ושדרן רדיו...

בישי89

New member
קודם ציפי, עכשיו אתה מתחיל איתי?

תצטרך להתאמץ יותר מזה אפילו הצעת הנישואים של חזי הייתה יותר מרגשת......

CHEN106

New member
וואלה?

מה ציפי מה?! XD טוב נו נראה לי שבסוף אני עוד אהנה מזה... אבל יש לי בעיה קטנה עם רעננה...(סורי לאוניד) אבל לא עם מעו"ז רעננה אלא עם מטווח רעננה והעיר שלכם...אני שהגעתי ממטווח רחובות והיינו תמיד הגדנ"ע במום הראשון ולקחנו כל תחרות את הגביעים התחרנו בכם שהייתם השניים, רמה אחת מתחתינו...אז לא שמעתי שמעו"ז רחובות לא בשמיים אבל...מעניין איך רעננה במעו"זי בית"ר. בכל אופן אני נגד מסחור הנשים במעו"ז רעננה XD אבל אני אשמח להכיר אתכן (עדיין לא מלהיב מהצעת הנישואין של חזי הא?) אממ אבישג (אגב שם חביב ביותר) נראה אותך ב16 לחודש ואז אולי אני אתאמץ יותר טחח

בוא נעשה סדר בעניינים....

לציפי אתה לא מתקרב כי היא אחותי והיא צריכה גבר אמיתי.... לאבישג אתה לא מתקרב כי אנחנו צריכים ללבן את העניינים בינינו (אבישג- יום חמישי, פגישה אצל יועץ נישואין). נשאר לך ברעננה את לאוניד ואת אורי-אח של ציפי. אז או שתלך לפתח תקווה(וגם שם אתה לא מתקרב לינה), או שתישאר עם לאוניד...

Atex445

New member
חזי אני לא רוצה את ציפי!!!

אני לא רוצה את ציפי,אני יודע שאני גבר אבל אני בונה על סלב או דוגמנית..

בישי89

New member
היי! עד כאן!

לא ללכלך על ציפ! היא הרבה יותר שווה מכל סלב או דוגמנית!

למעלה