פרשתי מהרדיו...

Atex445

New member
אין רצינות - עכשיו אנחנו באזור הדמדומים..

אתה לא יכול פתאום להכריז על רצינות באזור הדמדומים...

מה תודה? תתפשטי...

סתם,סתם,סתם... יש לי מטרה נסתרת ציפי, ואני נאלץ להשתמש בכל האמצעים...

who is this

New member
תעשה בראש מוזיקה דרמתית...

ועוד מעט תגלה מי זה עוד מעט עוד קצת זה... בעצם מי ששם את התמונה יגיד

Atex445

New member
סליחה ציפי..

מצטער על שעלבתי אותך,הכל בצחוק... ציפי,אני חושב שיש לי מספיק הדר,כדי לא לרדת לרמה הזאת,תאמיני לי שיש לי מספיק פילטרים בפוטושופ ומספיק ידע בעריכת תמונות כדי להפוך אותך למוטנטית,אבל אני מעדיף שלא...

JaboGirl

New member
כן, אני נפגעתי קשות..

אתה לא מבין את זה, לאוניד. זה בכלל לא היה הרעיון שלי. המוח שלי לא מסוגל להפיק דברים גאוניים כל כך. האמת היא שהמנהיג שמאחורי הוא גאון מרושע.

CHEN106

New member
חזי!!

ארגג...שויין אבל...לך תדע אולי יום אחד יהיה לציפי ילד...אולי ממני...וואי פאק עכשיו אני עוד אתחיל לדמיין ילד שלי ושל ציפי?!...טוב צריך לראות קודם את ציפי בשביל זה אז זה קצת בעייתי לדמיין...

CHEN106

New member
=]

תודה!! אני פורש למען אידיאל...אני רוצה כרגע לחפש את התשובות שלי בבית"ר להתקדם, להתפתח ולפתח דור של יוזמים חדשים, של אנשים כמוני שיוכלו כמוני אולי לעמוד כנגד כל כיתתם ושיכבתם ולצעוק או לזעוק כנגד חוסר הערכיות והשלמה עם מצב קודר בארצינו. אני חושב שיש לי הרבה מה לתרום וגם הרבה דברים לקבל. אז כן...אני מכיר את התנועה מבחינה חיצונית והיסטורית בלבד, אני מקווה מאוד שכשאכנס אליה אשתלב מהר ואצליח להגשים את יעדי!

אבדה לשון של ילד רוסי בגודל בינוני....

ניתן למצוא אותה במקום מוצנע של ילד אחר מראשון...

CHEN106

New member
אני?! רוסי?! בינוני?!

וואי על זה לא שמעתי כבר זמן רב...טוב נו מידי פעם חשבו שאני רוסי אבל...עם כל הצער לאחרים שבדבר אני חצי פולני חצי רומני וגאה בפולניות שלי!!

למעלה