פרשתי מהרדיו...

אני עדיין מתפלא אבישג...

איך בחרו את שבעת פלאי עולם ואת לא בתוך הרשימה....

CHEN106

New member
אז מה? אני סלב?

אממ...טוב פה אני עובר לקטע שאני דוקא תומך בציפי כי אני רק מיני סלב...

Atex445

New member
תראה,ציפי לא גבר!!

נכון,אולי היא נראת ככה,אבל זה לא המצב... אני בכלל לא בקטע של גברים,רק כוסיות,דבר עם ציפי,אולי הוא מכיר כמה אנשים ...

מי דיבר אלייך?

ואני חייב להגיד שאני מודאג מרומן בינך לבין ציפי... אתה הגבר היחיד שגרם לציפי בחילות....

איזה קטע הייתה לך חברה אנורקסית??

היית אומרת לה: "עכשיו תורי להקיא, את הקאת 6 חודשים, עכשיו תורי להקיא..."

תכל'ס...

אתה הגבר היחיד שאישה יודעת שאחרי שאתה גורם לה בחילות - היא לא תשמין.

Atex445

New member
אני הגבר היחיד..

תראה חזי,אני מבין את הקנא שלך בקשר שלי עם ציפי הרי,איזה בחורה לא תמשך לגבר כמוני,אל תדאג,משאיר לך אותה... הרף שלי קצת יותר גבוהה...

גם אני שהייתי נער בכיתה י' עולל ופוחז...

ונטול בבחורות אמרתי לעצמי : "זה כי אני בררן"

Atex445

New member
ציפי בסדר,אל תדאגי..

נכון,אולי לא תמצאי מישהי כמוני,אבל בטח יש מישהו שיקח אותך...

2 דברים:

אם היא לא תמצא מישהו כמוך - זה כבר מרגיע אותי... ולגבי אם מישהו יקח אותך, אני מוכן לתת ערבות שרק אלוהים מתישהו יקח אותך.. (וגם הוא גבר..)

Atex445

New member
חזי אתה סותר את עצמך

אני לא לוקח אותה. אז אתה בטח תנסה לקחת אותה..אבל היא לא תיהיה מוכנה להתפשר על שום גבר - רק מישהו בסטנדרטים שלי,שהם מאוד גבוהים.. כך שרק אלוהים יכך אותה..

CHEN106

New member
תיקון פיצי

אלוהים דו מיני...כן כן...לא, לא בקטע של גברים ונשים ביחד אלא הוא בעצמו גם גבר גם אישה ואני אסביר: (החברה הדתיים יותר מוזמנים לתקן אותי) על פי הקבלה אם אני לא טועה מסבירים ככה: אלוהים עצמו גבר, הקדושה היא הצד הנשי שבאלוהים ולכן גם כשמברכים את אלוהים בתפילות השונות בעיקר בעליות השונות לתורה שלאחר ההפטרה יש קטע שאני עוד די זוכר בעל פה (קטע שאני לא זוכר בעל פה ואז) "...ומברכים אותך ישמע שמך בפי כל חי תמיד לאולהם ועד, ברוך אתה ה'..." (עכשיו המברכים אותך נאמר בלשון נקבה פה לצורך העניין)

בישי89

New member
אלוהים לא דו מיני!

הוא לא אנושי ולכן לא ניתן להגדיר אותו במושגים של זכר או נקבה...

CHEN106

New member
אבישג...

יש כאלה שאומרים שהוא אנושי ויש אפילו כת שכזאת אבל...הם די יוצאם משם האלוהים ולכן לא אכתוב אותה או אומר אותה אבל... יש גם אנשים שלא מאמינים בכלל שיש אלוהים...הרי כל אחד יסביר את זה בדרך אחרת ואיש איש באמונתו יחיה (או יותר נכון? צדיק באמונתו יחיה...)

Atex445

New member
--אנשים אנחנו באזור הדמדומים

וזה לא מעמד שמכבד לדבר על אלוהים.

למעלה