פרשתי מהרדיו...

CHEN106

New member
פרשתי מהרדיו...

כן כן...לאחר תקופה קצרה למדי מסרתי את הרדיו לכלי אחראי פחות...ילד מהכיתה שלי... באמת!! רציתי לשים אתכם על מפת העיר ראשל"צ!! אבל...זה לא כל כך הסתדר... בכל אופן אולי תשמחו לדעת שהחלטתי להיצטרף אליכם ואף להתמסד במקום שנראה לי טוב יותר, בית"ר!! כי בסופו של דבר אין מקום יותר נשגב מזה. אני עוד לא יודע לאיזה מעו"ז אצטרף אבל אם אצליח לפנות לי מספיק זמן כנראה שאצטרף למעו"ז פ"ת (סליחה לאוניד אבל...זה עדיין לא סגור..אשמח לצאת עם מעו"ז רעננה לבקר את אדונינו ג'ו לפעמים XD אבא שלי עובד ברעננה ואפשר לצאת לרננים או משהו אני תמיד אשמח) בכל אופן...עכשיו אני רק שלכם =]

CHEN106

New member
סורי ציפי

=S ליאוניד וחזי מתעקשים לקשר בינינו...לא יודע אולי נכיר? XD

איזה משפטי פתיחה...הא?

כותבת בפורום.הא? את כותבת פה הרבה ? תגידי בובה, מה פרח כמוך עושה בפורום מלוכלך כזה?? חן...ציפי לא תכיר אותך.. היא פשוט לא אוהבת ילדים... ואל תפתח ציפיות, כי היא לא בתנועה לעוד הרבה זמן...

CHEN106

New member
מה לפתח ציפיות?!

אני לא ראיתי מעולם את ציפי לא יודע מה היא מי היא וכו' וכו'...ולמה אומרים לי תמיד שלא אוהבים ילדים?! פור פאק סייק ברובכם אתם כולה בני 17 או 17 וחצי...גדולים ממני גג בשנה!!

נעים מאוד. חזי ברסי. בן 20.

וציפי בת 18....אבל עדיין ילדים רגישים זה לא הטעם שלה... היא שוברת לכולם את הלב.... ככה זה שהיא אהובת הספן..

Atex445

New member
חן,תעלה את הרף,תחשוב מורן אטיאס..

תחשוב,קמרון דיאז..

בישי89

New member
או שתשחק אותה לאוניד

ולא תחשוב בכלל

CHEN106

New member
לרדת על לאוניד זה לא מאגניב

לאוניד נשמע אחלה גבר! לא לרדת עליו

אם לא הייתי מ"מ מנהל פורום

אז הייתי אומר כמה דברים נמוכים ומצחיקים.. אבל אם אני אגיד אותם, אני אהיה חייב למחוק אותם אח"כ...

CHEN106

New member
איכס

למה גויות?...שמע...יש לי סטיה קשה לג'ינג'יות שטוחות...יש כאלה בבית"ר?

חן, אתה בפורום ולא בשיחה אישית עם לאוניד...

פעם הבאה אני אמחק את ההודעה (ואולי אשתעשע בלחסום..)

Atex445

New member
כן חזי צודק..

חזי לא מבין בבנות,הוא הרי חבר של ציפי..

CHEN106

New member
ראסמי?

אז מה חזי? מעביר את האחריות אלי הא? ככה מפקיר את ציפי?

עד ה-7/8 ציפי באחריותי...

מעבר לכך- היא באחריות צה"ל. והיא לא תהייה באחריותך אף פעם. לא נותנים אחריות לילדים... וגם ציפי זה משהו יקר....צריך שמישהו חכם ידע לשמור עליו....

לרגע אחד של רצינות טהורה לאוניד....

יכול להיות שאני לא מבין בבנות, יכול להיות (ומאוד יכול להיות) שהטעם שלי בבנות גרוע, יכול להיות שהביקוש לגברים מסוגי בשוק שואפים ל-0, אבל ציפי היא מכרה זהב טהור.....אני מאחל לך שביום מן הימים תביא הביתה חברה ברמתה של ציפי.... וזה רק ממחיש כמה למרות כל הירידות(המילוליות), אני רוצה שיהיה לך טוב...

CHEN106

New member
סבבה

אז...למה אתה מעביר אותה אלי? למרות שיש מצב שציפי מכרה זהב אבל פאק!! אני לא מכיר אותה!!

למעלה