פרשתי מהרדיו...

Atex445

New member
רואים שזה מציק לך..

שיש גבר אמיתי בפורם..ולא איזה נחנח כמוך..

האמת שיש משהו בדברייך.

שמגיע גבר חדש הוא מעלה את הביקוש לנשים וכך נשארות לי פחות... אבל מאז שאתה הגעת- אני רגוע...

CHEN106

New member
XD

אכן! די התלהבתי מהקטע שקפצו עלי פתאום פול בנות...כאילו אשקרה יש מצב של עודף בנות בבית"ר?! היתכן?

קפצו עלייך בנות ?

לא כל כך ראיתי את זה... אני ניסיתי לזרוק עלייך את ציפי ואת אבישג, אבל שניהם מעדיפות להישאר קרוב אליי משום מה.... (ואני רק רציתי (לכתוב) שיר..)

CHEN106

New member
אממ...

לא קפצו...אממ סתם כתבו הודעות כמה...אני מדבר עם דיאנה, אנה, חן..מדבר..שלחו הודעות...

כן...גם פיליפ הוא הבן שלי....

אבל הוא בן סורר.... ואתה יודע מה כתוב "בן סורר ומורה, זולא וסובא, מקלל אביו ואמו -מות יומת" (לא סתם אני עושה קורס ביהדות)

חזקי [סבא]!=]

אני בדילמה קשה... אתה הרי סבי מפני שפיליפ הוא אבי אך... אני נשואה למיכאל שהוא אחיך הקטן...כך שיוצא שאתה גם גיסי... משהו פה לא מסתדר לי!=/ אבל תמיד אני אזכור אותך בתור הסבא האהוב עליי!=]

אנה פת 15

New member
חזי ככה אתה מפקיר אותי?../images/Emo7.gif

נעלבתי קשות

היא גם אישתי חצוף!!

תיגע בא ותקום בלי כמה אברים חשובים.. אני לא מפרט איזה אברים.. אחרי הכל לאוניד עוד פה..

CHEN106

New member
אממ...

שמעי אני לא יודע איך נראים חזי ומשה או ש...אולי את משה ראיתי אבל...אני מודה...אני לא מדהים במיוחד חיצונית או ש...חלף זמן רב שמישהי נידלקה עלי דוקא בגלל מראי החיצוני...=S

CHEN106

New member
אמממ...אוקי אני אפרסם...

אני אפרסם את השירים שלי אבל בהודעה ראשית...

בטח הודעה ראשית...

פעם הייתה פינה "השיר השבועי לילד" אבל הכותב שלה התאשפז בבית משוגעים והפינה נסגרה...

CHEN106

New member
אמממ

לא מת על גאווה רוסית אממ או שבכלל לא צריכים להיות גאים במוצא...כי תכלס אנחנו די ישראליים ציוניים ברגע זה...ומניסיון אם הגעת למצב שאתה גאה בפולניות שלך אתה בדרך כלל חולה בראש או נועז ביותר

למעלה