פרשתי מהרדיו...

who is this

New member
לאוניד..

אתה שואל את השאלות הלא נכונות.. איזה בחורה תימשך אליך? איזה בחור לא ימשך אליך? יכול להיות שקצת עם העברית וזה אבל להבא תשתדל..

Atex445

New member
לא חזי,אפילו אני לא אוהב אותך...

ואני ידוע בתור אדם רחמן...

לאוניד....

אתה לא יכול לרדת עליי, אז אתה מתפרץ לכל הכיוונים? ציפי,עומר, .. הלוואי והיה לך טעם משובח בנשים כמו שיש למר עומר נורי...

CHEN106

New member
XD

רעננה בד"כ אתם משווקים את ציפי למצטרפים חדשים? (התחלתי לחשוב על פליירים, סטיקרים ופוסטרי ענק כזה עם תמונת רקע של ציפי או משהו XD )

לאוניד ואבישג...

אני ביום חמישי כנראה ברעננה... לאוניד - אז אם תרצה שניפגש סוף סוף ונחתום על ההסכם שלום שלנו - זה יכול להיות אחלה זמן. אבישג- אני צריך לחתום על איזה הסכם עם ציפי ואני צריך 2 עדים , אז תוכלי להיות ?

Atex445

New member
יש מצב אני לא בא ביום חמישי..

הסיבות לכך הם מועד ב' במתמטיקה ביום שישי - שאם אני לא עובר הלך עלי... וגם אני צריך לעשות פעילות ביום חמישי...אין לי מזל... מצד,שני בית"ר יותר חשוב ממתמטיקה...

אני אסתדר. אל תדאג.

אבל סתם חשבתי יהיה נחמד לראות על מי אני צוחק כל הזמן...

מזה השרשור האחרוך הזה?! =O

ניראה לי שזו הפעם הראשונה שיש פה שרשור של יותר מ100 הודעות שהוא לא משחק ולא הודעה של צופיה

טעות.

התערבתי עם ציפי אתמול אחרי שהיה כאן 3 תגובות, שאני עושה שרשור של 100 תגובות פה. ושוב הצלחתי.

CHEN106

New member
את רואה אורית?

מסתבר שאני כנראה באמת אדם משמעותי!! (חזי אתה לא אמור לפרסם שהתערבת להציף את זהעם ציפי XD )

למעלה