פרק 84!!

hilasapir

New member
גיורא אמר שהוא בעצמו לא יודע מה היה

שם....לא היה לו ממש ראיון טוב אפשר להבין אותו זה מצב תקוע....אבל שמתם לב שהגרסאות היו כמעט אותו הדבר עוד חשד ללמדא קלאו....

Rioter

New member
ממ.. בנוגע לנשיקה של אדם ומיקה.

אני משערת שבסצנה הזו, הם לא חתכו שניהם בסוף - כי כל אחד טוען שהוא "הפסיק" את הנשיקה. הם בטח המשיכו להתמזמז, אבל לחברים הם סיפרו שדווקא האחר הוא זה שסיים עם זה. נו בטח, זה המצב הכי נוח שהם יצרו לעצמם. "כי הם יצאו מזה 'בסדר'". שווין.

Rioter

New member
זה נורא תלוי :O

ברור ששניהם מביעים חרטה מסויימת (או שלא?), אבל כל אחד ניסה.. מה שנקרא, "להוציא את עצמו כ'אשם פחות' מהשני". יכול להיות שהם הרגישו שזה לא היה במקום, אבל ברור שהגירסאות סותרות אחת את השנייה. כל אחד ניסה להגיד ש:"היא רצתה את זה! / הוא רצה את זה!". בתכל'ס שניהם אשמים. אבל הם מתוקים ביחד. 3> (והלימור אטיאס הזו... על מה שהיא עשתה לדורררררי בפרק הקודם. אוח!!!1)

KiShKooSh

New member
בטח רותם זו שנכנסה../images/Emo3.gif

כי בכל גרסה צד אחד "חתך" והצד השני בעצם "רוצה אותו", אז זה כאילו הצד השני רוצה אותי אבל אני חתכתי. ושניהם בעצם טוענים את זה. הרעיון הכי הגיוני שרותם הפריעה להם...

hilasapir

New member
כלומר כול אחד מהם מרגיש

שאם הוא רוצה אז הם היו זוג....

פרק מקסים!

אוף למה איה לא חוזרת אליהם.. היא כלואה שם בחום הנוראי ביום ובקור הנוראי בלילה
. אין לה אוכל ומים היא מתגעגעת לכולם...
ומה הקטע של הפלאשבקים של אדם ומיקה למה הם הפוכים ומנוגדים...
ליהי לאב הילי

נעמקה19

New member
פרק חביב ../images/Emo13.gif

כל פעם שראו את איה חשבתי על קובי ומה הוא חושב

archer girl

New member
פרק נחמד:)../images/Emo218.gif

אבל הוא לא היה כזה מצחיק
הגרסאות השונות של מיקה ואדם היו טובות... בכלל אני אוהבת פרקים עם פלאשבקים... מסכנה איה
אינשאללה היא כבר תחזור
ואהבתי את מה שהם עשו עם הקשר בין איה וניני:) זהו... ניצן רולז

Titush Black

New member
פרק מדהים../images/Emo70.gif

ואכן הבנו שהקשר בין איה וניני הוא חזק! גרואים שגיורא לא אוהב את מכבי. הוא רשם שבתור אוהד של הפועל ת"א הוא אוהב לראות את מכבי מפסידה. ולעולם לא נגלה מה קרה בין מיקה לאדם. פרק טוב ומרגש! כן ירבו כמוהו! תיתוש

eva133

New member
../images/Emo13.gif

למרות שהרוב היה פלאשבקים לניני היה הרבה לשירותים בגלל איה, זאת הייתה מן סיטואציה כזאת שמה שקורה לאיה משפיע על ניני. פרק נחמד

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifרגעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo6.gif

גדול
אחד הפרקים הטובים
מישהוא חוץ ממני הבין את הקטע שאיה צמאה אז גם ניני
רגעעעעעעע
נקרעתי
איי הבטן
פרק שווה בטירוף

nWkobi

New member
פרק מדהים!

החזרה המלאה של איה הולכת ומתקרבת לדעתי... וגם המכות בין אבי לאדם
.... רואים שיש איזה קשר מוזר בין ניני לאיה.. בקיצור פרק מדהים!

פרק חמוד

וואי...איה ...אמני רוצה שימצאו אותך כבר.. ומה זה גרסה שונה לסיפור (אבי +מיקה) וואי זה ברור שנטשה רוצה את דניאל ורוני חולה עליו גם.. ח.ח.. פרק חמוד!

ולמי שמעלי הקשר זה

שהם תאומים ותאומים מרגישים אחד את השני ..בערך.. לחברה שלי גם יש אח תאום-וכשהוא חולה היא מרגישה רע(כאילו על הרגשות שלו) מי שלאה הבין לא משנה

chen010189

New member
אני לא מבינה את רוני-דניאל-נטשה

עכששיו דניאל יודע שהן מכירות והוא גם ראה איך רוני התעצבנה נטשה יודעת שרוני דלוקה על דניאל ובכל זאת היא מצד אחד מתראה איתו ומצד שני מקנאה, והיום היא גם סיפרה לה ככה בפרצוף "מחזיר" שהיה לה קטע איתו בסטודיו. אז מה הקטע? הם רוצים לשגע אותנו?
הוא, שייבחר מישהי אחת ודיי והן, שישלימו עם העובדה שהוא פלרטטן או מקס' שיפסיקו לעשות פוזות קנאיות

Rioter

New member
זה באמת אידיוטי :O

וברור כאן שיש לו מניע נסתר כלשהו, הרי לא יוצא לו שום דבר נראה לעין מכל העסק הזה. וזה נראה כמו דבר מכוון, שהוא מתחבר עם כל האנשים קרובים לרוני. החברה הכי טובה שלה, האקס שלה, אחותה (למרות שדרכה הם הכירו). אני מניחה שיש לו מניע נסתר כלשהו שנדע עליו בהמשך. (אגב, ביקי, המסנג'ר שלי מסרב להתחבר, אז מצטערת על הבריחה)

למעלה