פרק 84!!

My self and i

New member
../images/Emo28.gifכנסססו../images/Emo26.gif

אם לא הבנתם, ניני צמא כשאיה צמאה, והוא לא צמה כשאיה לא צמאה, וקר לו כשלאיה קר. זה ברור, יש לי חברים שהם תאומים וגם להם קורא משהו דומה אבל לא בהגזמה כזאת. פרק יפה ומצחיק, אבל בקטע של איה הייתה מה זה עצובה
זה הפרק הרביעי ברציפות שמראים את איה בסוף!
חחחח איך רוני קינתה
איההההה
אני מתגעגעת!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif פרק נחמד!

חח דורי הכי מצחיק ואיך אדם ומיקה, כל אחד אומר משהו אחר
ואיזה מגניב עם איה וניני, כשאיה צמאה גם ניני, כשלאיה קר, גם לניני ואתמול הוא היה צרוד זה בגלל שאיה צעקה.. מגניב..

chen010189

New member
זה היה פרק ממש מצחיק ומרגש כאחד

כמובן, אתחיל במרגש, אין משהו יותר מרגש מהעלאת נוסטלגיות במצבים כאלה. ניני ואיה זאת אותה נפש זה מדהים איך הסבל שלה משפיע עליו בטלפאתיה. הפרק הסתיים בצורה חכמה ויפה... ואמשיך לחלק המצחיק 2 הגרסאות של אדם ומיקה פשוט קרעו אותי הפרק הזה כמו שציינתי בנושא, היה מרגש ומצחיק!

צודקת.

לדעתי הגרסא של אדם הייתה יותר הגיונית,כי מיקה באמת מתנהגת ככה. מצד שני,הגרסא של מיקה,יכולה להיות הגיונית במובן מסויים. מיקה יכולה להיות נחמדה כשהיא רוצה.

ShirUsh22

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

גם אותי קרע הקטע עם הגירסאות השונות של מיקה ואדם

ba r2 0 1 0

New member
פרק נחמד....../images/Emo70.gif

לא היה ממש מעניין אבל לא נורא... מזור כל הקטע עם ניני-איה... ולא הבנתי איך יכול להיות שמהים היא נסחפה למדבר?! הים שהכי קרוב בארץ לאיזור הנגב הוא בעזה.... חח אבל יש שם הרבה דברים לא הגיוניים אז לא צריך לייחס לזה חשיבות כל כך...

רחמוס

New member
כולם להקשיב!!!!!!

כבר שהתחילה השמינייה התלהבתי.. בגלל שלא היו סדרות מעניינות כל כך.. ובזמן שצפיתי לאורך כל העונה הרגשתי צמרמורת.. כל פעם שהשמינייה הייתה פותרת חידה.. כי אלה חידות ממש קשות ומגניבות ושהם היו פותרים הייתי צורחת מאושר! חח...:) ועכשיו בעונה השנייה אני נדבקת למסך כמו דבורה לפרח.. נשבעת לכם! הפרק של היום היה מרגש ומקסים.. ואני יודעת ומקווה שיהיו כאלה פרקים לאורך כל העונהה.. ונ.ב: בעונה הראשונה ידידיה לא נראה חתיך או משהו.. אבל בעונה השנייה הוא ממש ממש חמוד יפה.. גם כי שמו לו בגדים יותר מחמיאים וגם בגלל שהוא חמוד !! תודה.. ומקווה שגם לכם יש צמרמורת שאתם רואים אותם פותרים חידות.. חחח... צ'אווווווו... (השמינייה שוולטת!!!!!)

איזה פרק יפה

נקרעתי שדורי אמר "כן, מחר אנחנו הולכים לשדוד תחנת דלק"
כשהבנים שאלו אותו אם הוא וניצן ייפגשו עוד פעם הגרסה החדשה של שיר המגב יפה אבל זה לא הקול של לירון לב.. פרק רביעי ברציפות שנגמר עם איה

KiShKooSh

New member
יש לי תהיה...

תראו, אני באמת חושבת שעדיף שהשמיניה מתנהגים כבני 16 נורמלים (כי בתור בני 15 הם היו דיי אינפנטילים...) והסידרה עצמה בוגרת, אבל אתם לא חושבים שהסידרה התבגרה מידי לקהל הצעיר? לילדות בנות 10 -? מה אתם חושבים?

מנקודת המבט שלי...

ואני בת 10, אני יכולה להגיד שזה לא התבגר עד כדי כך.

My self and i

New member
../images/Emo28.gifמה פתאום!

את חושבת שילדות בנות 10 לא יודעות מה זה נשיקה?
בכל מקרה, כשקטנטנות הייתה על המסך היו הרבה יותר נשיקות והסדרה הייתה בהרבה יותר בוגרת.. אם את אומרת שהסדרה הזאת התבגרה, כנראה שלא ראית קטנטנות

KiShKooSh

New member
ואת באמת חושבת שדיברתי על הנשיקות?

עונה שעברה טענתי על מחסור בהן

ShirUsh22

New member
אני גם חושבת שהסדרה קצת התבגרה../images/Emo20.gif

אבל בנות דודות שלי בנות 6,8 ומדברות איתי חופשי על הסדרה..

Super Chuly

New member
שימי לב

לתסריט שצורף באתר ערוץ הילדים- איה בחזיה... אני חושבת שזה אומר הכל... (אנחנו לא בקנזס/בערוץ הילדים אנימור) ליהי :)

Rioter

New member
לא היה כזה פרק מצחיק. ../images/Emo2.gif

היה פרק נחמד, אני תוהה לעצמי של מי הגירסא הנכונה בקטע של הנשיקה-מיקה-ואדם. אגב, רוני ודורי אמרו בדיוק אותם דברים, והגיבו אותו דבר. רוני היא השתולה!!!!!1111 אה... סתם. ם: נמ. זה משעשע, אבל לא מצחיק ברמות-שלא-יתוארו כמו שאתם אומרים כאן.. טוב, לדעתי לפחות. ודורי!!!111 הווו דווווררררררררריי, החנון המתוק הזה 3> עד כמה שהוא שולט (והוא אכן כזה!), הוא לא מבין שהפועל זה רע?
מכבי!~#@ (-_- כן, אני יודעת שזה מה שכתוב בתסריט ובלה בלה. שקט.) פרק נחמד, הטלפתיה בין איה וניני גוברת - ואיתה החשדות בנוגע לללמדא קלאוד.

Fuhrer

New member
אויי נכון הלמדא קלאוד

הרי האלו עם הגלימות האדומות הסקורפיו האלו התחילו את הניסוי ואז גם רוני וגם דורי דברו על הדבר הזה שהולך בשמינייה קונבינציות משהו כזה לא ? ואוו זה היה ממש מוזר ...

d14wade

New member
*קומבינציות

והם מנוגדים כי כל אחד רצה להראות שהוא ה"גיבור" שעצר את זה..לדעתי הם (רוני, נטשה, ניני, ודורי) עוד ידברו על זה ביניהם וישימו לב שהגירסאות שונות :p

למעלה