פרק 84!!

KiShKooSh

New member
רק שתדעי שהגבת לחן../images/Emo3.gif

סתם לדעת..
מוטי

Rioter

New member
אני יודעת. XD

אבל לא היה לי איפה לשבץ את הסוגריים האלה. (והמסנג'רהזהיימחשמו עדיין לא מתחבר! וואע!)

איזה יופי של פרק!!

חבל לכם על הזמן ממש פרק נהדר שמעתי שגיורא לא רשם את הפרק הזה היה רשום בתסריט שירי צוק משהו כזה בקיצור פרק ממש נהדר גם מרגש גם מצחיק גם יפה וגם משמח

אוקי....

יש משהו בין איה וניני... חזק יותר מהכל.... אהבתי את הקטע עם אדם ומיקה שכל אחד מספר את הגרה שלו.... מכבי שליטה!!!!!!! דורי... תאכל ת'לב!!!! ופרקר אפס????? עשו לי טובה.... פארקר הוא אחד השחקנים הכי טובים של מכבי...

Super Chuly

New member
פרק מדליק!

אז מי חתך למי בפרצוף? אדם למיקה, או מיקה לאדם? בכל מקרה- די באסה, כי הם דווקא זוג מקסים ומעניין (ולא כזה פוצי מוצי כמו עם בני הזוג המקוריים של השניים) בכל מקרה, פרק משעשע, כל הקטע של העריכה המקבילה (אדם מתחיל לספר לבנים, מיקה ממשיכה, אדם מסיים וכן הלאה) היה מגניב, הטקסט היה מצחיק ("התחלתי לשמוע את הסיר עם הספגטי נושם" ו"מה משמיים? מסטאלין?") ואיך אפשר בלי ידידיה שהולך להשתין כל דקה... סבבה, השתכנעתי- יש פה את עניין הקשר של התאומים. ניני מרגיש את כל מה שאיה מרגישה. שמעתי כבר פעם סיפורים כאלה, אבל הם לא היו בכזאת עוצמה. בכל מקרה, זה מאוד מעניין לראות את הקשר המדהים בין איה לניני, שמתחזק אפילו כשהם רחוקים זה מזו (מה גם שהיה משעשע לדמיין את ידידיה במהלך הצילומים שותה שוב ושוב כמויות אדירות של מים). בכלל, כל הקטע עם איה- מותח במיוחד, ברכותיי לכותבים, לרובי ולגיורא- עשיתם זאת, ובענק! לסיכום, שאלה- מה לעזאזל נהיה עם נטשה ודניאל? היא התאהבה בו גם עכשיו?! ליהי :)

Super Chuly

New member
וכמובן (איך שכחתי?!)

"שים לב שרוב הקומבינציות הן עם אדם".... כמה נכון... חחח היה משעשע ("אני אקרא לרוני, שנשלים סרייה") ליהי :)

Rioter

New member
צסק"א. ../images/Emo2.gif

דורי הוא אנטי-מכבי, שהתמודדו נגד הרוסים - צסק"א. הוא העדיף לעודד את היריבים שלהם, כדי שמכבי יפסידו, בתור אוהד הפועל. בסופו של דבר צסק"א (הרוסים) ניצחו - ודורי היה מאושר בגלל זה. ("רררררררררר....")

Super Chuly

New member
שנאמר "גו צסק"א" ו"מי שלא קופץ...

צהוב" אל תסקלו אותי, זה ציטוטים של דני (ררר) לשמן. ליהי :)

למעלה