פרק 55

• פותח הנושא d1f2
  • פורסם בתאריך

Ophel McNeil

New member
תמימים מאוד. ../images/Emo28.gif

בעצם. זה יותר מתמימים. יותר לא אכפת להם. הם לא מספיק מבינים את המושג סאב-טקסט כדי לחפש אחד. מה שלא נאמר בבירור בסרה - לא באמת קיים מבחינתם (עד גבול מסוים, כמובן). ילדים קטנים לא ינסו למצוא קשרים בין הדמויות, ועוד קשרים לא קונבציונלים, שלא נאמרו במפורש/הודגשו מאוד (כמו למשל שלי מחבב את סאקורה. זה דבר שילד כבר יכול להבין לבד). אוקי, אז יחסים ברורים כמו בין ריקה למורה שלה, אני מניחה שהם יקלטו, וגם את מה שהיה בין טויה למורה שלו, אחי הקטן (שמונה) הבין עם הכוונה קלה (מצידי), אבל דווקא את היחסים ההומוסקסואלים ילדים סתם רואים כחברות. כשניסיתי לתחקר את האח הקטן הנ"ל על היחסים בין טויה ליוקטיו (מהיחסים היותר ברורים בסדרה), כל מהשהצלחתי להוציא ממנו זה שהוא לא אוהב את יוקיטו כי הוא "עדין" (יחי ראות ההומוסקסואלים בעיני ילדים בכיתה ב'
). ולמרות זאת, ולמרות הצנזורה, אני עדיין לא חושבת שהיו צריכים להביא סדרה כזאת לארץ. היא פשוט לא מתאימה לילדים קטנים. באמת תמהני מה גרם לערוץ 6 לאשר את השידור שלה.

Spinel Sun

New member
טויה קרע אותי!

ואיפה נאקורו? החידון של די ודאם קרע אותי. מחר אבל פרק יותר טוב

ערן1987

New member
אני הייתי שם את יוקיטו ככובען

המשוגע ולא את טויה.. למה? כי הייתי עושה שהכל יהיה הפוך.. הייתי שם אולי את טומויו כארנב(ת)

haunter

New member
דוקא טומויו בתור האמפטי דאמפטי

היה רעיון מעולה!
מה שכן, היה נחמד אם יואה היה משחק שח נגד קארו.

אריאול דיי הסגיר את עצמו היום....

בתור החתול הוא אמר לה "אני רציני לידך כדי שלא תגלו אותי " מי שעשה את הסידרה עשו מסאקורה מטומטמת- הכניסו רמז כזה ענק למי זה אריאול ועשו שהיא בכלל לא קולטת כלום. אבל חוץ מזה היה פרק גדול..... נקרעתי מיואה הארנבי החמודי....|

Death Girl

New member
לי כזה קורע...!!!!

כל הפרצופים שלו...חחחח...הוא קרע אותי מצחוק... איזה חמוד הוא...!!!

אבל ביום שלישי....(ספוייילר)

...יהיה פרק הרבה יותר יפה כי לי המתוק שלי סוף סוף יקלוט שהוא מאוהב בסאקורה!!!

DanaDuck

New member
ראיתי

אני לא מבינה מה זו קומונה ולמה צריך לפתוח אחת בנושא סאקורה, אם ממילא יש כבר את הפורום הזה...

amitasafzabida

New member
אממ..

השתי לי האלו ששאלו התכונו בשאלה הראשונה והשניה לסאקורה לא?

Leemon

New member
פרק חמוד! ^__^

פעם קראתי לפרק עם קטן 'סאקורה בארץ הפלאות' גם שם זה היה נורא דומה (עם השמלה מהסרט של דיסני)... כשראיתי את השם של הפרק ישר נזכרתי בפרק עם קטן. חחח... איזה מצחיק היה עם לי ויוקיטו. ואיזה מצחיק נראה יואה בבגדים של ארנב! הוא נראה כמו ליצן. XD

star_female

New member
פרק טוב ^^

אהבתי את ההתחלה - הציורים של אליס היו ממש יפים. *_* (סתם הערה, זאת לא הפעם היחידה שקלאמפ "מתייחסות" לאליס בארץ הפלאות... כמו CLAMP in Wonderland ו-Miyuki-chan in Wonderland... אפילו שאין כל כך קשר לעלילה של הספר, גם השם מספיק ^^; ) השאלות של שאורן היו כאלה "מכשילות" למצנזרים... כאילו, הוא שואל אותה את מי הוא אוהב והיא עונה על מי שהוא מעריץ? זה יכול להיות *יותר* ברור מזה? מה עוד... אריאול היה נחמד בתור החתול המחייך. והוא גילה המון על עצמו... אם רק סאקורה היתה שמה לב יותר לפרטים >.> הציורים באמת היו די עקומים בפרק הזה. יוקי ארנב! ויואה ארנב!!! *__* (אני לא צריכה להרחיב על זה, נה?) טויה *-* קרו-צ'אן היה מצחיק בתור המלכה XDD פרק קורע. ^_^

Vegeta fanatic

New member
אליס... ../images/Emo99.gif

וואוווו! איזה כיף! פרק שמבוסס על אחד הספרים הכי יפים בעולם!
אהבתי את הציורים המ-א-מ-מ-י-ם בהתחלה. קלאמפ ניסו לחקות את הציורים המקוריים של ג'ון טניאל, כנראה, כי הם יצאו די דומים.
אריאול החתול-צ'שר. XD זה היה גאוני לשבץ אותו בתפקיד הזה! אותו חיוך תמידי ומזויף כמו של החתול מהספר. אותן הערות שמובילות לאסון. גאוני. ^^ טויה היה משעשע ביותר.
הקטע עם לי היה די צפוי, אבל חמוד. דווקא את הקטע עם יואה פספסתי.
טוב, ווייד רובסון בדיוק הופיע באמטיוי~~~
אהמ, כן, אה.. >.>; אז מי הוא היה? ארנב האביב?

למעלה