חחחחח אז תביא את דוד ויטו P: במאפיות תמיד יש דודו ויטו חחח
H haunter New member 30/5/04 #29 הקול של סאקורה הגדולה עבר שינוי טכני כלשהו (כמו של הקטנה) או לא? הוא היה נורא שונה
נ נעם של הצאט New member 30/5/04 #20 >< שיט את מדברת בשפה קשה מה זה לילי ? אמא של הארי פוטר? (אריאול במיקרה שלנו) אממ אגב אני עוד שנייה שולחת לך משהו (מסר) אמממ ^.^ אז טעיתי? זה לא הקול שלך? >< שיט
>< שיט את מדברת בשפה קשה מה זה לילי ? אמא של הארי פוטר? (אריאול במיקרה שלנו) אממ אגב אני עוד שנייה שולחת לך משהו (מסר) אמממ ^.^ אז טעיתי? זה לא הקול שלך? >< שיט
ע ערן1987 New member 30/5/04 #26 אני יודע,ראיתי היום! אבל אני לא עוקב אחרי זה כל יום.. הדמות שאת מדובבת כבר התחילה להופיעה?
D DanaDuck New member 30/5/04 #35 כן. היא נראית קצת כמו גרסא בוגרת של נאוקו והסדרה משודרת בפוקס קידס.
ע ערן1987 New member 30/5/04 #36 טוב,אז אני אראה כבר מחר ואני אגיד לך אם אני יודע.. אני אנסה לזהות לפי הקול.. הדמות מופיעה גם הרבה פרקים?
טוב,אז אני אראה כבר מחר ואני אגיד לך אם אני יודע.. אני אנסה לזהות לפי הקול.. הדמות מופיעה גם הרבה פרקים?
D DanaDuck New member 30/5/04 #50 היא מהחבורה של הבנות 4 מבוגרות וילדה. היא אחת מהמבוגרות, וכן, אני חושבת שהן רעות.