פרק 55

• פותח הנושא d1f2
  • פורסם בתאריך

Vegeta fanatic

New member
א-סקסואלים

הם אנשים שלא נמשכים לגברים ולא לנשים, והם מהווים כ-2% מאוכלוסיית העולם. הומוסקסואל הוא אדם שנמשך מינית ורגשית לגברים, גם אם הוא מקיים יחסים רק עם נשים.

haunter

New member
אבל...

לפני כמה פרקים יואה באמת הבהיר לו שהוא מעריץ אותו בגלל הקסם, ושהוא לא באמת אוהב אותו. או שגם בזה היתה מעורבת צנזורה

שסק לבן

New member
אני לא יודעת אם צנזרו, אבל...

סאקורה לא יודעת על השיחה בין יואה לסאיורן. זוכר שלי וסאקורה ישבו לפני די הרבה פרקים על העץ והתחילו לשוחח על יוקיטו? בקטע הזה צינזרו, ולי אמר לסאקורה שהוא אוהב את יוקיטו, או משהו כזה. לכן, כנראה שסאקורה עדיין חושבת שלי מאוהב ביוקיטו.

haunter

New member
זה נכון

סיוראן אכן חשב שהוא אוהב את יוקי, אך יואה אמר לו שהוא מעריץ אותו. לא התכוונתי לזה שסאקורה חשבה שהוא אוהב אותו, התכוונתי להגיב למי שאמר פה קודם שלי אוהב את יוקיטו (houndour, אני חושב), כי הסתבר לנו שזה לא כך, הלא כן?

Houndour

New member
ארררר ../images/Emo79.gif

כתבתי בסוגריים שזה רק מה שהוא חשב שהוא מרגיש, הלא כן?

Houndour

New member
בכל מקום ../images/Emo79.gif

בכל מקום (יו אני כבר אמרתי את זה לפחות 30 פעם, יש טעם?) אבל ממש בכל מקום (אז נא לא להביא עוד דוגמאות כי גם להן זה תקף) אבל באמת ש--בכל-- מקום שבו נאמר ששאורן מעריץ את יוקיטו זה צנזורה. גם מה שיואה אמר לפני כמה פרקים, זה רק שינוי בתרגום. קאפיש?

haunter

New member
אז היתה בקטע ההוא? רעים! >_<

אז מה נאמר שם בגרסה המקורית? ונכון, לא כ"כ שמתי לב למה שכתבת בסוגריים
זה פשוט נראה קצת מוזר כשהדגשת כמה וכמה פעמים שהוא אוהב את יוקי, ואז בסוגריים שהוא רק חשב כך

Leemon

New member
ד"א, יש עוד משהו שהתפקשש בצנזורה:

בפרק עם סבא של נדאשיקו אמרו שנדאשיקו מתה בגיל 27. בפרק הראשון אמרו שהיא מתה כשסאקורה היתה בת 3.
בעזרת חשבון פשוט כל ילד בכיתה ג' יכול להסיק שנדאשיקו ילדה את טויה בגיל 17! (כי טויה גדול מסאקו ב-7 שנים) אם אני לא טועה, במקור אמרו שהיא התחתנה בגיל 16 ובצנזורה שינו את זה ל-18.

star_female

New member
נכון @_@

לא שמתי לב לזה עד עכשיו, אבל זה ממש מגניב ששמת לב! ^^; (המצנזרים בטח לא חשבו על זה בכלל...)

Yosh Yosh

New member
לקח לי שעה לחשב ;-;

בכלל, אני אתפלא אם מישהו ילך עד כדי כך רחוק
הצנזורה לא שמה לב, גם הילדים לא ישימו לב XD

star_female

New member
כל הזמן...

בפרק הראשון סאקורה אומרת שהיא בכיתה ד' (וגם בפרק הראשון של העונה השנייה וגם ביום הראשון של כיתה ה'...) וכל פעם בערך שסאקורה אומרת באיזה כיתה היא מזכירים גם באיזה כיתה טויה...

amitasafzabida

New member
זאת אומרת שאבא של סאקורה לא חיכה

אפילו שנה מאז שהוא הכיר אותה........ וכבר עשה לה ילד?!

Goggle Girl

New member
איפה בדיוק אמרו שאסור >.>

זה לא ממש מקובל בגלל הפרש הגילאים ובמקרה הזה בגלל שזה קלאמפ כולן עדיין קטינות אבל אצלי בבצפר לדוגמא מורה ותלמידה התחתנו אחרי שהיא סיימה (סיפור אמיתי)

למעלה