פרק 55

• פותח הנושא d1f2
  • פורסם בתאריך
באני באני באני באני *מקפצת* באני

באני באני באני באני! ואריאול בתור חתול זה אחלה רעיון מיאו ^^

Yosh Yosh

New member
חחחחחח פרק קורע!!!

נורא הצחיק אותי לראות את טויה בתור הכובען המטורף XD היה לו מבט כזה של: מוהאהאהא! >:) חחחחחחח הצנזורה לא עבדה להם הפעם. "מי שאני מחבב/אוהב גבוה ממני!" XDDDDDDD "שיעור המחנך עומד להתחיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" >< XDD איזה ספר ריקה קראה? כיצד להפוך לפדופיל בחמישה שלבים קלים? ;-; למי היא הודתה בסוף? לאריאול? קשה לה לחבר אחד ועוד אחד? אריאול נתן לה את העלה- כשהיא נגעה בעלה היא נכנסה לספר. המממממממ.... וגם, ממתי סימניות שמים באמצע? o_O היא לא אמורה לשים שזה ייבצבץ? כדי שהיא תראה איפה היא? ומה זה איפיונים לעזאזל? XD

ayeletkl 5

New member
חחחח....

"כיצד להפוך לפדופיל בחמישה ימים" קורע. העיניים של אריאול ניצנצו בצורה מוזרה, כאילו הם רעות כאלו. אהבתי איך שסאקורה נפלה על לי, אהבתי את התלבושת, הבנתי סופסוף מאיפה התמונה שסאקורה יושבת על פרח, והיה קורע לראות את קרו משתנה למלכה מטורפת. יוקיטו-ארנבי וטויה-כובען מטורף ואריאול-חתוול היה קורע. לי-תאומים היה מוזר, אבל חמוד. בקיצור, אהבתי.

ערן1987

New member
חחח עידית,אהבתי..

"כיצד להפוך לפדופיל בחמישה שלבים קלים",חחחח.. "שיעור המחנך מתחיל!".. שיעור המחנך?

מיסה

New member
חחחחחחחחחחחח XD

זה הפרק הכי מצחיק שיכול להיות והיה!!! [לפי דעתי >,>] חחחחחחחחחח... איך שסאקורה ראתה ת'שפן ואז זה היה בעצם יוקיטו!!!!!!!!!! ואז הוא נהפך ליואה ועדיין במראה של שפן XDDDDDDג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתקרעתי XDDDDDDDDD וגם טוייה הקורע והחמווווד =]=]=] וקארו... חחח אוי זה היה פרק מדהייים!!!!!!!!!! חחחח נחנקתי XD וכמובן לי שתמיד מסמיק כי הוא מת שרוץ חולה על סאקורה >,> פרק מעלף!!

שסק לבן

New member
הצנזורה באמת לא עבדה ../images/Emo3.gif

למרות שהם בכל זאת השתדלו. סאקורה התעקשה להדגיש ש"לי מעריץ את יוקיטו"
הם לא חשבו שצופי ערוץ 6, למרות שחלקם הם ילדים קטנים, כבר הבינו במה מדובר? עד כמה תמימים הם חושבים שהילדים?

amitasafzabida

New member
למה, לי לא מעריץ את יוקיטו?

כי כבר מפרקים קודמים (מאחד הפרקים הראשונים של לי..) לי אמר ש"כמוהו הוא רוצה להיות", זה לא נקרא מעריץ? הוא שאני לא הבנתי.. משיהו מוכן להסביר לי?

Houndour

New member
*אנחה* ../images/Emo79.gif

שאורן אוהב את יוקיטו.. דלוק עליו.. מאוהב בו.. איכשתקראי לזה.. (לפחות זה מה שהוא חשב שהוא מרגיש). אין כאן שום עניין הערצה. זה רק שינוי בתרגום כחלק מהצנזורה שעשו. אדם לא יכול להעריץ את מי שהוא פוגש בזה הרגע.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifכן

אבל לפני כמה פרקים יואה הבהיר לשאורן שהוא מאוהב ביוקיטו רק בגלל שהוא נמשך לכוחות שלו ^^;;

ערן1987

New member
אז הוא לא הומו

ההגדרה של הומו(הומוסקסואל,אבל זה בקיצור)זה בן אדם שמקיים יחסי מים עם מישהו ממינו.. ככה שסאיוראן יכול לאהוב את יוקיטו כמה שבא לו,כל עוד הוא לא עשה איתו משהו(ואתם יודעים מה זה המשהו הזה)-אז הוא סטרייט.. נו,הבנתם!

star_female

New member
אז לפי זה...

סטרייט זה מישהו ששכב עם מישהו מהמין ההפוך? אז מה קורה עם בתולים? הם א-סקסואלים? (סתם בשביל להיות ברורה, זה ממש לא נכון.)

Goggle Girl

New member
@_@;;; ההגדרה הנכונה היא

מישהו שמעדיף רומנטית מישהו ממינו שלו, לווא דווקא מקיים יחסי מין איתם. הומוסקסואל יוכל לאהוב רומנטית גבר אחר, בלי שהם יקיימו יחסי מין, ועדיין הוא יהיה הומוסקסואל. אז מה, עד שאני כאישה לא אשכב עם מישהו אני לסבית?

ערן1987

New member
איזה סיפור עשיתם מזה,סה"כ כתבתי

משהו שאני לא בטוח בו
בכל מקרה,אם אני לא טועה א-סקסואלים זה אנשים שלא עושים סקס בכלל או משהו כזה..

Goggle Girl

New member
בוא נתחיל מזה שסקסואל זה לא אחד

שמקיים יחסי מין, טוב? @@;;; סקס באנגלית זה גם מין בתור זכר או נקבה, קריא מגדר ולכן הומוסקסואל - הומו - אחיד סקסואל - מין הפרט, כלומר נמשך לאותו מין כמו שלו, הטרו סקסואל - נמשך למין הנגדי. א-סקסואלים אלה אנשים חסרי מין XD

למעלה