פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

Yarinv

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo58.gif הצצה בוידאו לפרק 50 ../images/Emo74.gif

ההצצה עלתה כבר עכשיו לאתר הרשמי: http://yes.walla.co.il/?w=0/7003/1158086 פתחתי בכוונה הודעה חדשה על זה: מה יש לכם להגיד על ההצצה? מה אתם חושבים שיקרה?

adidasabc

New member
תודה../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

שאלה: מה כבר נוח יכול לעשות עם החללית?

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif

ממילא אין לו את ה-DNA המתאים, רק היום בפרק הבנתי את זה שלא יעזור לולהכנס לחללית, הוא לא יוכל לעלות לעמדת הפיקוד בכל מקרה..

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif

לא ראיתם שצורי נתן הוראה למחשב לתת לנוח הרשאה לפיקוד החללית? עכשיו נוח שולטתתת!!!111 כי מאז ומתמיד נוח היה בחללית אבל לא יחל לפתוח אותה ולא לשבת בכיסא. רק עכשיו.

וואי../images/Emo58.gif

טוב קודם כל הקטע עם זה ששלומי ירה במנשה וייס אחרי שייגמרו לו הכוחות היה די ברור, אבל צורי העביר את השליחה בחללית לנוח?! אני יודע שהיוצרים של הסדרה רוצים לעשות סדרה מותחת ולא שהכל ייפתר כאילו כלום, אבל זה לא הגיוני לגמרי שבמצב כזה שאין לאף אחד מהם כוחות צורי היה פשוט רץ החוצה לשניה מהחללית ואומר למאבטחים להרוג את נוח?

adidasabc

New member
../images/Emo58.gif

קחי בחשבון שאם צורי יגיד למאבטחים להרוג את נוח, אז נוח לא יענה בפלאפון, והוא אמר למנשה ואסף שהוא יגיד להם כשהוא מגיע לחללית, ואז הן יבינו שצורי לא עמד בהסכם, והם יהרגו את כל בני הערובה.

די לחשוב שאני בת+../images/Emo58.gif

קח* בחשבון... ומה שאתה אומר על מנשה וייס ואסף היה תקף אם נוח לא היה מחזיר את שדה הכוח, אבל אל תשכח שכבר אין להם כוחות, אז הם לא יכולים לעשות *כמעט* כלום לבני הערובה, ובשנייה המשטרה הייתה נכנסת ומחסלת אותם...

adidasabc

New member
סליחה../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

ונכון, שכחתי שנוח ביטל את שדה הכוח

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif

ואם אין, אז כנראה שייצרו מלכוד ברגע שצורי יצא מהחללית אם שמתם
. עכשיו הוא בטח יאמר לאבי ו.. שוקי להכניס את כיתת היורים שיירו בו או יעשו משהו או שהוא לא רוצה להרוג אותו אלא רק לתפוס אותו למרות שנוח כבר למעלה, וזה לא יעזור

ילד רע 16

New member
מגניב!../images/Emo58.gif

- לא ציפיתי כ"כ ששלומי יירה במנשה. האמת שבגלל מה שקרה לא הספקתי לחשוב על זה בכלל..
אבל נחמד! - את אסף צריכים לעונה הבאה, לכן יעצרו אותו כנראה והוא יצליח להשתחרר או משהו ... אבל לא יהרגו אותו לדעתי. אם כן, אני אופתע.
- ידעתי שיהיה וויכוח פיזי בין נוח לצורי. יותר נכון צורי לא עשה לא כלום. לפי מה שהבנתי צורי נתן לנוח הרשאה על פיקוד החללית. עכשיו הוא רוצה להשתלט על העולם...
- בדיוק כשמושיקו בא להראות לשפיגלמן ושמואלי את הכוח שלו, נוח מחזיר את שדה הכוח.

../images/Emo58.gif

אני חייבת את האסף בצד של הטובים,אסף הוא נורא ציני ואני יתגעגתי לצניות שלו שליד שלומי,אם אסף לא בעונה השניה אני לא יודעת מה יקרה לי...

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif

לפי הכתבות "כל השחקנים ממשיכים לעונה הבאה". תסיקו את המסקנות.
ולא נראה לי שאסף יעבור לצד הטוב, כי: א. בנאדם לא משתנה מקצה אל קצה, זה באופי. זאת הבחירה הטבועה בו. ב. לאור מה שקרה וכל הלחץ, האיומים והמתח - הוא לא יעבור צד. מינימום ייכלא וייעצר, ויברח גם. ג. נובע מסוף ב' - לאור האפשרות שייברח, הוא יסתתר וישפיע מרחוק - מבלי שיראו אותו, הרי הוא ברח. לא תהיה לו בעיה להתחמק מאחרים כמו שאת נוח ואסף לא הצליחו לתפוס במהלך רוב העונה הראשונה.

ילד רע 16

New member
ממה הופתעתי? ../images/Emo6.gif אסכם בנקודות:

* הופתעתי (יותר מקלות
) ששלומי ירה באסף, אבל שוקי צדק - שלומי השאיר לו את הברירה והאופציות פתוחות, והוא לא לקח כלום. מבחינת אסף זה היה "או הכול או כלום", והוא קיבל את מה שמגיע לו. * הופתעתי מאוד(!!!) מהרעיון הפשוט, החכם וה-ג-א-ו-נ-י של העברת מערכת הבקרה והשליטה בחללית - לבחוץ. לא הבנתי מה האדישות של צורי והעובדה שנוח מכה אותו והוא לא עושה כלום. מסתבר שאין חכם כבעל ניסיון, וללא ספק - יש לו ניסיון! * הופתעתי שנוח מת בדרך הזו. דביק בנדק שיחק את זה מצויין, זה היה דרמטי בעבורי. כמו האבדן של אביו והתעלומות של "המפתח" והחללית - "אני צריך לקבל את מה שמגיע לי" - הוא בעצם קיבל את מה שמגיע לו - המוות. הוא עשה המון רע והתנהג באכזריות כלפי אנשים כדי למלא אחר מטרותיו, אבל לא הבין ש"ייעוד" לא הופך אותך לגיבור אם אתה לא עושה את ההחלטות הנכונות והנבונות - בדיוק מה שאבי אמר לצורי, לעומת זאת צורי הוא גיבור, יש לו מטרה מובהקת, למרות שעכשיו היא קצת פחות ברורה. * מנסה וייס נורה בידי שלומי, את זה ראיתי מהצצה - אבל לא חשבתי על זה בכלל. לא חשבתי מה יקרה למנשה, אבל זה לא היה קטע דרמטי. * הופתעתי כשעדי נשקה בלחי של יובל, זה אומר שהם סגרו מעגל, הוא מקבל את זה שהיא וצורי יחד, זה משפר לו את הבטחון העצמי, הוא יודע שהוא ועדי זה לא זה, אבל תמיד תהיה לה פינה בלב שלו - מקום *גדול* קטן. :p * הופתעתי כשליאה ושלומי ל=א התנשקו, ואהבתי שהיא ושלומי הסתכלו בכוכבים בדיוק כמו בפרק "כוכבים" - שם צורי הראה לליאה את הכוכבים. * הנשיקה של צורי ועדי הייתה יפה, רומנטית וקסומה ללא ספק. אהבתי את הופעת האורח האחרונה של מחשב החללית (ימית סול
) * החללית בסוף השעירה אותי בפה-חצי-פעור-חצי-לא, כי אני יודע בערך את עלילת העונה הבאה. * סגירת המעגל עם שפיגלמן הייתה מעולה. ידעתי שנראה אותה ב"רגעים שאחריי". היה חשוב לדעת שהיא ומונה בסדר, ומונה לא מפטרת אותה. ככה זה בד"כ, שעורך מתפטר אחרי שקורית שערורייה מסוג זה. אהבתי גם שהיא דברה על אחיה, והיא בעצם כן רצתה להאמין לו וכן האמינה לו, מהתחושה שנבעה מהבסיס - שבתור אחותו היא כן מאמינה לו ובאמת אוהבת אותו וסומכת עליו. * "לא נפתח שוב את החללית" - אהבתי! אבל זאת בעיה כי... באה.. חללית!
פרק מושלם!

אחרונה אני לא ממש בטוחה../images/Emo58.gif

מה שאני משערת הם בטח יבחינו בא יקראו למחשב המחשב,תימצא מידע עליהם ותידג שבזכות החלית והנשק שיש בא הם יכולים לעצר אותה,הם יגידו לשוקי שאסור לסגור את החללית ומישם אלה...

למעלה