ממה הופתעתי? ../images/Emo6.gif אסכם בנקודות:
* הופתעתי (יותר מקלות
) ששלומי ירה באסף, אבל שוקי צדק - שלומי השאיר לו את הברירה והאופציות פתוחות, והוא לא לקח כלום. מבחינת אסף זה היה "או הכול או כלום", והוא קיבל את מה שמגיע לו. * הופתעתי מאוד(!!!) מהרעיון הפשוט, החכם וה-ג-א-ו-נ-י של העברת מערכת הבקרה והשליטה בחללית - לבחוץ. לא הבנתי מה האדישות של צורי והעובדה שנוח מכה אותו והוא לא עושה כלום. מסתבר שאין חכם כבעל ניסיון, וללא ספק - יש לו ניסיון! * הופתעתי שנוח מת בדרך הזו. דביק בנדק שיחק את זה מצויין, זה היה דרמטי בעבורי. כמו האבדן של אביו והתעלומות של "המפתח" והחללית - "אני צריך לקבל את מה שמגיע לי" - הוא בעצם קיבל את מה שמגיע לו - המוות. הוא עשה המון רע והתנהג באכזריות כלפי אנשים כדי למלא אחר מטרותיו, אבל לא הבין ש"ייעוד" לא הופך אותך לגיבור אם אתה לא עושה את ההחלטות הנכונות והנבונות - בדיוק מה שאבי אמר לצורי, לעומת זאת צורי הוא גיבור, יש לו מטרה מובהקת, למרות שעכשיו היא קצת פחות ברורה. * מנסה וייס נורה בידי שלומי, את זה ראיתי מהצצה - אבל לא חשבתי על זה בכלל. לא חשבתי מה יקרה למנשה, אבל זה לא היה קטע דרמטי. * הופתעתי כשעדי נשקה בלחי של יובל, זה אומר שהם סגרו מעגל, הוא מקבל את זה שהיא וצורי יחד, זה משפר לו את הבטחון העצמי, הוא יודע שהוא ועדי זה לא זה, אבל תמיד תהיה לה פינה בלב שלו - מקום *גדול* קטן.

* הופתעתי כשליאה ושלומי ל=א התנשקו, ואהבתי שהיא ושלומי הסתכלו בכוכבים בדיוק כמו בפרק "כוכבים" - שם צורי הראה לליאה את הכוכבים. * הנשיקה של צורי ועדי הייתה יפה, רומנטית וקסומה ללא ספק. אהבתי את הופעת האורח האחרונה של מחשב החללית (ימית סול
) * החללית בסוף השעירה אותי בפה-חצי-פעור-חצי-לא, כי אני יודע בערך את עלילת העונה הבאה. * סגירת המעגל עם שפיגלמן הייתה מעולה. ידעתי שנראה אותה ב"רגעים שאחריי". היה חשוב לדעת שהיא ומונה בסדר, ומונה לא מפטרת אותה. ככה זה בד"כ, שעורך מתפטר אחרי שקורית שערורייה מסוג זה. אהבתי גם שהיא דברה על אחיה, והיא בעצם כן רצתה להאמין לו וכן האמינה לו, מהתחושה שנבעה מהבסיס - שבתור אחותו היא כן מאמינה לו ובאמת אוהבת אותו וסומכת עליו. * "לא נפתח שוב את החללית" - אהבתי! אבל זאת בעיה כי... באה.. חללית!
פרק מושלם!