ראיתי רק היום
אז הכל עוד טרי-טרי בראש...
אריה פשוט מלכה בעיני. שחקנית אדירה ודמות אדירה. ובכלל מערכת היחסים שלה עם ג'נדרי (שהיה שירטלס בפרק הזה!) מדהימה, וגם זה עם השם המסובך (ז'אקן? משהו? ראקאל? וואטדהפאק? מה חשבו ההורים שלו?
) מועבר טוב מעוד מהספר למסך. מה שקצת הוריד לי הייתה העובדה שבאמת לא הבנתי כמה אריה יכולה להיות טיפשית שהיא לא הורגת את טיוון. גם בספרים זה היה ככה, אבל איך שהוא שם זה נראה הרבה יותר הגיוני... והסצנה הכי גדולה של אריה - הסצנה עם טיוון. אדיר. ושלא תחשדו לרגע שטיוון לא הבין את האיום בדבריה. גם הוא רואה שהיא באד-אסית רצינית.
אני באמת לא אוהבת את דאני. השחקנית שלה יפה מאוד, אבל איך שהוא משהו נראה במשחק שלה מאולץ. אני לא חושבת שזה נראה כמו קומדיה, אבל בהחלט לא עוצמתי כמו שזה אמור היה להיות. דווקא זה שהיא ילדותית נורא מתאים בעיני, כי בסך הכל היא כן ילדה והיא כן מונעת מדחפים. היא לא חזקה כמו שהיא מנסה להיות. בכל מקרה, כואב לי על ז'ורה. גם על המצב הנוכחי שלו וגם בכלל, בעתיד. אמ, ומה היה הקטע של המשרתות של דאני ששונאות אחת את השנייה? ושהדעות שלהן מנוגדות לחלוטין?
ממשיכה לא לאהוב את קית' (השחקן של ג'ון סנואו). לא הג'ון סנואו שדמיינתי בכלל. אבל בכל מקרה אד הקוטר מ-ל-ך! הוא וטיריון משעשעים אותי מאוד ומורידים מהכבדות. ובלי קשר, למה ג'ון נידב את עצמו? הוא סתם מואר באור פחות חיובי ככה. הרבה פחות חיובי. וגם נראה שהלורד המפקד (מורמנט) פחות מחבב אותו מבספרים. *מחכה בקוצר רוח לייגירט*
המוות של רנלי היה מהיר מדי לטעמי, אבל קייטלין מוכיחה לי כמה טעיתי ששפטתי אותה מוקדם מדי (היא נראתה לי הרבה יותר מדי מבוגרת בפרקים הראשונים של העונה הראשונה). גם בריאן חמודה, למרות שהיא לא מכוערת מספיק. טוב, נראה.
איפה ג'יימי? או לפחות המחנה של רוב? כבר שנים לא ראינו אותו!