לגבי מאנס ריידר הייתי בוחר בשניים האחרונים, הם ניראים לי יותר מתאימים. למרות של השני, זה ששיחק ברובוטריקים גם תותח אבל הוא צעיר מידי. כמה זמן מאנס עריק מהמשמר מישהו יודע ?
כל ספר באורך של תנ"ך אני לא אספיק לקרוא הכל בחיים. חוץ מזה שאין לי מושג איך להשיג את הספר השני עדיין.
מתי הספקתם לקרוא הכל ולזכור את הכל???
שנאוצר?
מי זה מאנס? מנהיג הפראיים? שאלתי אותך כבר על זה?
למה יש כל כך הרבה דמויות אי אפשר לזכור כלום. במיוחד שהשמות דומים אחד לשני. בריאן ובראן, טיווין וטיריון, לוראס.. רק בפרק הקודם הצלחתי להבין מי זה לוראס בכלל.
רנלי הופיע בעונה הקודמת בכלל?
זה מובן שאת לא זוכרת את כל השמות, אבל את לא צריכה לשאול אותנו על כל דבר קטן. את תמיד יכולה לנסות להמשיך לקרוא בספר, או להיכנס לאנציקלופדיית וינטרפל, שזה כמו ויקיפדיה, רק שכל הערכים קשורים ל"שיר של אש ושל קרח" (הכל בעברית): http://www.winterfell.co.il/wiki/index.php/עמוד_ראשי
סקס, בחיי הגזימו עם המינון, ראבאק סקס זה חלק מהחיים, ולא מראים שם יותר מדי, ואם כבר יותר סקס הייתי מוסיף גם אלימות ודם זה ממש חסר שם, ואין בכלל תככים, וכל הדמויות טובות לב כאילו יצאו מהטלאטביז, עד כה הבעיות בסדרה.
אחי איזה סידרה ראית עד עכשיו? ניראה לי באמת טלאטביז כי לידיעתך זאת הסידרה עם הכי הרבה סקס שאני מכיר.
אין אלימות?
לרצוח תינוק?
להוציא גרון ממישהו חי?
יש הרבה אלימות ולשמחתי הסקס והאלימות בנויים טוב ככה שזה לא מפיע כל שיחה.
היית רוצה שטיריון ידבר עם מישהו ובאותו זמן משחק עם ה... שלו?
או סרסי תלך בלי חלק עליון כל העונה?
אני אראה... ואם יש עוד המלצות על סדרות טובות תפאדל
ולשאלתך כן הייתי רוצה שסרסי תלך ערומה כל הסדרה שטיריון ישחק עם האות השביעית כל הפרק, ושרוז תקבל יותר לקוחות, אבל נראה לי שזה כבר יהיה לערוץ אחר, ולא הנוכחי, למרות שאין לי מושג מה הנוכחי כי אני פרזיט שלא משלם על טלוויזיה
דיי אני בהלם אני בשוק.
איך אפשר שלא לראות את הסדרה האפית הזו?
יש לך שם הכל ובעיקר סקס סקס סקס ובעיקר דם דם דם דם דם.
אחת הגדולות והטובות.
המלצות נוספות : מג'יק סיטי.
האשה הטובה - אין שם הרבה סקס אבל זו הסדרה אחת הגאוניות שיש היום, יצירתם של טוני סקוט והאח שלו. הסדרה מבריקה בצורה בלתי רגילה ולמדתי ממנה המון על משפט, חברה ופוליטיקה.
פשוט תענוג .. לא מוערכת מספיק ובכלל מצדיקה את קיום הטלוויזיה ביחד עם עוד כמה סדרות בלתי נשכחות וגאוניות.