פרק 25....

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

OZE5

New member
לא רק

היא גם הייתה מתה בעונה הראשונה שניסו לאנוס אותה במגרש הפוטבול. ואז בחדר המתים הוציאו לה ענף מהראש והיא קמה לתחייה

Sandro

New member
קלייר, סיילר, פיטר (הסבר).

שונים אלף אלפי הבדלות מהשאר, את אלו (כמעט) אי אפשר להרוג - בני אלמוות. אלא אם בדרך מסוימת לוקחים מהם את הכוח (כמו שארתור לקח לאדם) או שמישהו מבטל להם את הכוח בדרך מסוימת (האיטי) וכמובן אם תקוע להם משהו בנקודה בראש הם רק משותקים, לא מתים ולזה יש מיליון דוגמאות. בקשר לפיטר, הוא היה בן אל מוות, עכשיו אני כבר לא בטוח.. :)

Billy Shirs

New member
כנסו כנסו.

פעם הוא היה צעיר ואמריקאי והכיר שתי בלונדיניות.

../images/Emo58.gif

הכוחות של סיילר: סיילר הפך להיות כמו שפיטר היה. הוא לוקח כוחות באופן אלחוטי מבלי להרוג. (כמו שהוא לקח מאל את הברקים, ואת השינוי צורה מהמשנה צורה). ככה הוא גם לקח את הכוח של נייתן.

רוצה מס' תשובות?! למס' השאלות שהעלת...

1- איך סיילר עף?! פשוט מאוד, במהלך ה"מכות" בינו לבין האחים פיטרלי, הצליח לספוג את כוח הרחיפה של פיטר, לפני שחיסל אותו סופית. 2- כושר הזכרון של סיילר, היה בעצם מההתחלה, ככוח מודחק, שהראו אט-אט בחלקים שונים בפרקים שונים, כיצד אט-אט הכוח נכנס חזק לתודעה שלו. הגילוי הרציני כמובן בוצע בפרק על-שמו. 3- מי אמר שלא חשבו עוד על איך להקים את פיטר האמיתי לחיים?!;) מישהו ראה אותם שורפים את פיטר?! לא! פשוט העלימו אותו... (היחידי ששרפו שם זה המשנה-צורה בדמות "סיילר"). אני כבר מחכה לגאולה...

+ הם גאונים, האחראים על השמות...

כל שם של ווליום = מסכם בכלליות מה מצפה לנו לכל אורכו!

מה שמצפה לנו בווליום החדש:

בין היתר סגירת מעגל... הגיבורים שלנו מקבלים גאולה בחייהם וחוזרים לחייהם הרגילים...

rawsh

New member
סיילר קיבל את הכוח לזהות היסטוריה של חפצים מ

מהגברת שאנג'לה האכילה אותו בתחילת פרק 3 של ווליום 3, אחרי שהיא סיפרה לו שהיא אמא שלו. אנג'לה הזמינה לתוך התא איזו גברת, הציגה אותה בפני סיילר ויצאה והשאירה אותו איתה לבד והוא הרג אותה.

לדעתי?! דווקא אחלה פרק לקראת...[ספוילר]

הגאולה של הסדרה כולה, לא?!:) אהה, סורי, אני חדש כאן, וולקאם... טנקס...

../images/Emo58.gif פרק 25

אני אתייחס בעיקר לסיום הפרק כי אמרו כבר כמעט כל מה שאפשר להגיד על הפרק עצמו. בסיום לא סתם רואים את טרייסי. החזירו אותה בטח כי כך יבנו את העלילה בעונה הבאה. סלייר יתחיל כנראה לאט לחזור לעצמו(כבר רואים בסיום הפרק), והרי טרייסי שתרצה לנקום בניית'ן תחזיר לו את ההכרה בכוחותיו ובכך סליאר יחזור לעצמו. אפילו בלי לקרוא ספוילרים ומש"שים זה כל כך שקוף... וזה יהיה מצחיק אפילו אם זה יהיה ככה בסוף

../images/Emo6.gif תאר לעצמך דבר שכזה בכלל:

כשם הווליום עצמו: REDEMPTION = סאיילר יחזור לעצמו ואט-אט יחסל את כולם, עד לסוף המר של עצמו!:) וכך יעלמו כל הגיבורים, כלא-היו... (טוב, זה יותר מדי מופרך)

למעלה