פרק 25....

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך
../images/Emo58.gif325...

פרק קצת משעמם, אהבתי את הפרק שלפניו.
נחמד שכל שחקן יכול לשחק את הדמות של סיילר, מבחינה ליהוקית
למה הם לא שידרו את הלחימה בין סיילר, פיטר וניית'ן
זונות. ואהבתי את המשפט של קלייר: "אתה יכול להקשיב לי, או שאתה יכול להקשיב לי אחרי שתירה" לחיצת היד עם הנשיא הייתה מלחיצה, אבל פיטר היה גאון!!! כל הכבוד לו. לרגע חשבתי שלנשיא יש את כוח
עד שהבנתי שזה פיטר!
אבל לא הבנתי למה סיילר החליף צורות כ"כ מהר. Oo "גאולה" סטרייסי לא מתה!!! עכשיו מבינים למה היא מצמצה
אבל סטרייסי רעה?
לא נשמע עונה כ"כ מבטיחה. לאן נעלמו הכוחות של סיילר-ניית'ן? ז"א עכשיו לניית'ן הנוכחי יהי ת'כוחות הישנים של סיילר?
לאיודע, לא התלהבתי מהעונה החדשה שצריכה לבוא.

ו... שאלונת:

מה ידוע לנו על העונה החדשה, מאותו פרק שהירו קפץ לעתיד? הצלקת של פיטר. קלייר צובעת לשחור, ורודפת אחרי אנשי הכוחות. מה עוד?

תשכחו מהעתיד ההוא...

כל רעיון הסדרה, שהם ראו/צפו ת'עתיד, בכדי שיוכלו לתקן את מה שצריך וכך שהעתיד כבר לא יהיה כפי שראו... לכן, לשכוח ת'רעיון של המלחמונת הקטנה בין הירו ואנדו, הצלקת של פיטר וקלייר הרודפת...

למה לחשוב ש...

סטרייסי רעה?! לא, לא רעה, פשוט נוקמת... לא יהיו לנתן הכוחות של סיילר, זה עדיין סיילר;) "תקוע זמנית" בדמות נתן. לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי?! זו הולכת להיות עונה מפוצצת, וכי למה?!;) זו תהיה האחרונה... זהוזה, הווליום החמישי = הווליום האחרון...

סטרייסי../images/Emo6.gif שילוב של טרייסי וסטייסי? חח גם אני אף פעם לא זוכר מה השם... אבל זה טרייסי ../images/Emo6.gif

לא...../images/Emo58.gif

זאת טרייסי, היא כאילו בעצמה הפכה לקרח (כשתפסו אותה...), הפשירה, וכעת עוברת בכל מערכת המים בארה"ב כדי להתנקם בתופסיה.

../images/Emo58.gif פרק קצת מוזר... קצת לא ברור... הרי ברור שפתרון של אנג'לה ונוח בעזרת מאט, לא יהיה קבוע.. ברור שיהיו בעיות עם זה אחר כך.. מה, פתאום הוא יכול להפוך לניית'ן? וגם אני שואל את עצמי כל הזמן למה הם לא משתמשים בדם של קלייר. ממש לא ברור.. מילא לא היו עושים את זה בסדרה בכלל, אבל עשו את זה! חח אפשר להבין שזה קצת מעצבן להם, כי אז הם לא יוכלו להרוג אף דמות בסדרה... פשוט תמיד יהיה אפשר להחזיר אותם לחיים.. אבל בכל זאת, הם התחילו עם זה כפתרון! לא ברור מה ניית'ן ופיטר חשבו לעצמם כשהם באים להילחם בסיילר שיש לו מיליון כוחות כשכל מה שהם יכולים לעשות זה לעוף.. חבל שהפכו את פיטר למעפן כשלקחו לו את הכוח הכי שווה והיחיד שיכל להתמודד עם סיילר... (ובעצם נתנו את הכוח לסיילר) בכל זאת, אהבתי את הסוף שטרייסי חזרה.. צריך איזה ניקי/ג'סיקה/טרייסי שתיהיה..

ET2k

New member
יש דרך!

בתחילת העונה אנג'לה חלמה שערפו לקלייר את הראש, אני חושב שזו הדרך היחידה, ופשוט הקהל לא היה מוכן לקבל שזה מה שיעשו לסיילר כי זה יהיה אלים מדי בשביל 'הטובים'.

reasonforall

Active member
פרק 25../images/Emo58.gif

קצת מאכזב לפרק סיום עונה. ציפיתי למשהו קצת יותר רציני. מה זה השטויות האלה שפתאום סיילר הזיז את הנקודה הרגישה? היוצרים בכוח רוצים שישאר עוד בסדרה? מאיפה צץ כח התעופה הזה לסיילר? גם אתם חושבים שכשסיילר הרג את ניית'ן זה היה קצת אכזרי? קצת רחמים..או שלא. בהצצה לוליום הבא...שוב טרייסי/ניקי/ג'סיקה חוזרת? לא נמאס ליוצרים? נפתרנו ממנו כבר פעמיים בסדרה...ועכשיו שוב מחזירים אותה. מקווה מאוד שהנושא של העונה הבאה יהיה באמת מעניין...ולא צפוי. חג שמח!!

ET2k

New member
כתבתי כבר ספוילרים, אני חושב שזה יענה לך...

ET2k

New member
בעצם זה לא רשום שם : ../images/Emo58.gif

דנקו לא ימות אם להאמין לקרינג

אתה רואה?!;)

ישר שמו לנו קטע בו היא מחסלת כבר ת'שלישי... מיהם השניים הראשונים?! אותי זה מסקרן לא פחות...

עננננננננננננננננק

ההתחלה של הפרק אמנם טיפה איכזבה אבל הסוף שלו ותחילת VOLUME 5 שהולך לחתום את הסדרה היה פשוט ענק טוב לראות שטרייסי חזרה אם כי לא ברור אם זו באמת היא, או האחות השלישית שטרם ראינו מחכה בכיליון עיניים

כמוך = כמוני!../images/Emo45.gif אגב, בנוגע האחות ה...

שלישית, אני כבר לא זוכר ת'פרט הנ"ל... אבל יש מצב, שהוזכר מתישהוא, שהשלישית לא שרדה בכלל?! ובעצם נשארו רק שתיהן?! כך, שנשאר לחשוב שזו טרייסי בלבד נשארה...

זה פרק סיום זה?! ../images/Emo58.gif

טוב היו קטעים טובים..שפיטר הגאון לקח את השייפ שיפטינק והזריק לסיילר..והתחילת ווליום החדש של אלי לרטר (כי לא ממש ידוע לנו אם זאת טרייסי או לא) שנבנית ממים.. אבל באמת ציפיתי ליותר.. זה ממש מפגר שעד שנייתן מת הוא בעצם נשאר חי..למרות שזה גם היה מגניב שמאט גרם לזה..אבל דיי נמאס מנייתן הוא מעצבן ויש לו יכולת לא מעניינת.. זה שלא הראו את הקרב היה מאוד מבאס! וזהו אתם כבר אמרתם את השאר..אותי בעיקר מעצבן שאי אפשר להיפטר מאלי לרטר (כל מגוון דמויותיה- אם כי האשת מים הזאת נראית מעניינת) ומנייתן פטרלי.. וצריך להיתמקד קצת יותר בפיטר..מה זה הרסו אותו העונה חחח מתי בדיוק סיילר הספיק להרוג את דויל ולהשיג את הכוח שלו? (הפרצופים של קלייר הצחיקו אותי) או שגם את הכוח הזה הוא השיג באמפתיה? מצפה לעונה באה יותר טובה..

למעלה