פרק 25....

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
פרק 25.... ../images/Emo58.gif

אני חייב להודות שהפעם אני באמת מאוכזב, רוב הפרק היה צפוי להחריד והיה ברור שנייתן/סיילר יחזיק מעמד בדיוק עד הפרק הבא בגלל שהיכולת של סיילר לא מושלמת... אחר כך עוד מתייחסים אלינו כמו טמבלים ומראים לנו את זה כאילו שממש היה קשה לחשוב על זה לבד
. הכי גרוע - הקטע עם טרייסי גנוב משליחות קטלנית 2 - תסריטים יקרים, אתם עושים מעל ומעבר להוכיח לנו שפשוט נגמרו לכם הרעיונות, אולי זה הזמן לרענן את השורות.

ET2k

New member
ושכחתי ../images/Emo58.gif

איך אף אחד לא חשב להחיות עם נייתן עם הדם של קלייר? נוח הוא האבא המאמץ שלה, אז את האבא האמיתי שלה היא לא יכולה להציל? זה רק מוכיח את מה שכתבתי למעלה, התסריטאים כל כך מאוהבים בעצמם שכבר לא אכפת להם מההגיון הפנימי בסדרה... (חשבתי על זה במהלך הפרק, ועכשיו ראיתי שאפילו ויקיפדיה סימנו את זה כבעיה בהמשכיות)

myjunkmail0000

New member
ומה עם סילר איך בדיוק הוא עף...

איך בקרב בין סילר לניתן... כשהם עפו ואז חזור לחדר סילר העיף את ניתן על הפסנתר ואז רואים את סילר נוחת במרפסת.... מאיפה בדיוק הכוח הזה??? ומה עם פיטר לקח רק את הכוח של השינוי צורה... (שהכותבים יפסיקו להתעלל בדמות שלו ושיחזירו לו את כל הכוחות!!!) ובכלל סיום די מאכזב בפעם הראשונה שההתחלה של ווליום לא ממש מענינת.. מה אשת המים פשוט הורגת את מי שהיה אחראי לבנין 26, וסילר מתחיל להיזכר לאט לאט... ממש לא מעניין.............. אני רוצה קרב רציני בין פיטר וסילר (כמו שהיה בסוף פרק 20 בעונה הראשונה) ושיפסיקו לגרבץ....

ET2k

New member
אני חושב שיש לך טעות ../images/Emo58.gif

הוא לקח את כל הכוחות : כשהוא דקר את סיילר נראה לי שהוא השתמש גם בכוח של הזיכרון כדי לדעת איפה הנקודה הרגישה, אחרת קשה להסביר איך הוא ידע את זה.

myjunkmail0000

New member
לך יש טעות

הוא לא דקר את הנקודה הרגישה הוא דקר אותו עם המזרק של החומר הרדמה שיכול להרדים פיל (מבנין 26)... והוא לא לקח את כל הכוחות כי אחרת הוא היה מרפא את עצמו... וגם הוא אומר לסילר בלימוזינה שהוא לא ציפה שהוא יקח ממנו את הכוח הזה...

ET2k

New member
אתה צודק ../images/Emo13.gif אבל עדיין יש פה חור

עכשיו כשחשבתי על זה, זה כנראה היה החומר הרדמה. עדיין יש פה חור רציני כי הכוח של חידוש תאים אמור למנוע השפעה של חומר כימי (כמו שקלייר יכלה לשתות בלי להשתכר).

רוצה שאסדר לך ת'ענין;)

זוכר ש... גם החומר-הרדמה שדחפו לקלייר באף, כמו יתר הגיבורים, זה השפיעה עליה באותה צורה בדיוק?! החומר הכימי שהיה במזרק, הוא אותו חומר כימי בריכוז יותר גבוה בהרבה! וזו הסיבה, שלא משנה הכוחות, אין מצב שהחומר לא ישפיע! סודר הענין?!;)

ET2k

New member
כן...פשוט ש... ../images/Emo58.gif

זו נראית דרך ממש קלה לעצור אותו יחסית לכל מה שניסו קודם...

איך אני אוהב לומר?!;)

EXPECT THE UNEXPECTED;) זה בדיוק הרעיון כולו, שזה כה-פשוט, שלא חשבו עלךכ כפתרון;)

Wrong

יש הבדל. אלכוהול, מה שהוא עושה זה להרוס תאי כבד, ולכן זה שקלייר יכולה לשקם תאים זה עוזר במקרה הזה. יכול להיות שזה נכון לכל חומר שמגיע לגוף דרך הפה. החומר המוזרק נכנס לדם. הוא לא הורס שום תא.

elall

Member
מנהל
Wrong

איך חומרים חיוניים מגיעים לכל חלקי הגוף? אנחנו אוכלים ושותים, וזה נספג במערכת העיכול ועובר למערכת הדם ומתפזר בכל הגוף, כולל אלכוהול. נזק לכבד זה נזק מצטבר , ושיכרות לא נגרמת בגלל הריסת תאי כבד. אלכוהול מתפזר בגוף, מגיע למוח, ומשפיע עליו ומערכת העצבים, בצורה די דומה כמו סמים או חומר הרדמה.

Sandro

New member
אני חייב להודות ../images/Emo58.gif

שדווקא הפעם אני חושב שהתסריטאים התעלו על עצמם.. פרק נהדר :) אז פיטר עכשיו משנה צורה, מגניב! אהבתי את התיחכום עם כל מה שקשור לנייתן/סיילאר, אבל היכולות של סיילר נשמרו כך שזה רק עניין זה זמן עד שסיילר יעלה מהתהום. אגב, למי שאי פעם עקב אחרי הפוסטים שלי, אחרי המוות של נייתן כפי שצפיתי, התיאוריה שלי מתחזקת. :)

alexy13

New member
עכשיו אני מבין מה קרה

בהתחלה ראינו את פיטר יורה בנייתן עכשיו ברור שהוא לא ירה על אח שלו הוא ירה בסיילררררר עכשיו מעניין ממה הצלקת של פיטר ולמה קלייר פתאום הפכה לרעה

DDN

New member
דעות על הפרק

מאוד מאכזב. סיילר/נייתן? מה לעזאזל? ובאמת, לא יכלו לרפא את נייתן עם הדם של קלייר? הראו את וורף לממש כמה שניות, וחבל שהוא לא מקבל יותר משקל. מה שכן, למרות שלא אהבתי אותה, אני אוהב את טרייסי כ"רעה".

BeRo

New member
פרק 25 ../images/Emo58.gif

עלוב, מאכזב, גרוע ומלא בחורים. סידרה גדולה שנפלה חזק על הפרצוף. סיילר מעופף ואין הסבר איך (מישהו בכלל הבין ממי הוא לקח את היכולת לקבל זיכרונות מחפצים?) לשנות את הנקודה החלשה בגוף?!?!?! וואו, איזה בולשיט! ואיזה קרב מטורף היה, מאחורי דלת סגורה וקצת רעשים?!?!?!? איזו הדרדרות ואיזו אכזבה! הבנו שסיילר רוצח אבל דיי, נמאס לראות אותו כל פעם הולך לרצוח ולהרוג ואז מדבר עם הקורבן... וכמובן שהוא יחזור פשוט עצוב. פיטר, אפס ולא מסוגל לעשות דבר... הדמות שהתחילה את הכל והיה לה כח מדהים, חסרת יכולת ועניין, האמת שלדעתי להוריד את הסידרה, העונה הזאת היתה עלובה. ופתאום ההיא מתחברת לה ממים... נו באמת! ואיך הם לא זוכרים/יודעים שהדם שקלייר יכול לרפא? הם לא עומדים בחוקים שהם קבעו. יש לי עוד דברים בסגנון להגיד אבל אין טעם, לפחות יש עוד סדרות טובות לראות...

Sandro

New member
הסברים.../images/Emo58.gif

לא מתרץ, אבל הנה חלק מהתשובות. סיילר מעופף - כביכול בגלל "אמפתיה" הוא יכול לקבל כוח של אחרים. שינוי נקודה חלשה בגוף - לא כוחות של הזזת דברים, אלא כוח "שינוי צורה", עוד איכשהו בסדר. מסכים איתך קרב עלוב. מסכים גם שפיטר אפס, למרות שהוא הפתיע בסוף בהיתחזות לנשיא. מסכים שהקטע עם ההתחברות ממים היה פתטי, אבל גם קצת מגניב. הדם של קלייר יכול לרפא אבל לא אם הבן אדם כבר מת ונייתן כבר היה מת שמצאו אותו.

Sandro

New member
כן אבל ../images/Emo58.gif

כפי שציינתי, נייתן כבר היה מת, מת זה מת.. אין מה לעשות. נוח כנראה רק גסס או היה בקומה ואז עוד היה אפשר לעשות משהו..

אתה מעט טועה;)

להזכירך... גם קלייר היתה כבר במצב מת, בעבר... (ולמרות זאת, חזרה לחיים) בכלל בכל הנוגע לנתן, תקרא בהודעה אחרת מה דעתי בנושא;) (שומדבר לא סגור, כל עוד גופתו עוד קיימת)

Sandro

New member
היא הייתה במוות קליני

לא מתה לגמריי. אחרי שהליקוי נגמר הכוחות שלה חזרו ואז היא "קמה לתחייה".

למעלה