פרק 218 - A Perfect Wedding

doron g3

New member
../images/Emo58.gif

אאל"ט, ראינו בעונה השלישית את החברה הראשונה שלו, או שאתה סתם מעלה ספקולציות בשבילה?

DAN1EL

New member
באמת שלא זכרתי ../images/Emo97.gif

שראינו את החברה הראשונה של ג'ק. עד עכשיו החבר\ה הראשונ\ה שלו היתה תעלומה בשבילי...

1Shir

New member
ברור, איך אפשר לשכוח את הפרק המעולה

אחד הטובים בעונה השלישית "טבח יום האוהבים" קראו לו החברה של ג'ק מספרת שחבר שלה זרק אותה כי הוא גילה שהוא הומו... ואז לג'ק לא נעים לספר לה. כל הפרק זה מין מאבק בין ג'ואי לפייסי על "תמימותו של דוסון" ופייסי עצבני כי הוא מבין שהוא מאוהב בג'ואי, ולקראת סוף הפרק יש קטע ענק בכלא שבו פייסי יורד על דוסון וג'ואי, אני לא הבנתי למה הם התעצבנו כי הוא בסך הכול אמר להם את האמת... וואי זה באמת אחד הפרקים הטובים, רוצו לראות אותו.

DAN1EL

New member
אני לא רוצה להרחיב על הפרק ../images/Emo97.gif

רק אגיד שששמתי לב הפעם כמה הפרק הזה הוא פרק של ניגודים. הניגוד בין המשפחה של ג'ואי לשאר החברה העשירה שבחתונה. הניגוד בין הרצון של גייל למעשים של מיץ'. והכי בולט - הביחד של כולם מול הבדידות של ג'ן, שהכי הומחש באופן די מצמרר בסוף, בשוט שסיים את הפרק, כשג'ן עומדת לבד, עטופה בשחור ובוכה, כשעכשיו כשגם הסוג של חברה האחרונה שהיתה לה מתה, היא מרגישה הכי לבד בעולם. זה אחד השוטים שהכי המחישו את המצב של ג'ן, בעונה הזאת בפרט ובכל חייה בכלל. אני גם אגיד שהזדהיתי מאוד עם דוסון הפעם ועם הרצון שלו לעזור נפשית לג'ואי. הבנתי אותו מאוד. אחרי הפרק של שבוע הבא אני רוצה לפתוח דיון שאף פעם לא נגענו בו כאן בנוגע למוות של אבי.

1Shir

New member
מחכה לדיון שלך

אני משוגעת על אבי, היא אחת הדמויות הטובות שהיו בסדרה למרות שאם חושבים על זה, מתוקף היותי בת שנמשכת לבנים דרו ולנטיין מעונה 4 עושה לי את זה אפילו יותר... וגם הוא לא נשאר!!!
בכל אופן בעיני הדבר המרכזי במוות של אבי בסדרה הוא ג'ן

DAN1EL

New member
היא דמות ענקית ../images/Emo58.gif ../images/Emo97.gif

חברי הפורום הוותיקים מכירים כבר היטב את האובססיה שלי לאבי מורגן. I can't help it. I love to hate her.
פשוט מלכה. היא ללא ספק דמות המשנה האהובה עלי, והדמות הראשית האהובה עלי היא ג'ן. (ולשתיהן היה גורל דומה
)

1Shir

New member
יש רק בעיה אחת

אני חברת פורום ותיקה מאוד, אני כאן מאפריל 2002... ואני גם זוכרת שאתה אוהב את אבי וג'ן

DAN1EL

New member
מצטער ../images/Emo97.gif

לא זכרתי אותך. האמת שבכל התקופה שדוסון קריק שודרה לא כתבתי כאן (רק בפורום של ערוץ 3 בתקופת עונות 1-2), בגלל שרציתי להימנע מספוילרים (שהרסו לי את עונות 1-2), אז ביום ששודר פרק הסיום התחלתי לכתוב כאן. כתבת כאן בתקופה הזאת (מסוף שידור הסדרה בארץ)?

1Shir

New member
אין על מה להצטער ../images/Emo13.gif

יכול להיות שלא ממש כתבתי כאן בתקופה שאתה מדבר עליה, לאורך ארבע וחצי השנים האחרונות היו תקופות שכתבתי הרבה ותקופות שלא כתבתי

איזה פרק...../images/Emo105.gif

אחרי הרבה זמן גם ראיתי אותו "בשידור חי" ולא בהקלטה אח"כ\אז בכלל הייתה חוויה אחרת. בסוף הפרק ריחפה בי התחושה המוכרת והאהובה לאחר צפייה בסדרה. מן התרגשות כזאת,מן היי כזה.. האיחוד של דוסון וג'ואי זה מה שכולם רוצים בתקופה הזו,ואין מה להגיד - היה מרגש. אבי סוף סוף מתה (ויסלחו לי אוהביה...) וג'ן המסכנה נשארה בודדה. אולי היא תחזור לימיה הטובים.

Remedes

New member
Ooh Aah the witch is dead

which old witch? the wicked witch !!!! אהלן חברה - יודע שלא הייתי פה הרבה שם ולמען הווידו כבר הרבה ימי שבת לא ראיתי דוסון - אני עוד חודש וקצת טס לאוסטרליה - 5.12 !!!!! אז יש דברים קצת יותר חשובים מלראות דוסון כל שבת... אבל לא יכלתי שלהתעלם מהעובדה הנורא חושבה והמשמחת שסוף סוף אבי מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך שמחתי בפעם הראשונה שראיתי את זה... סוף סוף הנודניקית הזאת יצאה מהסדרה... בחירה שלה או לא לעזוב את הסדרה .. מה זה משנה זה קרה!!! וטוב שכך... דמות מעצבנת מניפולטיבית רומסת וחסרת התחשבות לא צריכה להתקיים בכלל... יש דרכים להוסיף פלפל לעניין בלי להשפיל ולגרום לכל אחד בושה ... סוף סוף זה קרה וטוב שכך!!!

eliormagick

New member
פרק מדהים

זה פרק שמיצג את הסידרה דוסון קריק... באמת יש בו הכל את כל היופי והקסם שיש בסידרה הזאת היה בפרק הזה... לדעתי הפרק הכי טוב של העונה... אהבתי מאוד:)

למעלה