פרק 209 - דיון ושאלות

aviGODFATHER

New member
וואי וואי וואי ../images/Emo58.gif

קודם כל, לקח לי הרבה יותר מדי זמן בשביל לראות את הפרק. כהרגלי מדי שבוע, הורדתי את הפרק בסמוך לזמן יציאתו (שהיה גם השבוע מאוחר מהרגיל. הצלחתי למצוא אותו רק ב-רבע ל-5! (יש מישהו שהשיג יותר מהר?)). אבל הגרסה שהורדתי קיבלה ניוק ושמתי לב לזה רק ב9 וחצי אתמול בערב, ככה שרק היום בצהריים ראיתי את זה... ועכשיו - לפרק: כל הקטע עם סי-נוט - רק מאשר את מה שתמיד חשבתי - סינוט הוא הכי חכם בכל החבורה חוץ ממייקל. הוא עשה מבצע גאוני (והקטע שאחד מהחבר'ה שלו חסם את הסוכנים עם המשאית והתחיל לבכות שכוונו עליו אקדח קרע אותי מצחוק). הקטע עם לינק - גם מאשר את מה שתמיד חשבתי - מייקל קיבל את כל השכל במשפחה, והשאיר ממש קצת (אם בכלל) ללינק. אתה פאקינג אסיר נמלט וחצי מהמדינה תזהה את הפנים שלך - מה לעזאזל אתה עושה בתחנת רכבת?? ובקשר למכונית שלהם - יש כאן פאק מאוד גדול - כשהמלצרית זיהתה את לינק אז הוא אמר שהם חייבים להיפטר מהאוטו. אבל הרי ה-FBI ידע על זה שהמכונית של החרמנית ההיא מיוטה נלקחה ע"י לינק, אז מה קרה פתאום? ואחרון - הסוכן מאהון וקדחת הגופות שלו! בתור אחד שרודף בכזאת חוכמה אחרי הנמלטים שלנו, הוא היה מספיק טיפש בשביל לקבור אותו בגינה שלו. לפני כמה פרקים שהוא ראה את הבאר ההיא, מישהו כאן בפורום העלה שהוא קבר את שיילס מתחת לבאר הזאת. אבל גם כאן יש כמה פאקים - הוא קבר אותו בבית הקודם שלו, שעכשיו גרה בו גרושתו (מיותר לציין שהם כבר לא גרים ביחד). לפני כמה פרקים, כשהוא הסתכל על הבאר - הוא עדיין היה גרוש ממנה - מה לעזאזל הוא עושה שם? ואיך עכשיו הוא חופר לה בגינה? ואיך לעזאזל היא לא זיהתה את סקופילד? האמת שהקטע בהתחלה בגן הפרחים הזה לא היה ברור לי בכלל - הייתי בטוח שמייקל חולם או משהו... מישהו יכול להסביר לי למה הוא היה בגן הזה?

izik79

New member
צודק.. ../images/Emo58.gif

גם לי מוזר שהיא לא זיהתה את מייקל יכול להיות שזה בגלל המשקפיים?

Darakan

New member
לגבי הבית שלו ../images/Emo58.gif

גם אני בהתחלה תהיתי לגבי זה, אבל הוא הרי גירש אותה מהבית. הבית בקולרדו בו סוקיפילד תיחקר את אישתו לשעבר זה כנראה בית חדש אליו היא עברה, והבית בו הוא קבר את הגופה זה הבית הישן והמשותף שלהם

aviGODFATHER

New member
אההה נכון...ספוילר|

חשבתי שהיא גרה איפה שהם היו גרים ועכשיו הזכרת לי שהיא עזבה את הבית ולא הוא.

DevilGirl92

New member
מייקל היה צריך משהו מהגן.

לא בדיוק הבנתי מה. אולי זה קשור למקלות הלבנים האלה שהראו אחר כך אצל ה-FBI?

espada

New member
איזה סוף דפוק

מעניין איך הם ייצאו מזה. אין מצב שתופסים את שניהם עכשיו

../images/Emo58.gifשאלה על סוף הפרק

מה לינק אומר לאלג'יי חוץ מזה שהוא מצטער? שמעתי כמה פעמים ואני לא מצליח להבין

MineraL

New member
רק את זה.. ../images/Emo58.gif

אומר לו כמה פעמים "אל ג'יי, אני מצטער"

x Tanya x

New member
וואו! ../images/Emo58.gif209

פרק בהחלט טוב! בתחילת העונה זה היה נראה כאילו היא מדשדשת בעקבות העונה הראשונה (לפחות לחלקינו זה נראה כך) אבל הפרק זה בהחלט מרים את רף המתח של הסדרה. לפי דעתי זה היה פרק מעולה מכל הבחינות! יש כ"כ הרבה דמיון בין הסוכן מאהון לבין סקופילד..שניהם מנסים בהתחלה לדעת כמה שיותר על מי שאיתו הם מתמודדים..אבל עדיין זה נראה קצת נדוש שמאהון מגלה דברים מהתוכנית של סקופילד יותר מדי מהר.. התוכנית של סי-נוט, אני שמחה שהיא התמששה לו... חבל שלא הראו את סוכרה הפרק.. ושרה, שיפגשו כבר לעזעזל ויברחו ביחד לפנמה או לאיפה שזה לא יהיה! חבל שתפסו את אל-ג'יי ולינק...ממש אהבתי את הדיאולוגים שלהם במכונית וכשהם הלכו ברגל וזה... מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!!!

aviGODFATHER

New member
שמתם לב למשהו?../images/Emo58.gif

בשני הפעמים שהחבר'ה של סי-נוט נמלטו מהסוכנים (פעם אחת עם האישה, פעם אחת עם הילדה) - הם קודם כל יצאו ברוורס. מה הקטע עם זה?? אתם יודעים שעוד שנייה אתם הולכים לטוס אתם לא יכולים לצאת מהחנייה לפני זה? מה הלאה - חניות ברוורס ולעצור בתמרורי 'עצור'? ומשהו שמוסיף לאירוניה - כשהסוכנים היו צריכים לעשות רוורס ולהמשיך במרדף, הם העדיפו לבזבז את זמנם על צרחות ואיומים על נהג המשאית וככה הם איבדו את סי-נוט. זה באמת היה קטע ממש דבילי - הם היו צריכים לעשות רוורס ולעקוף את המשאית ולהמשיך במרדף. במציאות זה לא כזה קל לברוח.

איזו פאשלה בפרק וואי וואי ../images/Emo58.gif

דקה 13:49 בפרק, שימו לב באיזה מצב נמצא השער של אל ג'יי כשהצילום מימינו ובאיזה מצב השיער שלו כשהצילום משמאלו.

DevilGirl92

New member
הפרק הכי טוב בעונה הזו, עד כה.

לינק ו-LJ נתפסו
איך לינק ייצא מזה הפעם?

recoil

New member
בחיאת רבאק

במקום למחוק אתה כותב ספוילר מעליי?? ההודעה הזאת הייתה בלי ספויילר 10 שעות בדיוק עד שאתה באת וכתבת "ספוילר מעליי"... אנשים כאלה צריך להשמיד, לא לעזור להם.

MineraL

New member
אני לא בפורום 24/7

לא צריך להתעצבן, וגם לא להשמיד אף אחד.. מי שצריך חסימה, יקבל אחת מגניבה.

למעלה