פרק 209 - דיון ושאלות

ericson1

New member
יש תרגום לפרק 9 ?

אני לא מוצא באף אתר תרגום . מה קרה ? בד"כ בשעה כזאת כבר יש תרגום . אשמח מאוד אם יש למישהו לינק או קובץ . תודה .

Angelus

New member
פרק אדיר!../images/Emo58.gif 209

כמה התקדמות בפרק אחד! בשעה טובה, אנחנו רואים איחוד משפחתי [שטרם נגמר במוות מזוויע]. אני ממש שמחתי לראות שהחבר'ה של סי-נוט הצליחו עם התרגיל שלהם. חששתי לרגע שהם לא יצליחו להשיג את הילדה. האושר.
אמנם ראינו קצת מדי מדר. שרה טנקרדי, אבל אני בטוח שבפרק הבא, בגילו[ה?], נראה אותה ואולי אפילו יהיה איחוד בינה לבין סקופילד. מי יודע. ובנוגע לסוף - ראיתי את אל.ג'יי נפגע. למען האמת, במהלך כל הפרק רמזו לנו עבות שיקרה משהו; משהו שישפיע על הדרך של לינק ואל.ג'יי יחד.. אז זו הייתה מכונית שפגעה בו. מה שאותי הפתיע, זו העבודה שהשוטרים תפסו את לינק. אזיקים והכל.. איך לעזאזל הוא יצליח לצאת מזה? הרי הוא לא יכנס שוב לכלא.. זה בטוח. אה, וקטע גדול נוסף - סקופילד VS מהון.
אחד הקטעים היותר טובים .. משחקי מוחות, משהו אדיר. טוב לגלות מה מסתתר מאחורי המסכה הקרה של הסוכן מהון. יהיה מעניין, זה בטוח.

hell yeah22

New member
פרק 209../images/Emo58.gif

פרק פשוט ענק!!! לפי דעתי, הפרק הכי טוב העונה. אז מה היה לנו: 1. גילינו שמהאון קבר את אוסקר שילדס מתחת למזרקה הזאת...WTF?????? 2. סי נוט וחבורתו יצאו תותחים כשהצליחו לגרום לאיחוד המשפחתי..( מקווה שגם הם יגיעו למקסיקו, אני מואד אוהב את הדמות שלי סי נוט) 3. טי באג ( פשוט שחקן ענק, כל מילה מיותרת) חוזר לאישה שהוא אהב ושהסגירה אותו למשטרה ובעקבות כך הוא הגיע לכלא. חשבתי שהיא תהיה שם ונראה עוד איזה רצח ( למרות הפרחים שהוא קנה). יש לי הרגשה שאחד משני הסוהרים (שכחתי את שמם, אשמח את תגידו לי בבקשה) ימות, בגלל הסכין שרואים אצל טי באג. 3. סוף כל סוף שרה הבינה מה מייקל רוצה ממנה והיא בדרך לניו מקסיקו... 4. יש לי הרגשה שמייקל שוב יארגן תוכנית חילוץ של לינק, אולי מישהו יעזור לו. וכמה מילים לסיכום: נכון אשתו של מאהון כוסית??? פרק פשוט מדהים, מחכה לראות מה קורה עם היוויאר והפלגותיו בים... זהו..לילה טוב ושבוע מעולה לכולם. מחר בלילה אבודים :)

tkalir

New member
פרק ענק - ספוילר

זה והקודם היו הכי טובים לדעתי עד עכשיו, אבל זה היה יותר טוב :) מה היה טוב בפרק - אין הייוואייר!, הקטע שחיכינו לו הרבה זמן בו טי-באג מנסה לממש את נקמתו הגיע, אין סוקרה (שבעקרון הוא סבבה, אבל נמאס לשמוע על המריקרוז שלו), המשך משחק המוחות בין מייקל ומהון, ו, סוף סוף קרה בסדרה משהו באמת מפתיע! רק שקראתי את הספוילר לזה בכתבה שהביאו כאן.. אז, פרק אדיר, וגם הבא חייב להיות טוב - מפגש מייקל/שרה/feds :) קראתי שבריר מתקציר של הפרק הבא בtv.com, אז אני חושש שאני מנחש מה יקרה בפרק הבא.. oh well..

Angelus

New member
../images/Emo58.gif מעלי!

נא לסמן כראוי. חבל שקראת מה יקרה בפרק הבא, כל הכיף זה לגלות לבד.

tkalir

New member
מסכים..

אני גם מצטער שקראתי, אבל אם זה מה שאני חושב שזה, זה יהיה מפתיע :) יש לי מזל מאוד רע עם ספוילרים ל.. כל דבר שהוא. בהרבה דברים או שספיילרו לי, או שאני מספיילר לעצמי בטעות, או שאני מנחש מראש. קורה לי מעט מאוד שאני מופתע מדברים בספר/סרט/סדרה.. בקשר לסימון, מצטער, לא הייתי בטוח איך עושים את הסימן הזה, וחשבתי שלכתוב ספוילר בכותרת יספיק. עכשיו עברתי על המדריך לסימון, ומקווה שהפנמתי :) לילהטוב

izik79

New member
הפרק הכי טוב העונה ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

כמעט הכל היה מעניין: בליק וטי-באג הנפלא סי נוט והמשפחה השיחה בין סקופילד ומאהון והסוף הדרמטי, כמובן! גאוני

recoil

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק אדיר !!

ס'עמק למה חייבים להרוס ולתפוס את לינקולן ואלג'יי ? DAMN סי-נוט הזה כזה מלך, "לדיסנילנד" חחחחח, זה היה הקטע הכי יפה בפרק! קיצר אחד הפרקים הכי יפים שהיו בפריסון-ברייק, מצפה לעוד הרבה כאלה.

ilay12

New member
אשמח אם יעזרו לי בבקשה

מישהו יכול בבקשה לשלוח לי לינק להורדה ישירה? האימיול הזה לא זז אצלי תודה מראש

ilay12

New member
הכוונה הייתה שישלחו לי מסר

ולא שיפרסמו את הלינק

אליהו1919

New member
נצל"'ש דיון בצא'ט הערב על פרק 9

אז רציתי להזיז קצת את הקומונה.. היא די יבשה... אז ככה היום בערב יש צא'ט בשעה 9 על הפרק שהיה, כולם מוזמנים, לסמן מששים וכמובן לא לקלל. אם יש לכם שאלות שלא הבנתם בעונה השנייה או הראשונה וגם איזה חידון נמלטים.. תבואו לצא'ט ותקבלו מענה.. אז אני מקווה שתבואו.. הצא'ט יימשך לכל היותר שעתיים.. כך שאפשר לאחר.. לסמן מי בא בבקשה... קישור לקומונה נמצא בחתימה שלי.

למעלה