פרק 209 - דיון ושאלות

בראודה

New member
שאלה ???

משודר השבוע פרק מס' 9 של העונה השנייה ??? כמובן בארצות הברית!

בראודה

New member
תודה ../images/Emo13.gif

איזה כיף אז אחרי הלימודים מחר אני יכולה לראות את הפרק..... לא יודעת למה חשבתי שהפגרה מתחילה מהשבוע...

MineraL

New member
פרק 209 - דיון ושאלות../images/Emo58.gif

שרשרו לכאן על פרק 9 בעונה ה-2.

Mr Mrs Y

New member
../images/Emo58.gif פרק 9

פרק מדהים, הכי מותח לדעתי העונה. מייקל פשוט תותח !!!! וכל השאר (כמעט) אוכלים אותה. אל תפספסו

liraz z

New member
פרק 9 נמצא אצלי אחלה :) תהנו !

יום חזק לכולם צפייה מהנה לי מהפרק וכנ"ל לפורום הזה !

נשנשית6

New member
אפשר לשאול איפה משיגים את פרק 9?

פעם שעברה את פרק 8 לקחתי מקישור שמישהו שם כאן אז איך עכשיו אסור? מה נשתנה? פליז לפחות תכוונו אותי אני סופרת את ימים כל שבוע עד שפרק מגיע!!

MineraL

New member
פרק אחד הטובים ../images/Emo58.gif

אהבתי את החקירה שסקופילד עשה על מאהון, הזכיר לי את הפרק הראשון בעונה הראשונה שהוא חקר על כל האנשים שיכולים להיות לו לעזרה בכלא כדי להוציא את בוראוס... הקטע שבוראוס דיבר עם אל ג'יי על בנות היה מצחיק, זה אשכרה העלה לי חיוך על הפנים. בקטעים עם סינוט, אשתו והבן שלו חשבתי לרגע שהוא הולך לאכול אותה ולהתפס אבל כנראה הוא היה מוכן לזה. הפרק היה מותח מאוד, כמובן כמו כל פרק חדש שיוצא
רק חבל שבוראוס ואל ג'יי נתפסו, אי אפשר לחכות לשבוע הבא לראות מה יקרה

Darakan

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב, רק

דבר אחד שמציק לי כבר מתחילת כל העונה אבל בפרק הזה בלט במיוחד, הוא שכל הדמויות קופצות ממקום למקום בארה"ב במהירות מטורפת. איך לעזאזל מייקל הגיע מיוטה לקולרדו ונמצא עכשיו כבר בניו-מקסיקו. אותו דבר לגבי בליק, שהגיע מאילנוי, ליוטה ולמקום שטי-באג נמצא בו כ"כ מהר.

Martha

New member
../images/Emo58.gif

עדיין לא צפיתי בפרק אבל לסינוט יש בן?! הייתי בטוחה שזו בת. או שמא יש לו גם בן וגם בת?

Kurtie

New member
אלוהים איזה פרק!! :|../images/Emo58.gif

החקירה של מייקל על מאהון הייתה ענקית, למרות שכבר די הרבה זמן כולם חושדים שזה מה שקרה..לפחות עכשיו אנחנו יודעים למה הוא כל הזמן לחוץ כל כך.. הייתי בטוח שהולכים לתפוס אותו כשהוא רץ לתוך הבית ספר לקחת את הבת שלו.. והדבר הכי חשוב בפרק, איך לעזעזל לינקולן הולך לצאת מזה הפעם?!@#

noyil

New member
פרק מצויין

היה קצת מוזר שאשתו של מאהון לא שמה לב שסקופילד חוקר אותה, הוא לא נראה כזה שונה..

MineraL

New member
אולי היא לא פתחה טלוויזיה

כמה ימים או משהו דומה..

למעלה