פרק 17 - עדיין בקובה

גריני

New member
או קיי, הנה ציטוט מילה במילה

בעצם אנחנו מתלבטים בין מה זאנחנו תמיד עושים, שזה דנה ודבי, לבין הצבעה ששוברת קצת את השגרה . וכמו שכותב ידידנו החרוץ ddvic : הזמן הוא 017:47
וגם אני משתוקקת לתגובתך, ג'ייסון

Jason2

New member
זה נסיבתי למרות שעל פניו זה די חשוד.

אבל חבל על הויכוח.
אני לא אומר שלא היתה רמאות ואני לא אומר שכן.

מה שצריך לקרות כדי שאני אאמין ב-100 אחוז זה אחד משני הדברים:

1. מישהו יקח את העניין הזה הלאה ויבדוק במעבדה שתקבע שללא ספק מדובר בזיוף ועם זה ללכת לתקשורת, להפקה לא תהיה ברירה אלא להגיב.

2. הזוגות הנפגעים יגידו בפה מלא שאכן הפרסה הזאת לא התקיימה.

כל עוד זה לא קורה מדובר בספקולציות ואת זה אני לוקח באופן מאוד מוגבל.

למה חשוב לך כל כך שאני אאמין לזה?

ddvic

New member
זה לא היה חשוב לי רק הייתי מאוד סקרן

אבל לידיעתך על פחות מרמת וודאות כפי שהצגתי לך אפשר להרשיע בבית משפט גם במשפטי רצח

tamarhp

New member
רק שבמקרה הזה ההפקה לא עוברת על שום חוק...

סתם מרמה את הצופים שחושבים שריאליטי זה באמת מציאות :)

Jason2

New member
מה שמוזר בעיני זו השתיקה בתקשורת

מילא YNET יש לו אינטרס אבל מאקו ונענע10 היו בד"כ עושים מזה מטעמים. כבר היה רעש על פחות מזה.

Lepton

New member
הזוגות יגידו בפה מלא? הצחקתני

הם חתומים על פיצוי של חמישה מיליון שקל (!!!) במקרה של הפרת סודיות. המשפט של טליה וקובי - "אין באפשרותנו להגיב אבל אנחנו מאמינים שהמסר הועבר הלאה והוא כעת בטיפול" - הוא כנראה המקסימום שהם יכולים לומר, ואילו הייתי במקומם הייתי חושש לומר גם את זה.

בנוגע לסעיף הראשון, לא צריך שום מעבדה. זה בישול של קטעים מצולמים ושל הקלטות, כל מי שעיניו ואוזניו בראשו מבחין בזה.

Jason2

New member
אין לי בעיה עם הבישול

הבעיה שלי היא הסיבה.
עריכה תמיד יש. אם יש בעיה בסאונד אז משתמשים בהקלטות מוכנות מראש.

אבל שוב, מה איכפת לכם אם אני מאמין או לא, מי אני בכלל?

(אגב, המשפט של טליה וקובי כנראה הוכתב להם ע"י ההפקה. כמו שאמרתי, כדי לסתום לכם את הפה).

Lepton

New member
עריכה של הסאונד זה לא נחמד בפני עצמו...

אבל רואים גם את טליה לוקחת את הכרטיס של דנה ודבי. הקטע צולם במלואו ואם הם החליפו אח"כ את ההצבעה היו מציגים את זה, או לחילופין מבקשים מהם לצלם שוב (זה קורה לא פעם).

תזכור גם שאחרי ההצבעה טליה וקובי פנו לסגולות בבקשה לעזרה ולא הבינו למה הן דחו אותן בברוטליות, כי מבחינת טליה וקובי הם מעולם לא הצביעו לסגולות.

Jason2

New member
למה לא

יש תקלות טכניות ואי אפשר לצלם שוב כי רואים את זה רק אחרי ואז מבינים שמשהו לא תקין. מה לא נחמד בזה? שישאירו את זה עם מלמולים לא ברורים?

Lepton

New member
כמו שאמרתי...

מי שלא משתכנע ממכלול העובדות - שיהיה. (תקלות טכניות רואים אגב בזמן הצילום, אנחנו לא בתקופת סרטי הצילום שצריך לפתח כדי לדעת מה יצא, אבל מה זה משנה).

Jason2

New member
והמסקנה

אולי היתה ואולי לא. שורה תחתונה כולם מרוצים.

Jason2

New member
ראיתי את התוכנית

הבן אדם קובע עובדות בלי להביא הוכחות. זה בן אדם לא רציני בכלל.
אי אפשר להתייחס אליו ברצינות והתגובה של ההפקה מאוד במקום.

השועל לא אמר שהוא צודק

השועל אמר שהדבר הזה של חשד לרמאות במירוץ הגיע עד אליו.
אגב, טליה כתבה פוסט על הפרק האחרון בברזיל, שהתפרסם באתר שלו:

טליה גורודס // "בא נברח מכאן!" // 460 מילים על הפרק האחרון של המירוץ
http://omritv.co.il/archives/10713

Lepton

New member
למקרה שלא ראית את התגובה שלי בשירשור קודם...

כתבתי שאלה בדף הפייסבוק של טליה וקובי, והתשובה (הציבורית) שלהם היתה "אין באפשרותנו להגיב אבל אנחנו מאמינים שהמסר הועבר הלאה והוא כעת בטיפול". לא חושב שצריך יותר הוכחה מזה.

למעלה