פרק 17 - עדיין בקובה

ny22

New member
מנהל
סכים עם זה קצת במאת היה לג די חלש

אבל כמו ששלי כתבה, כנראה שקובה עונה על דברים אחרים.

ny22

New member
מנהל
שונא, פשוט שונא את העריכה
של התוכנית

הם עושים את זה ככה שלא יהיו ברורים הפערים...
ולא ברור מי באמת אחרון...

את העריכה של הפרק האחרון ממש ממש לא אהבתי

שלי 78

New member
מסכימה איתך בעניין העריכה של הפרק האחרון

הדרכים היחידות בהן ניתן ללמוד משהו על משך המשימות הן העובדה שפתאום אנחנו עוברים מאור יום ללילה באותה משימה או כפי שהיה בצרפת, השופטים התחלפו. כך למשל, ברור שהמשימה עם המשקאות לקחה המון זמן והמשימה של הגילוח נראתה לי קצרה בהשוואה למשימת הריקודים. לפי העריכה, מור וליאור לא עשו פרסה, הם עשו שתי משימות בהילוך מהיר ונהנו משתיהן. מישהו בעריכה עובד לא נכון עם קצב ההתרחשות של האירועים. הצופה אמור להצליח לעקוב אחרי הזוגות ולאור ההסכמה כאן, שההפקה לא באמת תתן לרומי וקורל להיות מודחות, כי הן זוג שמביא רייטינג, אז "המהפך" שיבוא ויחזיר אותן למשחק כזוג מוביל, מראש לא מפתיע. ההגנה היחידה כאן שלא מובנת לי היא של דבי ודנה, למי יש אינטרס להגן על דבי שלא יוצרת רגש חיובי כלשהו בקרב הצופים (אבל כן מעוררת רחמים על דנה)?

ודי, מיצינו את קובה. הבנו את הרעיון: מוזיקה, רכבים עתיקים, סיגרים, נוסטלגיה. קיבלנו במסווה של תכנית ריאליטי, מסע שיווק מטורף למדינה ואנשיה המקסימים והחמים. כמעט אפשר לחשוד שאנשי שגרירות קובה בישראל שילמו להפקה על הצילומים שלא נגמרים.

tamarhp

New member
דבי ודנה מביאות רייטינג

גם בגלל שהן יוצרות רגש חזק אצל הצופים, וגם בגלל הלבוש שלהן

אורישקי

New member
אין קשר ל"לא תתן לרומי וקורל להיות מודחות"

כי גם רונית הייתה דמות מאד דומיננטית שנערכה כגיבורה ושכל הצופים מאד אהבו והודחה מוקדם. העריכה נערכת ככה כדי שההדחה לא תהיה כל כך צפויה מראש ואני מעדיף את זה ככה.

לגבי דנה ודבי - קודם כל דבי היא אחת מדמויות הנבל היחידות שיש העונה. אם שנה שעברה היו את אורן ואלון, בר ואינה, מוטי ופונדק, חן ואלון, הזוג הפסיכי שהודח ראשון וגם שירה מהצמד של שירה ופיראס שהייתה ביץ' אמיתית, שהיו על תקן "דמות הנבל של העונה" (גם אם בחלק מהמקרים זה היה נבל שכיף לאהוב) כאן דמות הנבל היחידה כמעט היא דבי (ואולי גם מור) - בנוסף לזה ששתיהן נראות טוב ומעניינות. חוץ מזה שהדחה של דבי למשל רגע לפני הסוף יכולה ליצור "סוף שמח" לצופה שמחפש שהגיבורים שלו ינצחו.

שלי 78

New member
ואם כבר פריז

אתמול בלילה, אחותי שלחה תמונה שלה ושל החבר בגשר המנעולים. עכשיו זה הזמן להיות שם ולא מתי שהמירוץ למיליון צולם. לפני המירוץ למיליון לא הייתי מזהה את המקום.

Lepton

New member
כן, אבל...

לקובה אין שגרירות בישראל. בכלל אין בינינו יחסים דיפלומטיים.

Jason2

New member
מה יעזור לנו שנדע מה הפערים

איפה המתח?
עריכה כזאת היא הכרחית וככה עורכים אותה גם בחו"ל.
כמו שאמרתי לא מעניין ומותח לראות זוגות ישנים במלון ורק זוג אחד מחפש את עצמו.

המרוץ מתחיל להיות מתיש קצת

מצפה מההפקה למשימות יותר מקוריות ומאתגרות. עוד פעם לאסוף אנשים כדי לבצע ריקוד? כמה אפשר לחלוב את השטיק הזה?

היה נחמד לראות משימה כזאת למשל... אולי קיצור דרך... נראה מי הגבר.

http://www.youtube.com/watch?v=fdJc1_IBKJA

לגבי פיברוק הפרסה יש לי 2 דברים לומר: 1- הפרסה היתה מפוברקת, ומי שמנסה להתכחש לזה חי בסרט; ו2- למה זה כל כך איכפת לכם? למי איכפת, בעצם? לא לי.

אורישקי

New member
השלמתי את הפרק של רביעי אחרי שבוע באילת

אז אני מאד שמח שטליה וקובי משתפרים וגם שמח שהולך טוב לדאבל D.

ליאור ומור זוג מאד חזק למרות שביחס למי שנשאר הם פחות אהובים עליי - כבר משימת פרסה שניה שהם מקבלים ולמרות זאת לא היה להם קטע שבירה וזה רק חיזק אותם ויצאו משם טוב.
גם היה מעניין לראות את זה שרומי וקורל לא אוהבות אותן - חשבתי שזה רק דאבל D שלא אוהבות אותן.

מאד יהיה חבל לי שרומי וקורל יודחו - גם כי אני אוהב אותן וגם כי זו הדחה בגלל הפאשלה עם המכונית בהתחלה - עד עכשיו הן היו תמיד במקומות הגבוהים וחבל שזוג חזק יודח ככה.
אני מאד מקווה שהן ישתקמומזה ושאלירן ואיציק יודחו - גם כי הם הזוג הכי פחות אהוב עליי ממי שנשאר, וגם כי ביחס לבין כל הזוגות האחרים הם הכי פחות רציניים והכי פחות טובים לטעמי.

אני הייתי הולך על המסיבה מבין הצומת - משימה הר בה יותר פשוטה כשמדובר במקום הומה אנשים ולא הבנתי למה איציק ואלירן התמהמהו שם.
והקטע של מעיין ובתאל בטקס הטיהור היה ענק

ny22

New member
מנהל
העיקר שנהינת

גם אני שמח שקובי וטליה משתפרים והולך טוב לדאבל.

לפי איך שאני הבנתי מהפרומו - הכל עוד פתוח...

אורישקי

New member
הפרומו תמיד מנסה להראות ככה חח

ובכלל בגלל שמראים שכולם נשברים בזמן ישיבה אני לא אתפלא אם יש קטע של מכתבים או קלטות מהבית.

מה השועל אמר לכם?

אמנם השועל הספיק לראות רק את סוף הפרק ששודר הערב, כי היתה לשועל תחושה שמדובר בפרק של דרישת שלום מהבית,
ושמח לגלות שצדק שתלה את תקוותו בכך שלא תהיה הדחה הערב.

למעלה