פרק 17 - עדיין בקובה

ddvic

New member
העיקר להציל את דבי ודנה

אחרי שהודחו שימי ויסמין שהיו מצביעים לסגולות הכוחות נגד דבי ודנה הלכו להתחזק ואז ההפקה הצליחה בהוקוס פוקוס להביא 4 זוגות לזוג ספציפי שיעקוף את דבי&דנה בקולות.

מי יודע לגבי מה שאמרת עם התאום שהתאום הזה לא כולל "מתאמים מקצועיים" מההפקה

ddvic

New member
אני כבר אתחיל לחשוד שהניק שלך הוא שאהיד של

ההפקה

גם בשרשור עם ה-8 שניות לא ידעתי איך לאכול את מה שכתבת שם שדווקא את ה-8 שניות האלו מכל העריכות שבעולם דווקא אותם צריך לצנזר ולמה?כי אותם 8 שניות מייצגות הארכה של התוכנית לשנה שנתיים(למרות שבכל הטיסות עד כה ה-8 שניות האלה לא נעדרו רק בקובה כן)

Jason2

New member
תשים לב מתי הניק שלי נפתח

בשנת 2003. להזכיר לך שאפילו כוכב נולד עדיין לא התחילה.
אני פשוט נוטה לחשוב באופן רציונאלי ולא להתייחס לכל מיני תיאוריות ללא כל הוכחה חותכת.

ומעבר לזה אני חושב שאם זה היה ממש חשוב לכם הייתם לוקחים את זה הלאה ומשקיעים כמה מאות ש"ח כדי לספק הוכחה. אז כנראה זה לא ממש חשוב לכם.

ddvic

New member
בהפקה יכולים הכל גם למצוא ממי לקנות ניק מדף

סתאםם

נו אבל די הגזמת איזה יופי יש בישראבלוף על חשבוני

Jason2

New member
אתה רואה תוכנית ריאליטי

מצדי שההפקה תתערב כדי שזה יהיה מעניין העיקר שיעשו את זה בעדינות והאמת אם לא הייתי קורא בפורום לא הייתי מרגיש שנעשה משהו אם נעשה. זה לא היה מפחית מההנאה שלי.

ddvic

New member
זה יהיה מעניין אם

זה יהיה ריאליטי על פי ההגדרות האמיתיות של ממציאי הז'אנר ולא על פי גירסת הקומבינה/אוואנטה הישראלית.

בשבילך הפורום זה מחט בבלון פנטזיות הלה לה לנד
בשבילי זה (לפחות אמור להיות) כלב השמירה של הריאליטי(כמובן על פי ההגדרות האמיתיות)של הציבור נגד ההפקה

Jason2

New member
יש לי חדשות בשבילך

גם בחו"ל יש התערבות גדולה של ההפקה.
אחרת אתה תראה שכל הזוגות ישנים במלון בעוד זוג אחד יתרוצץ לך על המסך בנסיון למצוא מונית, נורא מעניין.

ותפסיק להביא את ויקיפדיה בתור דוגמה. הערך הזה נכתב כנראה לפני כמה שנים. הז'אנר הזה משתנה כל הזמן וכך גם ההגדרה שלו.

ddvic

New member
יש הבדל גדול

בין לקצר לזוג האחרון את היום שזה בעיני דבר לגיטימי ולא משנה את סדר הזוגות

לבין התערבות ברוטלית בספורטיביות המירוץ.

זה לא הצגת תיאטרון כי אז כולם היו צריכים לקבל 100000 ש"ח למשל או לפי פופלריות ביחס כזה או אחר.
זה הרבה יותר קרוב לתחרות ספורטיבית שבה the winner takes it all
ולכן חשוב ביותר ההגינות של ההפקה-שאיננה.

ddvic

New member
גם בין ניו יורק לבוסטון אין טיסות בפער 5 דקות

Jason2

New member
אני לא ממש מבין מה אתה טוען

אתה טוען שהיתה טיסה אחת והם עוכבו בביקורת הדרכונים? או שרומי וקורל התעכבו עם האוטו למעלה מכמה שעות?

והשאלה הכי חשובה למי איכפת?

ddvic

New member
אוףףף

עוד פעם:

יותר מכל מעבר לג בעבר היה חשוב דווקא במעבר הנוכחי לקובה לדעת מה הפער בין 2 הטיסות כדי לדעת את ההשפעה המצטברת של האוואנטה של ההפקה(עם הפרסה המזויפת של קובי וטליה) על הסגולות.
בלי האוואנטה הסגולות היו עולות על המטוס הראשון(הן הגיעו במקום החמישי בברזיל צמוד צמוד לקובי וטליה שהגיעו במקום הרביעי והיה צריך רק חצי דקה פחות מצידן כדי לעקוף את קובי וטליה ואת החצי דקה פחות ובעצם אפילו חצי שעה קודם בלי הפרסה המיותרת שהן ביצעו)כפי שגם הסברתי בתחילת השרשור ההוא.

בקיצור רציתי לבדוק כמה זוגות נפלו קורבן למניפולציות של ההפקה זוג אחד וודאי(שימי ויסמין) או 2(גם הסגולות כפי שחישבנתי באותו שירשור ההוא).

ולכן להפקה היה מאוד מאוד מאוד חשוב הפעם להעלים את הנתון למרות שזה אינפורמציה קבועה שנימסרת תמיד בין לג ללג.

ברור??

עכשיו מה אתה תגיד? יופי שהם העלימו את הנתון "אני שמח שעובדים עלי רק שיעשו את זה כמה שפחות שאני ארגיש"

Mידאס

New member
לא הבנתי אף מילה

ותרדו כבר מהקטע הזה של הקונספירציה. עם כל יום שעובר וממשיכים לדון בזה, זה נעשה יותר ויותר פאתטי.

עד שמי מהזוגות יפצה את פיו, או מי מההפקה יאשר את ה"עובדות", הכל בגדר שמועה חסרת בסיס (כולל ההמצאה של "חוזים דרקוניים").

דפדפו ונסו ליהנות מהתכנית AS IS.

ddvic

New member
אוואנטה

בלוף בשפת העם

יש די והותר או בעצם מעל ומעבר נתונים
כמו שאומרים "די לחכימא ברמיזא" ופה יש הרבה יותר מ"רמיזא"

ההפקה דוחפת בכח את התוכנית לטראש
ו- as is as aspired to be a thrash TV program
ממש לא מושך אותי ואפילו מגעיל אותי

בקיצור גם האמצעי של המניפולציות השקריות פסול וגם המטרה של תוכנית טראש פסולה.

Jason2

New member
אתה עדיין לוקח את הפרסה כעובדה

ואני לא, זה ההבדל בינינו.

Lepton

New member
זו עובדה ואין טעם להתכחש לה

1. הקטע עצמו, לא צריך יותר מדי הבנה בעריכה כדי לדעת שהוא מפוברק.

2. התגובה של טליה וקובי בפייסבוק, שפירסמתי כבר פעמיים (וכן, היא בהחלט אומרת והרבה).

3. קטע הוידאו שהובא למעלה, בו טליה וקובי אומרים במפורש שהם "תמיד" מצביעים לדנה ודבי.

אם אתה רוצה עדיין לא להמשיך להאמין בזה - זכותך.

Jason2

New member
ראה תגובתי מלמעלה

צריכים להתקיים שני דברים כדי שאקח את זה כעובדה כל עוד הם לא התקיימו זו ספקולציה מבחינתי.

למעלה