פרק 17- אין נבל.

• פותח הנושא lula1
  • פורסם בתאריך

ברודי

New member
בלי משימות מאלוקים../images/Emo3.gif עדיף...

רק לתת לג'ואן לעשות את השטויות שלה. היא גדולה.

../images/Emo15.gif גדולה.. אולי...

אבל לא מספיק בשביל הסדרה הזאת. אמורה להיות לזה משמעות, לקח, ופשוט אין פה הרבה רצינות! הכול שטויות! רציתי משימה רצינית... חיכיתי לזה כול השבוע ובשביל מה?! בשביל זה! ולזה תקראו איך שבא לכם, אני אקרא לזה שיעמם אחד ענק. זה סטה לגמריי מהרעיון של הסדרה. אולי היה מצחיק, אבל דיי מטומטם.

המשימה אולי לא הייתה ../images/Emo54.gif

ספציפית, אבל העיקרון היה ללמד לקח. שנקמה זה לא דבר טוב.

ברודי

New member
חבל על הזמן היה פרק ענקקק!!!!

שיואו לא יכלתי להפסיק לצחוק כל הפרק. שהיא יצאה עם התחתונים. גוווווד....
. אבל פאק
. אבל גוד
אבל פאאאק
. זה בערך... מה שעבר לי בראש באותו רגע. חחחח ועם התופים שהיא ניגנה זה היה כ-כ-ה מצחיק. ועם המכונת כביסה
לא הבנתי מה היא ניסתה לעשות אבל זה הרג אותי מצחוק!!! אין, הפרק פשוט... שלט! וג'ואן ואדם
כאלה חמודים. עוד לא הבנתי מה מונע מהם להיות ביחד.!! וזה היה כזה תקוע הקטע עם ויל וה-6 אנשים שמתו. כאילו פרק מצחיק ומהצד השני יש את... הארוע הזה. כ"כ... כ"כ.... תקוע!!! אפשר היה לוותר עליו, ובמקום, להאריך את החלק האחרון של הפרק עם ג'ואן ואדם ואז....ואז הפרק היה מושלם.!

../images/Emo15.gif מה?!

היו אוליי קטעים מצחיקים- אבל גם הם בודדים... לא קרה פה כלוםםםם פשוט פרק מאכזב. והיא לא עשתה כלום בקשר לסרטן שד, זה היה כ"כ מטומטם, ומה עם האיש שדרס את כולם? מה איתו בסוף? כן כתב אישום, לא כתב אישום.. ולא הייתה פה משימה! ואלוהים לא הופיע מספיקקק

ברודי

New member
אבל לפעמים עדיף שאין כלום...

זה היה פשוט... בידור טהור. [חוץ מהקטעים עם אבא שלה] בקשר לאיש שדרס.. תראי זה תהליך משפטי ארוך, לתת תשובה בסוף זה לא אמין. הוא אמר שכרגע לא מגישים נגדו כתב אישום, אבל אין לדעת.. אולי בעתיד האנשים שנפצעו יחליטו להגיש תביעה. ואמממ.. כנראה שהיא לא היתה צריכה לעשות כלום עם הילדה שאמא שלה חולה בסרטן.. זה לא היתה המשימה שלה. אולי לא היתה משימה (מלבד מלהבין שנקמה זה לא טוב בלה בלה) יותר טוב ככה
. לפרק אחד, קיבלנו סידרה מצחיקה על נערה בגיל ההתבגרות. בלי משימות וכאלה

../images/Emo15.gif וול....

אני פשוט ציפית למשימה כול הפרק, ויכול להיות שפספסתי את הצחוקים והפאן שבזה, אבל עדיין- התאכזבתי מהפרק.

S h a y 9 9 9

New member
היו 2 משימות היום

והן היו מחוברות אחת לשניה בצורה ממש יפה. המשימה הראשונה הייתה להצטרף לתזמורת והמשימה השנייה הייתה להבריז משיעור תזמורת כדי ללכת לעשות כביסה. ולמרות שזה קצת סותר אם תחשבו על זה קצת זה היה ממש מחוכם.

../images/Emo15.gif לא נראה לי שאלה היו המשימות..

כי מה יצא מהתזמורת? כלום! ומה יצא מהכביסה? רגל נקועה.. אני לא חושבת שזה לקח..

S h a y 9 9 9

New member
אני אסביר...

המשימה הראשונה- ג'ואן מצטרפת ללהקה. תוצאה- ג'ואן מכירה תלמידה ששיכת לכת נוצרית פצפיסטית ששמה "קוויקר". ג'ואן מגלה שיש עוד דתות וזרים שמאמינים באלוהים ובמסרים של אלוהים. ג'ואן מגלה דרך להתמודד עם תסכול פרט לנקמה בתלמידים אחרים! (מאוד חשוב אחרי שמצלמים אותה בתחתונים) משימה 2- ג'ואן מבריזה מהתזמורת כדי לעשות כביסה. שרשרת תוצאות- ג'ואן לא יודעת לעשות כביסה ומנסה לדחוס את הכביסה בקטע קומי מאוד לדעתי וכך נוקעת את הקרסול ג'ואן בעצם נענשת (או מענישה את עצמה כמו שאלוהים אמר בפרק הזה) על הרצון של לנקום כדרך לגרום לעצמה להרגיש יותר טוב. תשומת הלב של ג'ואן מועתקת ממחשבות נקמה באנג'לה לקרסול הנקוע שלה ג'ואן מקבלת המוווון תשומת לב מאדם בגלל הנקע
, אדם מתחיל להזכר בקשר שלו עם ג'ואן... תשומת הלב של אדם לג'ואן גורמת לאייריס לקינאה (מצויין!) , אולי אני טועה אבל נראה שזה גרם לאייריס לנסות להיות אפילו יותר תשומית וזה עשה אותה אפילו יותר מעצבנת מהרגיל וזה הצליח אפילו קצת לעצבן את אדם ( אדם: "גם אני לא סובל את הקול שלה"). הנקע של ג'ואן גורם להלן לשכוח מהביקורת הקטלנית שספגה ולזכור את החשוב מכל המשפחה יותר חשובה מדעה של מישהו שהיא כלל לא מכירה. בקיצור חברה- השתשלות הארועים הייתה כרגיל כמו כדור שלג שאלוהים גילגל בהתחלה ומשם ג'ואן והשאר התמודדו איתו כרצונם. אחלה פרק!

shanyz

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שגם אני אוהבת, הכל מוביל להכל...

S h a y 9 9 9

New member
זה היה פרק גם מאוד מצחיק וגם עם

הרבה הרבה תוכן למחשבה, אני במהלך השבוע אעלה נושאים לדיון ואם תרצו אשמח מאוד אם תשתתפו (כרגיל
). אני חושב שהוא אחד הטובים יותר כי הוא פרק הרבה יותר "בגובה העיניים" שגם עוסק בבעיות הרבה יותר שכיחות ושהרבה יותר קל להזדהות איתן, למשל איך שג'ואן דיברה לאייריס היום היה איך שאני הייתי מדבר במקומה וזה מעניין שגם אני הייתי מרגיש ונראה לי שגם היא הרגישה רע עם עצמה על כך. בקיצור פרק באמת מרתק!

../images/Emo15.gif אגב אייריס....

איזה קול מעצבן יש להההההההההההההההההה ת'פרק הלפני קודם, כשאדם ואייריס התחילו להפגש, הפסדתי.. בעע, ובפרק הקודם, היא לא דיברה או שלא שמעתי אותה, ויענו, היום שמעתי אותה בפעם הראשונה, והיא מציקההההה יוווו איזה מעיק זה! איך היא חיה עם זה? איך חיים איתה?

מה היא צריכה לעשות? ../images/Emo54.gif

להמציא תרופת פלא שתמנע מהסרטן להתפשט? מצטערת, אבל בקשר לסרטן, היא לא יכולה לעשות הרבה דברים. אפילו רופאים בקושי מצליחים לעשות משו. פשוט הקטע שהכוונה הייתה לא להראות שאת הכל אפשר לתקן, אלא שאפשר למנוע דברים ע"י זה שלא ננקום באנשים. ונקמה זה לא דבר טוב ובלה בלה בלה.

למעלה