פרק 17- אין נבל.

• פותח הנושא lula1
  • פורסם בתאריך

lula1

New member
אוי איזה פרק מדהים!!!!!

איזה חמודים אדם וג'ואן....אוף אני מתה כבר שהם יהיו ביחד....

S h a y 9 9 9

New member
פרק 17- אין נבל.

שרשרו את דעותיכם הנה. אחד הפרקים היותר מוצלחים לדעתי.

../images/Emo15.gif שניי דברים...

מה הקטע של השם של הפרק?! וזה היה הפרק הכי חרא שהיה איי פעם!!! מה היה מעניין בזה?! השתעממתי למוות!

QueenMaria

New member
אולי העובדה שהפרק הזה שלט?

נשפכתי מצחוק. נקרעתייייייייי כשג'ואן נתקעה במכונת כסיבה והיא כזה תלויה רק לחשוב על זה ואני מתפקעת שוב. חוצמזה שזה היה פרק מדהיםםם מבחינת ג'יין-אדם בלילה שהוא בא אליה רק היה חסרה נשיקה שולטת והפרק הזה היה מוווושלם!

dawn 14

New member
איזו חמודה היא...

אני לא מבינה למה אתם לא אוהבים את אייריס היא כל כך חמודה!!!!!!!

../images/Emo15.gif בלעכס אייריס....

מה את אהבת בה? היא לקחה לי ולג'ואן את אדם! ואלק, קווין נמשיך לחיות כאילו לא קרה כלום בשבוע שעבR!!!! ארגגגגגגג הם מעצבנים רותי. כול המגעילים הקטנים והקרצייתים עם קול מעיק ביותר (אייריס, וקווין, אבל הקול המעצבן קשור רק לאייריס)

Harlquin

New member
מעצבנת! היא לקחה גם לי את אדם..

ג'ואן המסכנה! אבל בסוף הם בטוח יהיו ביחד

תקווה4

New member
היה פרק יפה! ח בעיקר מצחיקק

היו שם הרבה קטעים מצחיקים חח שמזה נקרעתי כמו שג'ואן שברה תמקל חחח אבל בעיקרון לא ניראה לי שהיה לפרק תוכן כל כך כאילו לא הבנתי מה היה המשימה שלה בתזמורת? ומה אוקיי אז היא גילתה שלאמא שלה יש סרטן השד נו?! היא לא עשתה עם זה כלוםםם

../images/Emo15.gif בדיוק!!!!

סופסוף מישו שחושב כמוני!!!!!!!!!!! אני משכימה עם כול מילה שלך, שלא כמו רוב האנשים פה.. לדעתי זה היה פרק ממש מיותר..

razv

New member
השיר של הפרק האחרון

אני מחפש את השם של השיר מהתאריך ה7 ל7 זבו ג'ואן נקעה את הרגל ובסוף הפרק היא הייתה עם אדם ואז כשהוא הוריד לה את הנעל וושיחק לה ברגל אז התנגן איזה שיר אני מחפש את השם שלו אז מי שיכול לעזור לי בכיף.

razv

New member
שיר

איך קוראים לשיר שהתנגן בסוף הפרק בקטע שאדם וג'ואן דיברו

Rontzi

New member
ואי זה משגע אותי...

בפרק הזה היו כמה משפטים ממש חכמים... ונורא נסיתי לזכור אותם ... אבל אתם יודעים איך זה... אם משהו שם לב למשפט חכם שיכתוב בבקשה... אני כמעט בטוח שהוא היה גם קצת קטישי...

S h a y 9 9 9

New member
ציטוט מדוייק

You feel bad. I understand. It would be simple if that was enough, but 6 people are dead, their families changed forever, and no amount of remorse or apology can change that. Now, all you can do is walk out of here and try to face the rest of your life.​
וויל אמר את זה למר הנסן-הדורס הזקן.

mor kutcher

New member
פרק יפה-כמו כל הפרקים...

אבל לא יותר מדי... אן פרק שהוא לא יפה אבל זה לא היה פרק שעצר את נשמתי...חח הסוף עשה בשבילי את הפרק...הם כל כך אוהבים אבל לא יכולים להגיד...!!! אני מאוהבת בהם!!!!חחחחחח ג'ואן הייתה קצת מרשעת, אבל גם אני לא מסוגלת לשמוע את אייריס...והיא מקנאה אז סולחים לה.:) חחח נקרעתי מג'ואן במכונת כביסה...מסכנונה... אחלה פרק. ותמונה כי אני חייבת>>>

למעלה