פרק 17- אין נבל.

• פותח הנושא lula1
  • פורסם בתאריך

The tooth Fairy

New member
איך שהרגל שלה נתקעה במכונה הכביסה ח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי!! נשפכתי על הרצפה.. "תתקשר למוקד חרום!! תתקשר למוקד חרום!! אאווו אווו" חחח...אוי ממש ירדו לי דמעות..

פרק מעולה../images/Emo70.gif

הפרק של אתמול (אין נבל), היה אחד הפרקים הטובים יותר שהיו ב"ג'ואן מארקדיה". כולם היו במיטבם ולשם שינוי, המשימה מאלוהים לא הייתה הנושא של הפרק אלא בעיה שיכולה לקרות לכולם (טוב.. אולי בסדרה הם טיפה הגזימו..). בכל מקרה, לדעתי אחד הפרקים היותר טובים שהיו. חוץ מהעובדה שקבושי ראו את קווין...

R E M U S

New member
תספרי לי מה היה בפרק....

הפסדתי לא הייתי בבית בבקשה אם מישהו יוכל לספר לי בקצרה מה קרה {אני מקווה שלא קרה כלום בין אדם לג'ואן ואני הפסדתי את זה}

פרק טוב סוף כל סוף../images/Emo168.gif

אחרי כמה שבועות שאני מתפגר מול הטלוויזיה בגלל השיעמום הטוטאלי סוף סוף יש פרק נחמד!!!!!!!!

סופסוף../images/Emo70.gif ../images/Emo54.gif

סופסוף הם אמרו אחד לשני שהם מחבבים אחד את השני! (אוי זה לא מנוסח טוב, לא נורא.) אבל למה לא התנשקו? למה?! היה כל כך נורא להוסיף נשיקה?? הא?!

gilmorefreak

New member
פרק מעולה..

גם לדעתי הוא אחד היותר מוצלחים.. אהבתי את הסיפורים השונים והערבוב בין עצב והמון המון צחוק.. איך שהיא רצה בתחילת הפרק עם התחתונים החוצה..פחחחח..רציתי פשוט לצעוק לה: ג'ואן תחזרי פנימה מהר
!|
לא שזה משנה..גם ככה התמונות הופצו..
פרק טוב..לקחים טובים..הפעם קצת יותר בעקיפין..מעדיפה את זה ככה.. הקטע עם השישה אנשים זעזע אותי
והאישה שתיארה איך התינוקת שלה נדרסה..
כל הגוף שלי רעד.. אני מתחילה לסבול קצת יותר את האבא..איך קוראים לו
הלן עדיין מרגיזה אותי...אבל איזה חמודים היו אדם ואייריס בשיעור אחרי הביקורת הנוראית..
לאייריס יש קול נוראי אבל היא ואדם ביחד ממש חמודים..נו אנשים זה לא שווה אם אדם יהייה עכשיו עם ג'ואן..תנו להם זמן..אני אוהבת את זה ככה שג'ואן קצת מקנאת.. שאלה- הכי הכי לא הבנתי איך הם שיחררו את הזקן שהרג שש אנשים
למה
מגיע לו עונש
מישהו רוצה לפרט
קטעים שהצחיקו אותי בטירוף- ג'ואן רצה החוצה בתחתונים מתפרצת על אמא שלה כשהיא מגלה על התערוכה שמחר.. מכונת הכביסה
היתה ללא ספק הקטע המצחיק ביותר בפרק
כל הקטעים שג'ואן בתזמורת..במיוחד שנשבר לה המקל..וכשהיא מנגנת באוויר..
קטע
: הצחוק של הלן כשהיא שיכורה..wtf

mistic

New member
../images/Emo108.gif היה פרק ממש מצחיק..

וגם הלקח שהיא למדה היה טוב.. רק לא הבנתי מה היה הקטע עם התזמורת.. כלומר, מה היה הרעיון מאחורי המשימה הזאת? אה, וגם, הפסדתי את הפרקים הראשונים של הסדרה.. אז אם מישהו יוכל להסביר לי למה אדם קורא לה ג'יין זה יהיה ממש נחמד.. אה כן, אני חדשה. קוראים לי הילה.

היה פרק חביב מאוד

אדם וג'ואן כלכך חמודים :] וגם אני לא הבנתי מה קשור הקטע של התזמורת..המממ..

shanyz

New member
אוף..

כולם פה כל כך מתלהבים.. ואני ראיתי את הפרק מוקלט באמצע הלילה, ואני לא זוכרת שהתלהבתי כל כך
אולי כי הייתי עייפה? חחחח אוף

*Ginny Weasley*

New member
Help me../images/Emo10.gif

החלטתי לראות כוכב נולד.. והקלטתי את ג'ואן ומה מסתבר? אבא שלי ניסה לעשות לי היום טובה ולהקליט לי סדרה אחרת וכמובן שזה יצא על הקלטת של ג'ואן מאתמול
גרררר אוף. לכן, אני צריכה שתגידו לי מאיפה אני מורידה את הפרק ראיתי חלקים ממנו והוא נראה מדהים
בלאט. אני מודעת לזה שזה לא ממש חוקי, אבל מסרים? משו? תעזרו ליייי זה לא פייר
.

../images/Emo15.gif ממש לא...

היה מ-ש-ע-מ-ם !!!!!! מה הייתה המשימה פה?.. לדעת שהילדה ההיא מהעדה הזאת והזאת, ולדעת שלאמא של זאת יש סרטן השד, ולא לעשות עם זה כלום?! טימטום!!! זה היה ממש משעמם, ושומדבר לא קרה או התקדם בפרק הזה, חוץ מהעובדה שג'ואן נקעה את הרגל. כמעט נרדמתי!! שיא האכזבה.

למעלה